Strona 1065 z 3048 PierwszyPierwszy ... 65 565 965 1015 1055 1063 1064 1065 1066 1067 1075 1115 1165 1565 2065 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,641 do 10,650 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Krysiu zacząłeś dzisiaj urlop urlop ale czy wybieracie się gdzieś z rodzinką czy może sama czy po prostu chcesz spędzić ten czas w domu ?
    My z J. w piatek jedziemy zawiesc jego córkę z wnuczkami do jej teściów do Czech a właściwie na Morawy dokładnie do Breclawia. Jest tam bardzo ładnie, w okolicy kilka pięknych zamków, jaskinie ,byliśmy tam kilka ładnych lat temu a teraz myślę odświeżymy sobie ciekawsze miejsca, wracamy chyba w piątek czyli wybedziemy chyba na tydzień....

Agnieszko jak Kuba?
    Mam nadzieję że wszystko dzisiaj pójdzie OK u lekarza i po malutku chłopak będzie wychodził na prostą...

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Wróciliśmy od lekarza, wyjął dreny ( bolało), powiedział, że wszystko jest w porządku. Dziś mu zdejmę opatrunki, bo kazał mu się umyć nie żeby był brudny, bo trochę się jednak mył , ale kazał rany umyć...więc go sobie obejrzę i jutro napiszę wam jak to wygląda.
    Kochane jesteście, że pytacie, przekazałam Kubie wszystkie Wasze życzenia

Oczywiście, że zapisałam się na nową akcję

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko - pisałyśmy w jednym czasie, a byłam z pytaniem do ciebie. Urlop będę miała taki trochę urywany. Na pewno jak co roku mam spotkanie z siostrami, na pewno też będzie wyjazd do teściowej. Nie wiem czy coś więcej bo to tylko miesiac a po drodze jeszcze slub

Agnieszko - też cieszę się. Teraz już będzie tylko z górki. Ciekawa jestem twojej oceny efektów operacji, ale na pewno będziecie zadowoleni

Co do ślubu, to naszym zadaniem będzie przygotować się na uroczystość . Ale dalej nie mamy prezentu ślubnego! Dziewczynki, pomyślałam sobie, że jak byście miały jakieś fajne pomysły, to napiszcie proszę!

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

My daliśmy młodym pieniądze na podróż poślubną
    kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Agnieszko ciesze się że wszystko poszło dobrze
    teraz niech się młody goi
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Krysiu nie mam narazie dostępu do prywatnych wiadomości, jakoś nie widzę jej w komórce....
    Dzisiaj dostałam książkę którą polecała Agnieszka ale na razie jej nie poczytam bo właśnie wybywam i wrócę wieczorem bye bye

Agnieszko teraz wszystko będzie już szła ku lepszemu, zdrówka młodemu życzę
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ja tez sie ciesze, ze u "naszego" Kubusia...mam nadzieje, ze sie nie obrazi za to zdrobnienie... wszystko idzie w kierunku zdrowienia...
    Oby tylko teraz faktycznie efekty zabiegu byly takie na jakie mieliscie nadzieje...

Krysiu- witaj wsrod urlopowiczow!

Cieszy mnie twoj chocby i "maly" spadeczek wagi! A z owocami masz racje- to zastrzyk witaminowy o jakim w okresie zimowym mozna tylko pomarzyc. Ja obiadam sie teraz mymi papieroweczkami!

Gruszeczko-pamietam ,ze Maria pisala o tym, ze wg Pape kawy rano nie wolno...ona jednak pila a i tak chudla!

Chcialam ci juz dawno prodziekowac za przepis na zupke cukiniowa, ta ze slonecznikiem i parmezanem. Faktycznie pychota!

Sabinko- udanego wypadu na Morawy! Tam mnie jeszcze nie bylo! Zamiesc moze jakies foteczki!
    Jola byla, polajkowala ale czasu na napisanie nie znalazla... Tez jestem ciekawa, jak jej urlop sie udal...

A propos mediow i manipulowania nimi przeczytalam fajny artykul... zachecam do poczytania...sporo wyjasnia w temacie...

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Dziekuje Furadze za linka dla akcji...jednak sie wpisalam! I to pod 13 tym numerem! Oby byl szczesliwy!
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Uprawnienia umieszczania postów