Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Agnieszko i Kasiu ...
dziekuje za kawy... co jedna to ladniejsza, ze o uwodzicielskim aromacie nawet nie wspomne :mdr: siorbne z ochota, bo dzis mam moze nie ciezki, ale za to dlugi dzien... dzis spedze caly dzien do godziny 17z moja nowa podopieczna... a wczoraj wieczorem jej maz juz kontaktowal sie ze mna czy moglabym tez w srode z nia byc... czyli jutro znow podobnie... ale zbieram kaske na urlop wiec.... gdyby byla to ciezka praca to zapewne nie zgodzilabym sie , ale juz pisalam, ze to drobne prace domowe i to razem z Maryja , spacer, kawa w kawiarni, drobne zakupy, sporo siedzenia na tarasie , wspolne sniadanie i obiad...wiec odmowic jakos trudno...
Krysiu...
oczywiscie , ze zaczynym.... na pierwszy ogien wersja lagodna ...
1.slodycze rygorystycznie ograniczyc... wolno , ale "dla idei" najlepiej nie jesc :mdr:
2.pieczywo, kartofelki , makarony & co. porcje zmniejszyc o polowe...
3.jesli podjadac to tylko owoce lub warzywa
4.odrobinke ruchu... na poczatek rower lub przetanczyc kilka kawalkow w domu przy ulibionej muzace.. 15- 30 min...
to tyle na poczatek...
Rene...
wszystko co czytasz i robisz ma sens i jest calkowicie naturalne ...kazda z nas robilaby na Twoim miejscu to samo ... najwazniejsze , ze nie tracisz wiary ... to dobrze...
musze znikac milego dnia wszystkim
Dzień dobry :)
dosiadam się i ja do kawki ale tylko na chwilę bo zaraz wyruszam na szybki spacer w ramach odchudzania i trzymania formy :)
w skrócie :
od wczoraj dieta Pape i jakiś ruch codziennie, nie ma leżenia na kanapie, tzn będzie na pewno ale krótsze :mdr:
Gammo fotki otworzyłam bez problemu na nowym smartfonie :)
Agnieszko jak wrzucać fotki z telefonu? o jakiej trzeciej ikonce od prawej mówisz mówisz? u mnie nie widzę ikonek :(
jak w tapatalku znaleźć nasze forum ?
Krysiu z jaką dieta ruszasz? nie ma to tamto :p
Basiu jak mama?
Rene pewnie, że trzeba szukać ratunku i walczyć, to co robisz jest wspaniałe :heart:
Kasiu podziwiam cię, że chce ci się jeszcze uczyć, dojeżdżać gdzieś tam na zajęcia, hospitacje, siedzieć ileś godzin na zajęciach, walczyć z przeciwnościami i jakimiś tam oporami przed szkołą :heart:
fajna fotka :)
Gammo niegłupia ta twoja "wersja łagodna" :)
Agnieszko telefon mam biały:mdr:
1 załącznik(ów)
Dzień dobry dziewczynki:)
Super kawka wiec i ja się przysiadam. Zawalona jestem robota że hej....tchu brak :)
Wczoraj zgodnie z obietnicą posprzątałam wiec ruch zaliczony :) jeszcze jedzenie trzeba poprawić bo waga stoi jak zaklęta. Musze chyba odkurzyć z balkonu AB Rocket.
Rene poczytam o kurkumie może sie do niej przekonam.
Codziennie pije wodę z cytryną i listkami mięty. Słyszałam tez o dobrych właściwościach pokrzywy-też musze poczytac. a dzis ze względu na @ samopoczucie kiepskie.
Kasiu piękna fotka ( juki i róże też przykuły moja uwagę) :)
Nie sposób wam wszystkim odpowiedzieć bo już kolejne papierzyska czekają na przerobienie :bad:
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia Załącznik 36660
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...dd7ee348d1.jpg
Wspomnienia i pozdrpwienia z więzienia [emoji12]
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
Sabinko, oczywiście ja głupia ...nie doczytałam i nie z telefonu tylko z laptopa :D Myślałam o laptopie a pisałam o telefonie. Też nie umiem wrzucać zdjęć z telefonu :(
Wrzucanie zdjęć z telefonu jest dziecinnie proste gdy ma się tapatalk ... ;)
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Kobitki z telefonu fotki wrzuca się wyjatkowo łatwo .... pisząc posta widać po lewej stronie kółeczko z "odwróconym" "ptaszkiem" trzeba kliknąć na nie i wybrac symbol obrazu z galerii ... 2ybrac fotkę i gotowe
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
Gamma u mnie nie widzę kółeczka z
o dwroconym ptaszkiem...
Kasiu mam tapatalka ale nie wiem jak tam znaleźć nasze forum...
Uczę się dopiero ha ha
Kasiu czy to ty czy twoja szkoła stoją na głowie ?