Strona 105 z 3048 PierwszyPierwszy ... 5 55 95 103 104 105 106 107 115 155 205 605 1105 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,041 do 1,050 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry ...

Widze, ze obrodzilo nam tu rannych ptaszkow, ale to wspaniale... jest rano kawa i bukieciki i mila lektura ... to lubie ...
    choc z drugiej strony z podziwu wyjsc nie moge jak sie z tym wszystkimwyrabiacie... ja w czasach swojej swietnosci wstawalam o godzinie 6 rano wychodzilam z pieskiem , grzebnelam tez zawsze cos w domu przed wyjsciem , ale to wszystko co wy zdazycie zrobic i jeszcze posta na forum wyklikac, to naprawde nie wyobrazam sobie jeki trzeba miec ruchy aby z tym wszystki zdarzyc przed praca... zaczynam popadac w rozterki ... czemuz toja tak szybko ruszac sie nie potrafie ....

Ewa...
    ty bijesz juz wszelkie rekordy w kwestii ogarniania tak wielu spraw i obowiazkow na raz ... BRAWO i SZACUN

Agnieszko ...
    Ty tez placujesz sie w scislej czolowce ...
    ja przymierzam sie do wo, ale naprawde wydaje mi sie, ze te rygory to nie dla mnie... choc jak pomecze sie w nocy to nastepnego dnia wrecz boje sie cos do buzi wkladac... ale jak bol calkiem ustapi to blyskawicznie zapominam o wszystkim i nieraz wrecz automatycznie siegam po cos czego nie powinnam jesc... bo zauwazylam, ze tluszcz zdecydowanie trudniej trawie i po jedzonku zawierajacym tluszcz miewam te bole... dzisiaj bede miala wynik kolejnego badania... moze cos wiecej bedzie wiadomo ... oby...

Jolinko...
    jestem poruszona twoim zachowaniem... wiesz dobrze jak jestes synowi potrzebna, a tu taka nieodpowiedzialnosc... takie odkladanie raczej nie pomoaga, a czasami moze byc przyczyna powaznych problemow... Zastanawialas sie moze ,co zrobi twoj syn kiedy przez swoje podejscie trafisz nie daj Boze do szpitala ? Zapewne wiesz , ze jesli jest sie tak wazna podpora dla kogos, trzeba dbac o siebie wcale nie mniej niz o osobe ktora sie opiekujemy ... nie mowiac juz o tym , ze i wesele moze byc do bani kiedy zlapia cie bole...

Kropeczko ...
    u mnie moze az tak wielkiego sprzatania nie bedzie, bo swiezo po remoncie samo przez sie jest nieco inaczej , ale za porzadki w kuchni moglabym sie tez w koncu zabrac...

Sabinko...
    nie martw sie na zapas ... dzisiejsze metody chirurgii oka sa o niebo lepsze niz jeszcze kilka lat temu ... bedzie dobrze, mysle, ze gdyby operacja obarczona byla duzym ryzykiem , to corka dlugo by sie zastanawiala czy ryzykowac... ale rozumiem cie kochana my mamy tak mamy ...

Milego dnia wszystkim kobitkom i jak Jola zycze wam slonca w sercu i na niebie ....

Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 20-03-2015 o 08:39
    Jolinkaa, maniusia72 and Natka55 like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry Agnieszko, Maniusiu, Ewo, Kropeczko i Gammo
    ale niektóre z was wcześnie rozpoczynają dzień
    na razie wpadłam tylko pochwalić się nową stopką
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-images.jpg
    ale się cieszę
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-k-odqwnjkzotqsntexotqwotq-f-26_f3_orig.gif
    Jolinkaa, Natka55 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Ja tylko na sekundę...Brawo Sabinko !

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Sabinko SUPI !!!!!!

wielkie gratki ....

28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

brawo Sabinko
    mi sie powoli dzień pracy kończy, uff..

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Witam zawziętaski
    Sabinko moje gratulacje, baardzo się cieszę,że spadł kilosek , idź za ciosem.
    Agnieszko i tak Jestes poranny ptaszek ja,żeby wstawać o tej porze musiałabym się kłaść o 22-giej.
    Mam nadzieję ,że będę porę wstawania przesuwać, w końcu wiosna idzie.... Ha,ha.
    Żartuję oczywiście.

Awatar Natka55

Ewuniu mam nadzieję ,że te skurcze to tylko skutek wysiłku fizycznego.Może powinnaś sobie kupić jakiś napój izotoniczny na uzupełnienie "wypoconych" witamin i minerałów.Myslę ,ze sama woda nie wystarczy przy tak intensywnych treningach.
    Jolinkaa lubi to.

Awatar Natka55

Kropeczko Tobie tez gratuluję , bo widzę ,że kilogramy pieknie spadają i coraz mniej masz do celu.
    Ja będę sprzątać w przyszłym tygodniu, taki mam plan. Chociaż po drodze jeszcze fryzjerka,a w piatek mam walne zebranie w stowarzyszeniu.
    Na szczęśćie zimno ma byc tylko 2-3 dni więc zdążę umyć okna.
    Jak szłam na siłownię po 11-ej było jeszcze ciepło , jak wracałam zerwał się zimny wiatr, pewnie te zimno juz dotarło do Sabinki,a do mnie dojdzie jutro.

Awatar Natka55

Maniusiu czyżbyś miała do czynienia z cyferkami? Z reguły w księgowości najwięcej pracy jest pod koniec miesiąca.
    Masz śliczną córcię i szczerze mówiąc nie widać na pierwszy rzut oka ,żeby miała niedowagę.
    Mama widzę w słusznym wieku, fajnie ,że Ja jeszcze masz.Mojej nie ma juz 3 lata.
    Twój M sympatyczny, fajna z Was para.
    Jolinkaa lubi to.

Awatar Natka55

Reginko mam nadzieję ,że lekarz pomoże na Twoje dolegliwości.Czyzby znów się odezwały jelita?
    Mam nadzieję ,że to chwilowe i spowodowane jakimś nie odpowiednim jedzeniem.Dali Ci w ogóle jakąś dietę? Czy tylko masz jakieś ograniczenia?.

Uprawnienia umieszczania postów