Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Agnieszko...
dziekuje za kawe...po nocce w mojej fabryczce siorbna z ochota... nie mylilas sie ..dzien ,choc dlugi byl w sumie dosc spokojny i noc tez moglam spokojnie w pracuni pospac... ale chyba musze sie poskarzyc swojej szefowej na lozko... zmienila nam nasze stare poczciwe lozko na nowoczesna rozkladana kanape, a ta jet tak niewygodna, ze wstalam powykrecana jak paragraf... tak nie moze byc...
Krysiu...
dalej sie trzymam i licze na to ze dotrzymasz mi kroku...
Sabinko...
fotka fajna i mysle ze powinnas ja sobie powiesic na lodowce obok tej madrej sentencji o wygladzie naszego ciala...moze ci w jakis sposob pomoze okielznac zle nawyki... fajnie by bylo ...
Grazynko...
moze temat ciezki , ale jak piszesz chetnie slucham zdania innych i sama tez chetnie wyrazam swoje, ale teraz znikam do swojej babci , wiec do Twojej wypowiedzi odniose sie po pracy, bo nie sposob zrobic tego w kilku slowach ...
Milego dnia wszystkim zycze ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]