Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Nie uwierzycie ale chyba 6 czy 7 razy zasiadalam do laptopka i zaczynalam pisac, ale zawsze ktos mi przeszkodzil i dopiero teraz moge spokojnie kliknac ...
Natko ...
USG robie niemalze za kazdym razem kiedy ide do lekarza... tu jest to na wyposarzeniu gabinetu i lekarze korzystaja z tego dobrodziejstwa na codzien... podobnie jak Krysia i inne dziewczyny od zawsze cie podziwialm za twoja wiedze, a w okresach kiedy znikalas nam z oczu , zawsze brakowalo mi twoich wskazowek i podpowiedzi...
Ewa...
ja mialam to szczescie i moglam cieszyc sie swoja mama do 58 roku zycia, a ty kochane tak krotko ja mialas... nie potrafie sobie wyobrazic jakie trudne jest dziecinstwo bez mamy...
Jesli chodzi o lekarzy ta ja tez nieraz macham reka jesli sprawa jest z gatunku tych blahych , ale tych mocnych boli jakie miewam , nie sposob zbagatelizowac ... mozliwe, ze to jakies nieczeste schorzenie , a jako takie bywa nie od razu rozpoznane .... ale spoko... nie odpuszcze bo za bardzo utrudnia mi to zycie ... lekarze nie widza niepokojacych zmian i chyba dlatego troche mnie zbywaja, ale ja sie tak latwo zbyc nie dam i domagam sie zeby do skutku szukali przyczyny ...
Sabinko...
az milo cie czytac tak ci sluzy chyba to liczenie kalorii i oczywiscie twoj J ... moje bole nia sa czyms ciaglym... miewam je dosc nieregularnie i czasami caly tdzien mnie nie boli, aa potem np dla odmiany dwie noce z rzedu mnie skreca...
Krysiu...
szejki owszem pijam i mi sluza, ale wega raczej nie dla mnie bo po pierwsze to ja dosc miesozerna jestem ... teraz tez troszke drobiu jadam, a po drugie wegeterianizm jest trudny i trzeba naprawde dobrze glowkowac, aby dostarczyc organizmowi wszystkich potrzebnych skladnikow ... narazie jadam lekkostrawnie i skupiam sie na ustaleniu co u mnie szwankuje ...
Jolinko...
ciekawa jestem jak wesele.... mysle ze jutro cos napiszesz ...
Agnieszko ...
ciesze sie ze pani od okien spelnila twoje oczekiwania... moze pomalu dojzewasz do tego aby pozwolic sobie pomoc... to naprawde jest nieglupie i jesli mozesz sobie na to pozwolic , to w takich trudnych okresach nie warto padac na twarz tym bardziej, ze ten kij ma dwa konce ... dajac pani mozliwosc zarobku tez robisz cos dobrego ...
Kropeczko, Lenciu, Kalahari, Bbaja, Maniusiu ......
Oj ale pozno siezrobilo... pewnie wszystkie dawno spicie , to i ja gasze swieczke i gramole sie na grzede... milych snow ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]