Strona 1057 z 3048 PierwszyPierwszy ... 57 557 957 1007 1047 1055 1056 1057 1058 1059 1067 1107 1157 1557 2057 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,561 do 10,570 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witajcie – ależ zrobiło się tu przepisowo-jedzeniowo . Też lubię zupy, chociaż może niekoniecznie owocowe .

Agnieszko – kciuki trzymałam, pamiętałam i bardzo się cieszę, że już po operacji. Mam nadzieję, że wszystko w porządku i jutro opiszesz nam co i jak było?

Reginko – trochę jeszcze tych papierów zostało, ale powoli zaczynam dostrzegać słoneczko . Resztę zostawiłam sobie na jutro. Jak tam twój zawziętas i co to za rozpustę jajeczno- mięsną serwowałaś? Ja cały czas waham się między czterema a trzema posiłkami. Twoja wstawka o Pape znowu zmusiła mnie do małej refleksji. Chyba byłabym ci bardzo wdzięczna gdybyś jednak tutaj wpisywała co jakiś czas to, co usłyszysz od niego w tych jego programach. Zaskoczyły mnie np. te przerwy do 6 godzin, bo wydawało mi się, że wcześniej optował tak między 4-5?

Sabinko – ależ ci zazdroszczę! 15 minut kolejką do morza? Toż to teraz jak rzut kamieniem! Rozumiem, że niekoniecznie jak są upały i pełno turystów, ale w innym czasie? Fantastyczna sprawa! Wiem, że owocki są kaloryczne, ale trudno mi ich sobie odmówić, zwłaszcza, że są tak krótko . Przyjemnego czasu z wnuczkami J. życzę, jakkolwiek by to nie brzmiało

Kasiu – to ja chyba jestem na nie swojej planecie . A co z twoim paluszkiem, będziesz brała na to jakieś leki?

Kalahari – miłego i pełnego wrażeń pobytu w Pl! Chciałam pozadawać ci trochę i więcej różnych pytań, ale ponieważ raczej nie odpowiadasz, to poprzestanę na tym, że pożyczę ci smacznego, skoro już nastawiasz się na tyle pysznego jedzonka .

Maniusiu – a co to jest ta ceta do szpinaku?

Laudi – a Islandia rzeczywiście jest piękna!

Witam nową zawziętą. Chociaż widzę, że jest jednak kłopot z twoim imieniem, bo naszą Kasię mamy jedną! Kaśka, Kasia II i Kasiak przy której chyba zostanę

Późno już. Wprawdzie Kasieńko zgasiła już światło , ale też życzę spokojnych snów

Kasiak176 jest nieaktywny Znany na forum

Jej .. widze że to kłopot wielki z tym imieniem .. naprawde nie chciałam tu wam mieszać ... Nie wiem czy mogę zmienić Nicka ? i jak ?
    Chyba . ze będę was tylko czytać .. to też jest rozwiązanie
    sabinka57 lubi to.
    Moja przemiana - Z Kaśki XXL w Kaśkę L
    4. X. 2019. - 92 - 70 ? 3. -18.07. 2016 - 91,5 ; 2- 24.01.2011 z 79 - 75 kg; 1- 05.02.2010 z 86 - 74kg;

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-polowki.png

Za pół godziny jadę po Kubę, wczoraj lekarz powiedział, że wszystko ładnie wygląda, no , ale zobaczymy. W poniedziałek jedziemy na usunięcie drenów, a za dwa tygodnie na zdjęcie szwów. Napiszę więcej wieczorem, gdy już ochłonę i Kuba będzie w domu.On na razie jest spokojny, dobrze się czuje, esemesowaliśmy przez wiele godzin

Ps. Kaśka, żaden kłopot, masz super imię, mam koleżankę i siostrę cioteczną i tez obie lubią gdy mówi się na nie Kaśka...ja sama lubię tak mówić. Są Kasie i są Kaśki ...jeśli żadnej to nie przeszkadza, to nam tym bardziej. Nie zmieniaj nicku, są dwie Agnieszki, mogą być dwie Kasie- Kaśki... a już na pewno z tego powodu nie uciekaj od nas

Dobrego piątku

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Maniusiu – a co to jest ta ceta do szpinaku?
    o mamuśku, pisałam z telefonu i takie skutki szpinak robię z fetą i czosnkiem i dodaję do makaronu

Mieszka w
    Częstochowa

Kasiak, dla mnie też będziesz Kasiak OK?

Mieszka w
    Częstochowa

Agnieszka bardzo się ciesze że operacja poszła zgodnie z planem, teraz niech Kuba zdrowieje

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie dziewuszki!

Agnieszko- bardzo, ale to bardzo mnie to cieszy, ze juz jestes po waszym stresie. Ja jak ci pisalam, nie zakladalam wcale innej opcji jak ta, ze wszystko pojdzie dobrze! I dalej jestem przekonana, ze tak bedzie rowniez z gojeniem...
    Napisz nam moze troche wiecej, oczywiscie tyle ile bedziesz uwazala za stosowne.

Maniusiu- ha, ha! ja tam zaraz domyslilam sie, ze chodzi o fete...bo tez tak robie szpinak!

Krysiaczku- te przerwy to ja mysle, ze doktor Pape zaleca robic jak najdluzsze, bo wtedy organizm naprawde ma czas na trawienie- a czy to bedzie 4-czy 6 godzin to zalezy od mozliwosci osoby stosujacej jego diete. Ja podobnie jak Reginka nie potrafie wytrzymac tak dlugo i chocby z tego wzgledu (pomijajac juz fakt zalecanej ilosci jedzenia!) ta dieta nie nadaje sie dla mnie.
    Tutaj naleze do frakcji Agnieszkowej- ja wole jesc mniej a czesciej... I to co lubie a nie to co powinno sie jesc z tego czy innego powodu- np 4 bulki z czyms slodkim na sniadanie...dlatego podobalo mi sie to co ta autorka ksiazki "Naturalnie szczupla" zaleca.
    Jesc zbilansowanie. Nie jesc tego, co ktos tam okreslona dieta proponuje, a czego nie lubimy.

Wczoraj zrobilam sobie dzien chudy- tak jak kiedys to robilam na Mosleyu- rano jedna kromka z awokado, na obiad zupa czysta z jarzyn , na kolacje troche owocow z dzialki. Spadl mi kilogram po takim dniu i dobrze sie z tym czuje.
    Postanowilam sprobowac na nowo to bilansowanie.
    Agnieszko jak mozesz to wrzucaj tutaj fragmenty tej ksiazki...moze nie wszystkie a to co ci sie wydaje najwazniejsze...

Krysiu- palec wyglada dzis duzo lepiej. Mysle, ze to opuchniecie bylo glownie spowodowane upalem i za ciasna obraczka.
    Ucisk spowodowal nabrzmienie i zaczerwienienie. A ze jakas zmiana zwyrodnieniowa w tym stawie jest to pewne, chyba bede miala na starosc te same probremy z dlonmi co moja mama...

Kasiak- nie uciekaj od nas prosze. A juz na pewno nie przez nick. W koncu jakie on ma znaczenie. Na watku Celownika tez jest nas kilka "Kasiow" i nikt sie tym nie przejmuje. Ja nazywana tam jestem KasiaO od Ogrodniczki...
    Ja bede cie nazywac tak jak Maniusia Kasiakiem...

Dobrego dnia dziewczynki! Kurczak jak juz pozno!
    A dzis ostatni dzien w mej szkole... Od jutra mam ferieeeeeeeeeeeeeeee!

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

No mam już synka w domu, teraz muszę o niego zadbać, bo jest bardzo słabiutki Wg lekarza wszystko przebiegło prawidłowo, Kuba w domu odzyskał trochę humoru i już nie jest taki blady jak wtedy, gdy go zabieraliśmy. Teraz najtrudniejszy okres do poniedziałku, bo ma dreny z workami, które mu trochę utrudniają normalne funkcjonowanie, ale jak się je zdejmie, będzie na pewno lepiej. Jest młody, więc mam nadzieję, że będzie się dobrze wszystko goić, tak jak piszesz Kasiu, mamy już to za sobą, teraz musi tylko wszystko się zagoić, a on dojść do siebie.

Gratuluję utraty kilograma

Grażynko, czy ja dobrze przeczytałam, że umarł Twój brat? Strasznie mi przykro i bardzo Ci współczuję

Jadę na targ, bo muszę coś zrobić na obiad, a nie miałam głowy go zakupów .

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Laugizorli Zobacz posta
    Ale w poniedziałek był pogrzeb mojego brata. J
    Grażynko, kondolencje składa. A co się stało bratu, jeśli można zapytać?
    Laugizorli and Agnieszka111 like this.

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Mój brat był człowiekiem bardzo chorym i zgorzkniałym. Całe życie go wykończyło. Między nami nigdy nie było dobrze. Ale chciałam mu powiedzieć ,że wszystko mu wybaczam i kocham go i ... nie zdążyłam. Wiadomość bardzo mnie przygniotła, nawet nie miałam sił o tym pisać. Ja swoim starszym powiedziałam dopiero wczoraj , a młodszym dziś powiem dopiero. Tak to jest z tym planowaniem niestety. Ja czuję się już lepiej. Bardzo Wam dziękuję ,że jesteście ze mną. Moje przyjaciółki też dziś powiadomię.
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Uprawnienia umieszczania postów