Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Sabinko, Kasiu ...
macie racje ... ja czesto po wlaczeniu laptopa zostawiam go na chodzie i wcale nie siedze , a poniewaz jestem zalogowana na forum to prawdopodobnie moge byc widoczna jako czytajaca, ale nigdy nie zwracam uwagi kto przeglada... jakos nie mam tego zwyczuaju ...
kobiety....
mnie to czasami troche smieszy jak wzdychacie do wagi sprzed ciazy czy z lat wczesnego malzenstwa... wiadomo,ze inaczej wyglada i zachowuje sie cialo mlodej dziewczyny a inaczej dojzalej kobiety , wiec nie ma innego wyjscia jak zaakceptowanie uplywu czasu... owszem warto zawalczyc o lepsza sylwetke,ale dziewczeca waga nie warto sobie psuc humoru, bo to niczemu noie sluzy ...
nie warto szamotac sie z uplywem czasu... to nieuchronne nigdy zadna z nas nie bedzeie juz mlodziutka dziewczyna, wiec i waga tego okresu jest czysta utopia ... wiec ja nie chce do tego nawet wzdychac...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]