O ja tez zrobie .. tylko sie uparam z tym sprzątaniem gruntownym .. ale sobie wymysliłam robotę
O ja tez zrobie .. tylko sie uparam z tym sprzątaniem gruntownym .. ale sobie wymysliłam robotę
Moja przemiana - Z Kaśki XXL w Kaśkę L
4. X. 2019. - 92 - 70 ? 3. -18.07. 2016 - 91,5 ; 2- 24.01.2011 z 79 - 75 kg; 1- 05.02.2010 z 86 - 74kg;
Witaj Oczywieście , bedzie mi bardzo miło może być też Kaśka
Tez kocham wszystko co z ogrodu .. ale w tym roku ptaszory zjadły mi porzeczki , przeczko-agrest , morwę , borówki dojrzałe .. zostaly jabłka .. ech
I też mam swojego Rysia .. tylko to mój ukochany Mąż
a kot to ona i Nika sie zwie
Moja przemiana - Z Kaśki XXL w Kaśkę L
4. X. 2019. - 92 - 70 ? 3. -18.07. 2016 - 91,5 ; 2- 24.01.2011 z 79 - 75 kg; 1- 05.02.2010 z 86 - 74kg;
Dzien dobry
Wszelki duch Pana Boga chwali .... a gdzie kawa???? rozumiem Agnieszke ... dzisiaj dzien "W" ale reszta ???
zapodaje wiec i znikam bo czas mnie goni ...
milego dniawszystkim
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Agnieszka, na pewno będę trzymać Powodzenia
Dzień dobry
Gamma dzięki za kawę, w biegu parzona i podawana ale na pewno smaczna
Agnieszko będę trzymać kciuki, wszystko będzie dobrze
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Ja dzisiaj wybieram się do Mielna bo ma być piękna pogoda, mamy wygodny szynobus który jedzie 15 minut - to go w końcu po kilku latach wypróbuję, jak są korki to samochodem albo busem jedzie się nawet godzinę...
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry wszystkim
Agnieszko tez trzymam kciuki.
W ten weekend nie jadę na działkę () i będę mogła tu zaglądać Jakoś tak się dziś kiepsko czuje i jak tak dalej będę to z siłowni nici...
Witam! Miałam się wczoraj odezwać ale tak mnie przegonilyscie tymi zupami owocowym że siok!
Kochane. .wydarzenie goni wydarzenie...w chwili obecnej siedzę akurat w szpitalu i czekam na badanie. Palec mi tak spuchł ze trzeba było przeciąć obraczke...
Nie wiem czemu...może jakieś zmiany w stawach?
A wczorajszy dzień z temperaturą 35° sprawił że palce powiększyły się nieco...
Byłam wczoraj na basenie po szkole i miałam okazję popatrzeć sobie na ludzi i porozmawiać o sylwetkach dietach etc...
Taaaa...cóż tu mowic...różni jestesmy...różności. ..
A te młode nastoletnie dziewczęta z domieszką obcej krwi....hmmm...mleko z miodem. ..
Generalnie młodzieży ludzie tutaj u nas to ludzie sniadej karnacji...takie białe ciotki jak ja to ...szkoda gadac!
Zauważyłam jednak że z z wiekiem pozbywać się kompleksow...
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Witam nowa duszyczke w naszym magielku!
Ja nie lubię być nazywana Kaśka i raczej nigdy nikogo tak nie będę nazywać. ..wolę zdrobnienia niż formy Kaśka Maryśka Kryśka...
Dla mnie możesz być kochana np Kasiakiem...
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka