Strona 1056 z 3048 PierwszyPierwszy ... 56 556 956 1006 1046 1054 1055 1056 1057 1058 1066 1106 1156 1556 2056 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,551 do 10,560 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

W Mielno ludzi co niemiara, nie mogłabym chyba wypoczywać w takim tłumie, wszędzie pełno, na plaży, chodnikach, na ulicy korek jak diabli...pojechałam sobie pociągiem - super - 15 minut bo korków na torach nie ma a jak jechaliśmy wzdłuż drogi to samochody stały w wielkim korku i poruszały się w ślimaczym tempie.... tylko dotrzeć trzeba do dworca i w Mielnie na plażę jest kawałek...ale co to dla mnie, poszłam sobie przez przyjemny lasek i miałam nadzieję, ze dalej od centrum będzie mniej ludzi...owszem było - było ale tylko trochę
    poleżałam prawie dwie godzinki, słoneczko raz było raz niekoniecznie ale ogólnie przyjemnie, potem pomaszerowałam brzegiem morza w stronę tych "centralnych" sektorów a tam istny horror, człowiek na człowieku, wszyscy pogrodzeni parawanami, każdy ma swój teren i wara innym od tego !!! ciężko było nawet iść brzegiem morza a juz przebić się do wyjścia to makabra - trzeba było wkraczać na czyjś teren i zaraz krzywo patrzono na człowieka
    poza tym wielki kawał plaży odgrodzony przez tvn - pełno namiotów jakichś, sprzętu, oświetlenia, pewnie jakaś transmisja będzie
    ale ogólnie przyjemnie było

Agnieszko kciuki trzymałam i trzymam bo nie wiem jak długo trzeba

Do J. przyleciała dzisiaj córka z dwiema wnuczkami - oj będzie się działo
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Kasiu no brzydko wygląda ten paluszek i ta przecięta obrączka ale nie kracz - na pewno te 30 wspólnych lat to nie była męczarnia, pewnie jak w każdym związku było lepiej i gorzej ale ogólnie "bilans musi wyjść na zero" a nawet na pewno na plus a nie na minus

Kaśko poczytałam twoje jadłospisy które wrzuciłaś na swoim forum - pewnie, ze ci spadło 1,4 ale jak szybko spadło to jeszcze szybciej wróci, moim zdaniem jesz stanowczo za mało...czy ty liczysz kalorie? policzyłam tak pi razy oko ile wczoraj zjadłaś i wyszło mi około 800 - moim zdaniem i pewnie zdaniem każdej tu obecnej odchudzaczki to stanowczo za mało, zresztą twoja huśtawka wagowa ujawniona w stopce o tym świadczy : szybkie, duże spadki ale jeszcze szybsze jojo...
    kochana sorry, ze tak się wymądrzam ale my tu "stare" wyjadaczki jesteśmy, na dietach się znamy bardzo dobrze - co nie znaczy, ze udaje nam się na nich wytrwać ale przynajmniej wiemy co robimy źle

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

Tak sabinko masz racje,trzeba wolno,spokojnie i z umiarem Ale na miare potrzeb buzka z ...poczekalni

Inviato dal mio HUAWEI Y560-L01 utilizzando Tapatalk

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dziewczynki serdecznie dziękuje za wszystkie wasze kciuki i dobre fluidy. Kuba jest już po. Czuje się nieźle. Niestety zobaczę go dopiero jutro o 7 rano , bo nie możemy tam wchodzić ale jestem z nim w kontakcie . Napisze więcej jutro gdy bedzie w domu i po rozmowie z lekarzem.

Agnieszko super

Kalahari spokojnego lotu
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Cieszę się Agnieszko , że wszystko poszło dobrze!!!
    Kasiu współczuję Ci z powodu palca, obrączki i tego czekania.
    Sabinko ja też nie lubię tłumów.
    Do mnie przyjedzie niedługo siostra nie widziałyśmy się 3 lata. Jaśko też wpadnie odpocząć. Ale w poniedziałek był pogrzeb mojego brata. Ja nawet nie byłam na nim. Chciałam jechać do niego z siostrą ale nie zdążyłyśmy. Jakoś mnie to przygniotło i trudno mi się pozbierać. Po tym wszystkich remontach i przeżyciach dzień z nocą mi się zmieszały , co mi dodatkowo życia nie ułatwia. Ale praca mi pomaga.
    Pozdrawiam
    Jolinkaa, gamma56 and Agnieszka111 like this.

Kasiak176 jest nieaktywny Znany na forum

Sabinka57 .. jestem ci bardzo wdzięczna za trud zadany w przeczytanie mojeo jadlospisu , za rady ... wlasnie tego tutaj szukam .. wsparcia' kopa, przytulenia i madrych rad ...

Kalorii nie liczę bo nie umiem .. straszne to dla mnie jest jakoś...

Na razie naprawiam 2 podstawowe błędy - tzn cukiefr i słodycze oraz poźnowieczorne posiłki ... powoli mi sie udaje .. chociaź .. no nie bez wpadek
    Udaje mi sie też spożywac mniejsze porcje w wiekszej ilości posiłków - bo dotychczas to tak 2 posiłki jadłam: popołudniu i wieczorem

No i .. od dłuzszego czasu zażywałam hormony ... przy nich waga mi skoczyła .. a teraz mogłam je odstawić i mysle że tutaj też należy szukać przyczyny takiego spadku.
    I chociaz wiem że to woda jest - to i tak sie cieszę i bardzo mnie to motywuje .

I też po wypadku samochodowym mam uszkodzony kręgosłup i ciagle zażywam jakieś leki ( to włąsnie po wypadku najwięcej mi przybyło okrągłości ) .. teraz były to też zastrzyki .. dziś skńczylam zabiegi rehabilitacyjne i nauczyłam sie nowych ćwiczeń.
    Od przyszłego tygodnia chcę wznowić kijkowanie I mam nadzieje że sie uda ..

Chciałabym ulżyc mojemu kręgosłupowi i go odciążyć ... bo ma co dźwigać

Dlatego każda wasza rada , wskazówka i opiernicz są ważne ... biore to na klatę

Dzis chyba nie będzie mnie za co opierniczać

Jadąc z zabiegów kupiłam sobie piękny szpinak... dziś miałam szpinak w koktajlu oraz na obiad z makaronem razowym ... jak moge go jeszcze przyrządzić ?
    Moja przemiana - Z Kaśki XXL w Kaśkę L
    4. X. 2019. - 92 - 70 ? 3. -18.07. 2016 - 91,5 ; 2- 24.01.2011 z 79 - 75 kg; 1- 05.02.2010 z 86 - 74kg;

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Szpinak lubię duszony z ceta i czosnkiem do makaroniki

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ja tez Maniusiu...

Dobranoc dziewczynki... a moze by tak na Marsa?

Uprawnienia umieszczania postów