Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Witaj Kasiu Ogrodniczko ..
Ogród to też moja milość :)
Ja lubie Kaśka .. jakos tak mam ;) Może byc także Kasiak .. fajnie , podoba mi sie :)
Dziś chce się pochwalic małym sukcesikiem :)
Za to dziś niespodzianka - mimo grzeszków .. 1, 4 kg mniej ,... wiem że to woda na razie .. ale i tak cieszy :)
Ja należę do tych co to każdy sukcesik cieszy i dopinguje :)
Dzis ostatni dzień mojej rehabilitacji i dzień gruntownego sprzątania kuchni .. bo wczoraj nie wyrobilam ..
sniadanko fajne i az mi się chce pracować :)
Najpierw woda z cytryną i melisa
potem
- koktajl z jarmużu , szpinaku , miety , melisy , jabłka , mandarynki , 1/2 banana, 1 łyzeczki miodu i 1 litra wody - wypiłam cześc pozostala zniknie przez dzień :)
- pomidory , młoda cukinia smażona na popryskanej olejem patelni , 2 kromeczki chleba . kocham to połaczenie cukini smażonej i pomidorów ...
Normalnie radośniej patrze na świat a cukierki patrzace z lodówki nie robia na mnie wrażenia ..
Pozdrawiam was serdecznie i znikam w kuchennych szafkach :)
ciao,
aga,
czekam na wiadomosci-pewna jestem, ze wszystko pojdzie swietnie!!!
pozdrowienia dla wszystkich starych i nowych....:mdr:
Witaj :) Ależ masz piekny wynik :) Podziwiam .. podziwiam ..
Dziewczyny .. mam pytanie ważne :)
Czy w czasie diety wspomagacie sie czymś .. jakimis suplementami , tabletkami , ziołami itp ...
Przeczytalam tutaj kilka razy o Trizerze ... jak to działa , warto ?
I w ogóle czy warto stosowac takie wspomagacze ?
Ja kiedys zastosowalam zieloną kawę ... bez efektow .
A poprzednio zioła o. Bonifratrów - mysle ze spoko pomogły :)
Tak sobie myślę że to może jakiś znak...ze może po tych 30 latach dość tych małżeńskich męczarni...? ;) http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...5ebfc13c1a.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...70e0055319.jpg
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
oj Kasiu, ta obrączka wygląda jak zerwane kajdany - ha ha ha
to żart oczywiście
Kasik, ja kiedyś stosowałam wspomagacz, schudłam dużo i szybciutko wróciło, teraz próbuje bez wspomagaczy ale efekty jak widac mizerne
dziś na razie trzymam się dzielnie , jak to w pracy
rano były dwie kanapki z szynką i pomidorem, potem żurek i jabłko, a teraz piję drugą kawę
Agusiu jestem dzis nieustannie z toba i twoim synkiem myslami!:heart: Daj znac jak bedziesz mogla!
Ja umeczylam sie okrutnie z tym czekaniem w szpitalu. Sadzilam, ze to zmiany zwiazane z artroza prawdopodobnie, ale to spuchniecie mnie zmylilo, no i balam sie ze obraczka wejdzie mi w skore...
- Gdybym jednak wiedziala, ze tak dlugo bede czekac na tej izbie przyjec, to po uwolnieniu mnie z obraczki nie czekalabym,
tylko poszla innym razem do jakiegos ortopedy.:arf:
http://infozdrowie24.pl/temat/zdrowi...4%85+guzkowate
Kasiak- ja osobiscie nie polecam zadnych wspomagaczy odchudzania.
Po wielokrotnym wyprobowywaniu tego i owego- jestem zdania, ze to wszystko odchudza tylko...portfel!:p
Aga ...
trzymam kciuki od 14 i teraz sie zastanawiam kiedy moge przesta trzymac :mdr:
Kalahari...
ja sobie wypraszam "starych" ... ja jestem zawsze mloda tylko wczesniej urodzona :mdr:
Kasiu ...
popatrz ,popatrz jak to sie raczka sama przed zniewoleniem broni :mdr: mam nadzieje , ze to nic powaznego ...
Kasiak ...
dla mnie takie dieta oparta o takie "mikstury" nie mialaby racji bytu ja musze zjesc cos konkternego ... uwielbiam terz warzywa, ale miksowane cgyba za bardzo przypominaja mi posilki podawane naszym pacjentom z problemami polykania ... dla mnie to jest bllleee i bez znaczenia z jakiego warzywka .... warzywka cale lub tarkowane jadam ...
Dronko...
kuruj sie moze jeszczew przed weeckendem zdazysz .,..
Sabinko...
ciekawa jestem jak bylo w Mielnie, bo mysle ze juz wrocilas...
Krysiu...
czubek glowki widze z za papierzask... czyli sterta coraz mniejsza ... rozpraw sie z nia szybciutko, ki korzystaj z pogody bo lato nie bedzie czekac... :mdr:
Grazynko, Maniusiu i wszystkie ktorych nie wymienilam ... pieknego letniego dnia ...
Cytat:
Zamieszczone przez
kasiaogrodniczka
- Gdybym jednak wiedziala, ze tak dlugo bede czekac na tej izbie przyjec, to po uwolnieniu mnie z obraczki nie czekalabym,
tylko poszla innym razem do jakiegos ortopedy.
Kasiu myślałam, że tylko w Polsce takie kolejki
Cytat:
Zamieszczone przez
gamma56
dla mnie takie dieta oparta o takie "mikstury" nie mialaby racji bytu ja musze zjesc cos konkternego ... uwielbiam terz warzywa, ale miksowane cgyba za bardzo przypominaja mi posilki podawane naszym pacjentom z problemami polykania ... dla mnie to jest bllleee i bez znaczenia z jakiego warzywka .... warzywka cale lub tarkowane jadam ...
mam podobnie Gammo, moge zjeść takie miksowane, ale jak czegoś nie pożuję to nadal czuję głód