Strona 104 z 3048 PierwszyPierwszy ... 4 54 94 102 103 104 105 106 114 154 204 604 1104 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,031 do 1,040 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Ech...mało mnie teraz tutaj,ale czasu mniej i jeszcze się dzisiaj pochorowałam
    Kara mnie spotkała-kupiłam sobie wczoraj w cukierni eklerkę-niby świeżutka,bo pieką na miejscu i tyle co z zaplecza przynieśli....Boleści,silna biegunka przez parę godzin,a teraz stan podgorączkowy.Wzięłam loperamid,to się uspokoiło,ale czuję dyskomfort.Osłabiona jestem jak dziecko.I nerka znowu lekko boli ....

Wiem...wiem...zaraz będziecie krzyczeć o lekarza.Pójdę ,ale nie jutro.Po prostu nie dam rady-muszę poszykować wszystko na wesele,a jeszcze zakupy z mężem zrobimy,bo w sobotę nie będzie kiedy.Pójdę w poniedziałek,a jak nie będzie miejsca to we wtorek.

Dzisiaj tylko poszłam na drobne zakupy ,a resztę dnia spędziłam leżąc i odpoczywając.Jedyne co ,to ugotowałam moim panom szybki obiad,a sobie marchwiankę z ryżem.Teraz też leżę z laptopem.Denerwuje mnie ta bezczynność,bo w domu tyle do zrobienia

Cytat Zamieszczone przez kropeczka41 Zobacz posta
    Stres to każdego wykańcza, w takich chwilach nie mam siły na nic a najchętniej zaszyłabym się na bezludziu i spokojnie w ciszy posiedziała, dodatkowo jeść nie mogę
    Piękna kolacja gadżetów, i zapewne każda wiąże się z jakąś historią. Ja zbieram figury słoni i Aniołów. I każda z tych figur ma swoją małą historię
    Stres............ja stres zażeram niestety
    Fajne masz kolekcje-moja córka kiedyś zbierała porcelanowe figurki ,mini kalendarzyki i...muszle

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Skromniutko tu teraz, ale nic nie szkodzi. Jestem pewna, że to chwilowe i że nie przerzucicie się tak całkiem na fb
    Krysiu na pewno nie zniknę stąd-po prostu mam teraz mniej czasu,ale o Tobie pamiętam

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Mamy w pracy urwanie głowy. dziś znów będę w domu ok 21. Przepraszam że Was zaniedbuje, ale siła wyższa.W weekend będzie nie lepiej, bo zanosi się na sprzątanie...ale może znajdę chwilę, to napiszę więcej
    Agnieszko każdy z nas to rozumie ,że nie masz czasu -praca ważniejsza.W weekend będziesz perfekcyjną Panią domu

Cytat Zamieszczone przez evige Zobacz posta
    U mnie dzisiaj inaczej niż zwykle, nie śpię od 4:30 , przez noc ściągałam muzykę relaksacyjną do pracy na dzisiaj więc od rana wgrywałam do telefonu, będę sobie dzisiaj słuchać
    Strasznie długo siedziałaś-pewno jesteś dziś padnięta?Kiedys takiej muzyki słóchała z kaset moja córka-pozwalała jej się zrelaksować w czasie studiów.Karteczki bardzo fajne

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    a czemuz to ja nie pasuje do drutow ? energiczna i owszem jestem, ale energie trzeba tez czasami troche podladowac...
    we wspomnianych przez ciebie czasach robilam na drútach, szydelkowalam, szylam , haftowalam i szczerze mowiac nie umialaam usiedziec przed telewizorem bez jakiejs robotki ... teraz praktycznie nierobie nic, ale czasami jak widze jakas ladna wloczke to czasami mi odbije i kupie z mysla o Marie, bo do wiekszych rzeczy nawet sie nie zabieram ..
    A ja sobie wyobrażam Ciebie z drutami Ja to raczej antytalencie jestem-to moja mam robiła na szydełku i na drutach.Ale wyhaftowałam sobie 3 komplety serwetek-był okres,ze były bardzo modne,a w Cepelii ceny były poza moim zasięgiem.

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Jolinko
    no pięknie powiedziane to co wrzuciłaś o przyjaźni, aż sprawdziłam kto to taki ten Phil Bosmans
    Phil Bosmans-trafiłam na niego kilka lat temu przez przypadek.Bardzo mądre i życiowe są jego wiersze,sentencje,aforyzmy i opowieści.
    Życzę Twoje córce dużo zdrowia - niech wszystko ułoży się po jej myśli.A Tobie życzę udanej randki z mężem w kinie

Nie wiem czy będę miała czas zajrzeć tutaj jutro-może tak być,że dopiero będę wieczorem w niedzielę,albo w poniedziałek.

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-slonca_w_sercu_i_na_niebie_0.jpg

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie Zawziętaski – miałam dzisiaj siąść i popisać, ale nie da rady. Jutro też nie, bo zaraz po pracy jadę na szkolenie i pewno późno wrócę. Ale widzę, że ostatnio nie tylko ja taka zaganiana . Czekam do weekendu. Na razie grzecznie macham wszystkim łapką (w wyobraźni, bo jeszcze nie opanowałam tych skaczących stworków)

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Hej dziewczynki, wpadłam pomachać, jak Krysia, walczyłam z kablówką i routerem.Na dzisiaj mam dosyć.Życzę wszystkim dobrej
    nocy.
    Jolinkaa, Agnieszka111 and evige like this.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dobry wieczór, ja też na moment, jetem po fitnessie, już gotowa do spania, ale zajrzałam jeszcze lubię to miejsce...
    Sabinko, nie martw się córką, kilka dni się pooszczędza i będzie dobrze, wiem, jaki by to nie był zabieg zawsze się denerwujemy tym bardziej jak dotyczy to najbliższych, ale teraz będzie tylko lepiej tego życzę Twojej córce i Tobie
    Jolu, Ciebie to na kolano trzeba ,za tego lekarza, czasami tak jest, na coś mamy ogromną ochotę i to nam właśnie poszkodzi , niestety, szkoda tylko, ze lekarza nie załatwiłaś przed weselem... mam nadzieję, że nic Ci nie przeszkodzi w dobrej zabawie, bo należy Ci się to jak mało komu !
    Gammo, masz podobne do moich zainteresowania, ja też lubię dzierganki choć na codzień jestem dość temperamentna, to nie ma znaczenia, baw się więc dobrze, a efekt uciesz i da nie małą satysfakcję, tym bardziej, jak wystroisz w nią Twoją małą księżniczkę, może pochwalisz się nam tutaj

W weekend będzie nie lepiej, bo zanosi się na sprzątanie...ale może znajdę chwilę, to napiszę więcej . na razie wysyłam Wam buziaki i pozdrowienia
    Agnieszko...
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-sezon-.jpg
    Kasiu, Natko, Krysiu, Kalahari, Kropeczko, Maniusiu,Bbaju... i wszystkim zabieganym i zapracowanym Zawziętaskom życzę dobrej nocy...
    Jutro spotkamy się przy porannej kawusi mam nadzieję buziaki Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-k-odqwnjkzotqsntexotqwotq-f-039_y0_orig.gif

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-images.jpg
    Witam serdecznie

Zaczyna się okres, w którym będę wcześnie wstawała...ale dzięki temu, mogę przynajmniej do Was napisać. Dziś i jutro mam sprzątanie w domu. Dzis przychodzi Pani do okien, a ja będę sobie sprzątać resztę. Jutro skończę. Od poniedziałku mamy rekolekcje więc nie mamy w szkole lekcji, ale za to kupę spotkań i roboty papierkowej. Juz Wam pisze o co chodzi. Od 7 kwietnia mamy kompleksowa wizytację z Kuratorium. Teraz to się pięknie nazywa ewaluacja zewnętrzna. Dyr. prosił mnie żebym pomogła mu przekopać sterty papierów, przejrzeć co zmienić co wyrzucić lub dodać. Siedzę w szkole od rana do wieczora, tak będzie do Świąt Jem to co mi podadzą kucharki w stołówce i dziewczyny, które mi pomagają. Z domu biorę jabłka, ale czuję, że stoję w miejscu. Odchudzanie zacznę po Świętach. Jutro oczywiście się zważę, bo nie obżeram się ponad miarę, ale na pewno nie chudnę tak jak bym sobie tego życzyła. Na szczęście dopięłam swego i powiedziałam że dziś i w weekend nie pracuje, muszę przygotować cokolwiek do Świąt. W niedziele jeszcze zrobię zakupy. Tradycyjnie na Święta wiozę całe jedzenie do rodziców, zamieszkamy w hotelu. Ale jedziemy tylko w sobotę wieczorem i w niedzielę wracamy.
    Ewa, jak czytam co robisz od rana- np. gotujesz już kasze na obiad, to nabieram dużego rozpędu na cały dzień serio, bardzo pomaga mi to zacząć z temperamentem dzień i potem wszystko mi się udaje
    Natko, wiem co to znaczy wojować z tymi urządzeniami. Nam się bez przerwy psuła neostrada, ale w ostatni weekend zmienili nam ruter i teraz internet śmiga jak ta lala
    Kryniu, widzę, że i Ty zapracowana wyjazdu na szkolenie nie zazdroszczę, szczególnie teraz przed Świętami. ja mam szkolenie wyjazdowe po Świętach.
    Jolus, mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawiła na weselu. Dzis jest piątek, więc w razie czego masz jeszcze czas żeby pójść do lekarza. Pamiętaj- zdrowie jest najważniejsze
    Sabinko, moja koleżanka z pracy miała zabieg laserowy na oczy, ale nie mówiła, że ją coś bolało. na drugi dzień przyszła normalnie do pracy...miała co prawda się oszczędzać, ale nie przykładała się do tego oszczędzania za bardzo ciekawe, czym różniły się te zabiegi od siebie...Życzę córce jak najmniej bólu i cierpienia.Zalogowałam się na stronie którą podałaś- tej z kaloriami, i od wczoraj prowadzę tam sobie dziennik. Wczoraj zjadłam baaaardzo dużo kalori, ale od, dziś ustaliłam sobie limit 1500 i będę się tego trzymać. Pisz jak Ci idzie. jedziemy na tej samej diecie. Z uwagi na obecny tryb życia musiałam porzucić Pomroy- wrócę do nie po świętach.
    Gammus, jak przychodzę wykończona z pracy, to nawet nie chce mi się gęby do nikogo otworzyć, nie mówiąc już o otwieraniu laptopa. Mam nadzieję, że zajrzę na forum w sobotę lub w niedzielę
    ...a teraz mi się przypomniało, że jeszcze w niedzielę wieczorem mam koncert mojego chóru- pasyjny w kościele...
    Kropeczko, a Ty tak wpadasz i wypadasz ...zatrzymaj się chwilę w biegu
    Na razie dziewczynki- trzymajcie się ciepło
    kropeczka41 and evige like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

WITAJCIE ZAWZIĘTASKI
    wczorajszy dzień był ciężki, ale w zasadzie przyjemny
    po drodze miałam okazję przeczytać książkę Miłoszewskiego "Gniew" polecam,w domu nie ma czasu na czytanie, a że nie byłam kierowca wybrałam miejsce w "drugiej klasie " i czytałam

dzisiaj nareszcie piątek, przed nami weekend
    pozdrawiam

Sabinko, jak się czuje córka po zabiegu? Moja koleżanka z pracy miała taki, super widzi teraz, okulary jej już nie potrzebne

Awatar evige
    Mieszka w
    Suisse

Dzień dobry, Agnieszka kawusię, do wyboru do koloru (ta pierwsza to nasza zbożóweczka ? ) to ja kwiatuszka na miły początek dnia ...

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-10388566_811703345561752_1327405550944879438_n.jpg

Dzisiaj jestem nie do końca dospana, niby spałam dobrze, ale budziły mnie okropne skurcze łydek (jeszcze mnie boli bardzo) nie wiem jak temu zaradzić, może macie jakieś sposoby, magnez biorę codziennie...

Aga, czasami zdarza mi się bardzo dużo zrobić rano, obiad, prasowanie... a niekiedy nic, a nic, jak np dzisiaj, przede mną perspektywa weekendu, już to czuję i wszystko odkładam na ten czas, może to błąd, ale tak mam...

Dziewczyny, muzyka relaksacyjna w pracy wcale mnie nie usypia, lubię przy niej pracować, jestem bardziej opanowana, wyciszona, a że pracę mam bardzo precyzyjną, jest ja znalazł, w domu też często np prasuję przy tej muzyce, lub kąpię się czy spędzam niedzielne poranki, ale słucham dużo różnej...

Miłego piątku moje drogie....

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Ewcia dla Ciebie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    evige lubi to.

Awatar evige
    Mieszka w
    Suisse

Ewcia dla Ciebie SKURCZE ŁYDEK: przyczyny. O czym świadczą skurcze łydek? Na jakie...
    Dziękuję Agnieszka
    Natka55 and Agnieszka111 like this.

kropeczka41 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań
    Wpisy na blogu
    1

Hej Dziewczyny,

Ten tydzień jestem sama w pracy, kolega na urlop pomaszerował, i stąd biegam jak wicher hehe
    Sabinko a czy zabieg Twojej córki to był jednorazowy czy będzie ten laser powtarzany? Jeśli mogę spytać jaką wadę wzroku ma Twoja córka?

Od dzisiaj zaczynam wielkie sprzątanie domu. Także zamieniam się w gospodynie sprzątającą i walczę z oknami, garderobą itp.
    Nie wiem czy dam radę w weekend pojawić się, bo jednak sporo mam do zrobienia i gdybyśmy się nie spisały to życzę Wam udanego spokojnego wiosennego weekendu )
    Joluś dziękuję, lubię przywozić sobie z podróży właśnie takie figurki. Zawsze jak gdzieś wyjeżdżamy to do mojej torby wpada słoń lub Anioł
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-krokusy.png
    Wszystkim życzę miłego dnia .
    Ostatnio edytowane przez kropeczka41 ; 20-03-2015 o 06:42
    Jolinkaa, Natka55 and Agnieszka111 like this.
    Pamiętniczek Kropeczki41 - zapraszam

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Uprawnienia umieszczania postów