69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Krysiu zacząłeś dzisiaj urlop urlop ale czy wybieracie się gdzieś z rodzinką czy może sama czy po prostu chcesz spędzić ten czas w domu ?
My z J. w piatek jedziemy zawiesc jego córkę z wnuczkami do jej teściów do Czech a właściwie na Morawy dokładnie do Breclawia. Jest tam bardzo ładnie, w okolicy kilka pięknych zamków, jaskinie ,byliśmy tam kilka ładnych lat temu a teraz myślę odświeżymy sobie ciekawsze miejsca, wracamy chyba w piątek czyli wybedziemy chyba na tydzień....
Agnieszko jak Kuba?
Mam nadzieję że wszystko dzisiaj pójdzie OK u lekarza i po malutku chłopak będzie wychodził na prostą...
-
Wróciliśmy od lekarza, wyjął dreny ( bolało), powiedział, że wszystko jest w porządku. Dziś mu zdejmę opatrunki, bo kazał mu się umyć nie żeby był brudny, bo trochę się jednak mył , ale kazał rany umyć...więc go sobie obejrzę i jutro napiszę wam jak to wygląda.
Kochane jesteście, że pytacie, przekazałam Kubie wszystkie Wasze życzenia
Oczywiście, że zapisałam się na nową akcję
-
Sabinko - pisałyśmy w jednym czasie, a byłam z pytaniem do ciebie. Urlop będę miała taki trochę urywany. Na pewno jak co roku mam spotkanie z siostrami, na pewno też będzie wyjazd do teściowej. Nie wiem czy coś więcej bo to tylko miesiac a po drodze jeszcze slub
-
Agnieszko - też cieszę się. Teraz już będzie tylko z górki. Ciekawa jestem twojej oceny efektów operacji, ale na pewno będziecie zadowoleni
-
Co do ślubu, to naszym zadaniem będzie przygotować się na uroczystość . Ale dalej nie mamy prezentu ślubnego! Dziewczynki, pomyślałam sobie, że jak byście miały jakieś fajne pomysły, to napiszcie proszę!
-
My daliśmy młodym pieniądze na podróż poślubną
-
Agnieszko ciesze się że wszystko poszło dobrze
teraz niech się młody goi
-
Krysiu nie mam narazie dostępu do prywatnych wiadomości, jakoś nie widzę jej w komórce....
Dzisiaj dostałam książkę którą polecała Agnieszka ale na razie jej nie poczytam bo właśnie wybywam i wrócę wieczorem bye bye
-
Agnieszko teraz wszystko będzie już szła ku lepszemu, zdrówka młodemu życzę
-
Ja tez sie ciesze, ze u "naszego" Kubusia...mam nadzieje, ze sie nie obrazi za to zdrobnienie... wszystko idzie w kierunku zdrowienia...
Oby tylko teraz faktycznie efekty zabiegu byly takie na jakie mieliscie nadzieje...
Krysiu- witaj wsrod urlopowiczow!
Cieszy mnie twoj chocby i "maly" spadeczek wagi! A z owocami masz racje- to zastrzyk witaminowy o jakim w okresie zimowym mozna tylko pomarzyc. Ja obiadam sie teraz mymi papieroweczkami!
Gruszeczko-pamietam ,ze Maria pisala o tym, ze wg Pape kawy rano nie wolno...ona jednak pila a i tak chudla!
Chcialam ci juz dawno prodziekowac za przepis na zupke cukiniowa, ta ze slonecznikiem i parmezanem. Faktycznie pychota!
Sabinko- udanego wypadu na Morawy! Tam mnie jeszcze nie bylo! Zamiesc moze jakies foteczki!
Jola byla, polajkowala ale czasu na napisanie nie znalazla... Tez jestem ciekawa, jak jej urlop sie udal...
A propos mediow i manipulowania nimi przeczytalam fajny artykul... zachecam do poczytania...sporo wyjasnia w temacie...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dziekuje Furadze za linka dla akcji...jednak sie wpisalam! I to pod 13 tym numerem! Oby byl szczesliwy!
Uprawnienia umieszczania postów