Ech...mało mnie teraz tutaj,ale czasu mniej i jeszcze się dzisiaj pochorowałam
Kara mnie spotkała-kupiłam sobie wczoraj w cukierni eklerkę-niby świeżutka,bo pieką na miejscu i tyle co z zaplecza przynieśli....Boleści,silna biegunka przez parę godzin,a teraz stan podgorączkowy.Wzięłam loperamid,to się uspokoiło,ale czuję dyskomfort.Osłabiona jestem jak dziecko.I nerka znowu lekko boli ....
Wiem...wiem...zaraz będziecie krzyczeć o lekarza.Pójdę ,ale nie jutro.Po prostu nie dam rady-muszę poszykować wszystko na wesele,a jeszcze zakupy z mężem zrobimy,bo w sobotę nie będzie kiedy.Pójdę w poniedziałek,a jak nie będzie miejsca to we wtorek.
Dzisiaj tylko poszłam na drobne zakupy ,a resztę dnia spędziłam leżąc i odpoczywając.Jedyne co ,to ugotowałam moim panom szybki obiad,a sobie marchwiankę z ryżem.Teraz też leżę z laptopem.Denerwuje mnie ta bezczynność,bo w domu tyle do zrobienia
Stres............ja stres zażeram niestety
Fajne masz kolekcje-moja córka kiedyś zbierała porcelanowe figurki ,mini kalendarzyki i...muszle
Krysiu na pewno nie zniknę stąd-po prostu mam teraz mniej czasu,ale o Tobie pamiętam
Agnieszko każdy z nas to rozumie ,że nie masz czasu -praca ważniejsza.W weekend będziesz perfekcyjną Panią domu
Strasznie długo siedziałaś-pewno jesteś dziś padnięta?Kiedys takiej muzyki słóchała z kaset moja córka-pozwalała jej się zrelaksować w czasie studiów.Karteczki bardzo fajne
A ja sobie wyobrażam Ciebie z drutamiJa to raczej antytalencie jestem-to moja mam robiła na szydełku i na drutach.Ale wyhaftowałam sobie 3 komplety serwetek-był okres,ze były bardzo modne,a w Cepelii ceny były poza moim zasięgiem.
Phil Bosmans-trafiłam na niego kilka lat temu przez przypadek.Bardzo mądre i życiowe są jego wiersze,sentencje,aforyzmy i opowieści.
Życzę Twoje córce dużo zdrowia - niech wszystko ułoży się po jej myśli.A Tobie życzę udanej randki z mężem w kinie
Nie wiem czy będę miała czas zajrzeć tutaj jutro-może tak być,że dopiero będę wieczorem w niedzielę,albo w poniedziałek.
![]()