Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Agnieszko ...
dzieki za kawe... na poczatek tygodnia trzeba sie wyjatkowo zdopingowac... przede mna 4dni moich podopiecznych i dwie noce w mojej fabryczce wiec wszelkie wspomaganie wskazane...
nie mow kochana ze odchudzasz sie z proznosci, bo ja mysle, ze spokojnie mozna twoje dzialania nazwac odchudzaniem ze wzgledow estetyczno-profilaktycznych , co wcale nie jest proznoscia... wprawdzie nie ma mowy o zagrozeniu zdrowia, ale ty poprostu temu zapobiegasz a to jest naprawde godne pochwaly...
Kasiu...
najwyrazniej jestem bardzo leniwa, bo sobie odpuscilam po dwoch pierwszych cyfrach
mysle ze twoj niepokoj o Madzie jest jak najbardziej naturalny, choc z drugiej strony trzeba sie przed nim wszelkimi sposobami bronic, bo takie zagrozenia czychaja na nas na kazdym kroku... ta dzieciarnia w Monachium poszla najzwyczajniej w swiecie do Mac´donalda.... nie sposob zyc umierajac ze strachu przed kazdym wyjsciem z domu.... moim skromnym zdaniem ogromna wine za taki stan rzeczy ponosza poza tymi szalencami i fanatykami , niestety media.... szukaja wszedzie taniej sensacji godzinami poswiecajac uwade i ujawniajac najmniejsze detale dla osiagniecia wiekszej ogladalnsci i plynacych z tego wlasnych korzysci , a dla szalencow i popaprancow staja sie inspiracja i wzorem ...
Pisalam w poscie ktory poszed w kosmos, ze jestem zalamama efektami swojego dietkowania... nie jestem swietai popelniam sporo malych grzeszkow, ale to co wyprawia moja waga, to wola o pomste do nieba ... jem podobnie jak jadam zawsze kiedy robie WW - porownuje i wzoruje sie na zapiskach z poprzednich okresow...owszem male grzeszki sa ale raczej drobne ... jedyna zmiana to jem wiecej owocow i niestety te najwyrazniej mi nie sluza ... a tak bardzo sie do nich przywiazalam, ze nie potrafie ich ograniczyc...
nic to... skoro ta nie bardzo sie sprawdza to nie mam inngo wyjscia i musze síe zastanowic nad nowa strategia...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]