Strona 1062 z 3048 PierwszyPierwszy ... 62 562 962 1012 1052 1060 1061 1062 1063 1064 1072 1112 1162 1562 2062 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,611 do 10,620 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witajcie dziewczynki – wchodzę na chwilę bo zaraz przyjadą młodzi, ale postaram się zajrzeć później. Teraz więc tylko tak na szybciutko:

Maniusiu – absolutnie idź do lekarza! Nie wiem czy pamiętasz, ale rok temu, tuż po naszym zjeździe miałam dokładnie takie same objawy. I lekarz nie czekał aż przejdą, tylko od razu (od razu!) skierował mnie na obserwację do szpitala! Szczęśliwie nic nie było, ale informacja była jasna - takich objawów nie wolno lekceważyć! Tak więc jutro proszę cię pierwsze kroki kieruj do lekarza i od razu informuj nas, co ci powiedział!

Agnieszko – te trudne chwile, które ma teraz Kuba są na pewno wpisane w proces zdrowienia. Ale i tak wiem, że się martwisz. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie już zdecydowanie lepiej!

Reginko – no właśnie. Mimo, że weszłam na trochę, to też zauważyłam brak twoich niebieskości

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry
    Jestem jestem... nawet bylam mocno zaangazowana w pisanie dlugasnego posta, ale na moment odeszlam od laptopka a ten mi sie poprostu z niewiadomych przyczyn wylaczyl i musialam naprawde powalczyc aby go znow odpalic... musze chyba troche o niego zadbac, bo swoje lata juz ma i ma prawo pomalu szwankowac.. wiec jesli chce aby mi tak poprostu nie wyzionol ducha to powinien go ktos znajacy sie na rzeczy nieco zrewitalizowac ... nie stety tym razem nie pomoglo nawet ze pisalam nie na forum tylko w dokumencie.. jestem wsciekla i nie mam nic do dodania ... zaraz wychodze z Maxem z domu i nie wiem czy mi sie uda znow tu zajzec, bo pogoda u mnie jak marzenie , wiec korzystam ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

No, juz jestem w domu!

Dziewczyny kochane czy wiecie, ze ja nigdy w mym doroslym zyciu nie wazylam 62 kg?
    Bardzo szybko uroslam do 166-168 cm i dojrzalam wiec juz jako 15-latka wazylam kolo 60 kg. Bylam z tego powodu bardzo nieszczesliwa i probowalam sie odchudzac, bo moje kolezanki byly jak patyki.
    Waga jaka pierwsza zapisalam po slubie to bylo kolo 66kg. Mialam wtedy 21 lat....
    W kazdej ciazy przybywalo mi srednio kolo 15kg wiec dlatego przekroczalam te nieszczesna 80 tke...

Agnieszko- pozdrow i ode mnie Kube cieplo i powiedz mu, ze najgorsze juz za nim i teraz to juz bedzie naprawde z gorki...
    Faktem jest, ze pierwsze trzy dni po operacji sa szczegolnie trudne. Ale za kilka tygodni juz o tym nie bedzie nawet pamietac...

Krysiu- milego popoludnia z mlodymi! Miejmy nadzije, ze wreszcie cie troche bardziej wtajemnicza w przygotowania do swojej uroczystosci...

Sabinko- ja mysle, ze Gamma zameldowana jest na stale, dlatego ja widac na dole - a nie dlatego, ze faktycznie akurat czyta. Ja juz tak kilka razy do kogos zagadywalam a potem dowiedzialam sie, ze jego obecnosc byla tylko "fikcyjna".

Grazynko... gratuluje wejscia w nowa sukieneczke i podejscia do zycia... fajna z ciebie kobitka! A moze wrzucisz jakas fotke w kapeluszu?

Maniusiu- dziewczyny maja racje- nie czekaj na urlop tylko idz lepiej do lekarza... takich spraw nie ma co odsuwac...

Jolinko- czekamy na ciebie!

Pozdrowionka dla wszystkich dzis tu obecnych i tych nieobecnych...
    Rene...

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu myślę, że jak któraś z nas ma otwartą stronkę naszego forum to jest widoczna na dole - może czyta, może odeszła od komputera i coś tam robi...teraz Gamma zameldowała, że wychodzi z Maksem i pewnie wyłączyła komputer a wcześniej pisała i poszło !!!!
    ja często coś tam robię a laptop jest włączony i pewnie też jestem widoczna na dole

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Ja dzisiaj mam na obiedzie rodzinkę J. a potem jedziemy całą ferajną do Gąsek zobaczyć latarnie morską

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Wiecie co . ja jestem okropnie próżną kobietą!!!! Dziś sama siebie nie mogłam już znieść!!!! Jak ksiądz na mszy powiedział , że widzi jak przez wakacje niektóre kobiety odmłodniały , to od razu pomyślałam o sobie!!! ( Nowa fryzura, pomadka i sukienka ) Jak ktoś mnie chwali, że ładnie się opaliłam to dopytuję czy nie widzi jak ładne mam teraz włosy. Powiem tak ... ŻENADA!!! A może tylko leczę tak swoje kompleksy. Tak czy siak dobrze pod kopułą nie mam.

Sabinko jak tam wyprawa poszła??

Kasiu a ile Ty masz wzrostu, bo ja 17 bez kapelusza.

Gammo ja też miałam tę nieprzyjemność kiedy stwierdzałam, że moja wesoła twórczość odleciała w kosmos...

Agnieszko
    teraz już każdego dnia będzie coraz lepiej!!!

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Sabinko, Kasiu ...
    macie racje ... ja czesto po wlaczeniu laptopa zostawiam go na chodzie i wcale nie siedze , a poniewaz jestem zalogowana na forum to prawdopodobnie moge byc widoczna jako czytajaca, ale nigdy nie zwracam uwagi kto przeglada... jakos nie mam tego zwyczuaju ...

kobiety....
    mnie to czasami troche smieszy jak wzdychacie do wagi sprzed ciazy czy z lat wczesnego malzenstwa... wiadomo,ze inaczej wyglada i zachowuje sie cialo mlodej dziewczyny a inaczej dojzalej kobiety , wiec nie ma innego wyjscia jak zaakceptowanie uplywu czasu... owszem warto zawalczyc o lepsza sylwetke,ale dziewczeca waga nie warto sobie psuc humoru, bo to niczemu noie sluzy ...
    nie warto szamotac sie z uplywem czasu... to nieuchronne nigdy zadna z nas nie bedzeie juz mlodziutka dziewczyna, wiec i waga tego okresu jest czysta utopia ... wiec ja nie chce do tego nawet wzdychac...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Cytat Zamieszczone przez Laugizorli Zobacz posta
    Wiecie co . ja jestem okropnie próżną kobietą!!!! Dziś sama siebie nie mogłam już znieść!!!! Jak ksiądz na mszy powiedział , że widzi jak przez wakacje niektóre kobiety odmłodniały , to od razu pomyślałam o sobie!!! ( Nowa fryzura, pomadka i sukienka ) Jak ktoś mnie chwali, że ładnie się opaliłam to dopytuję czy nie widzi jak ładne mam teraz włosy. Powiem tak ... ŻENADA!!! A może tylko leczę tak swoje kompleksy. Tak czy siak dobrze pod kopułą nie mam.

Kasiu a ile Ty masz wzrostu, bo ja 17 bez kapelusza.
    Grazynko ja mam 169cm a ty 17cm?

Mam tutaj cos dla ciebie...a propos twojego powyzszego tekstu..

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

A to dla wszystkich innych...tych, ktorym sie nic nie chce...

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

I jeszcze dla Reginki a propos uplywu czasu cos znalazlam...

Uprawnienia umieszczania postów