Strona 1076 z 3048 PierwszyPierwszy ... 76 576 976 1026 1066 1074 1075 1076 1077 1078 1086 1126 1176 1576 2076 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,751 do 10,760 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry Dzięki Dronko za kawkę

Kasiu, Sabinko, bawcie się dobrze i wracajcie do nas całe i zdrowe, w dobrych humorach i z całym bagażem dobrych wspomnień

Cytat Zamieszczone przez Dronka72 Zobacz posta
    A może jakiś weekend we dwoje?
    - można kupić kartę podarunkową i sami będą mogli wybrać termin i czas trwania- to fajny prezent
    gamma56, krysiapysia and Dronka72 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Awatar Dronka72
    Dronka72 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Kasiu jakie piękne zdjęcia, a szczególnie ta budka telefoniczna ( jeśli się nie mylę).

W końcu koniec pracy - obrobiłam się ze wszystkim Pensje przygotowane, urlopy wpisane jeszcze tylko do 14 trzeba doczekać i urlopik

pobrane (6).jpg

Dziś na działeczkę do moich ukochanych roślinek Drugi tydzień urlopu nad morzem w rodzinnych stronach a trzeci tydzień nad jeziorkiem

Pozdrawiam i życzę miłego weekendu

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Krysiu wycieczka lub weekend w spa. Spa jest super dla relaksu.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie – dopiero co wróciłam, bo rano wstrzymał mnie pobyt papieża w Auschwitz. Właściwie nie planowałam, że będę oglądać. Ale to milczące bycie w tych miejscach usadziło mnie zupełnie i naprawdę wzruszyło.

Reginko, wiesz przecież dlaczego tak się do ciebie uśmiecham . Po pierwsze cieszę się kolejnym dniem w którym udało ci się zmierzyć ze sobą (nawet nie masz pojęcia, jak cudownie było przeczytać, że znowu złapałaś wiatr w żagle ), a po drugie to działa w dwie strony - każdy dzień twojego trwania zachęca do tego samego i mnie. Dzisiaj też jestem na dobrej drodze! Tylko że Reginko, to nasze wzajemne wspieranie może oznaczać swoistą odpowiedzialność nie tylko za siebie, ale też za drugą stronę. Bardzo poważnie więc zastanów się, czy na pewno chcesz w to wchodzić - to może być trudne . Ja jestem oczywiście pełna obaw, ale chcę.

Dronko, Kasiu, Reginko – dziękuję za pomysł na pomysł . Widzę, że wszystkie Zawziętaski doceniają znaczenie podróży poślubnej (tak swoją drogą Kasiu, to rzeczywiście mieliście dosyć specyficzną tą swoją podróż ). Też myślę, że to jest czas, który pamięta się potem przez lata. Niestety (albo raczej stety) okazało się, że młodzi pomyśleli również o tym i wszystko mają załatwione . Ale może dołożymy im jakąś konkretną wstawkę pieniężną na ten wyjazd?

Agnieszko – dzięki za pomysł z kartą podarunkową. Bardzo ciekawy, więc na pewno to przegadamy.

Maniusiu – kurcze, to Spa to też coś!

Dzięki dziewczynki bardzo, że tak się teraz sprężyłyście - obiecuję, że nie będę wam już więcej marudzić
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Krysiu...
    nie ma dwoch zdan... wchodze w to i to wlasnie ze wzgledu na te swoista odpowiedzialnosc za druga osobe...
    moze to wlasnie to czego nam bylo potrzeba zeby w koncu moc dzialac...
    a znaczenie podrozy poslubnej ... no coz ... ja takowej nie mialam , choc okazji do niej mialam chyba wiecej wiecej niz kazda z was ... jestem pewna, ze takowa pozostaje w pamieci na zawsze, a wiekszosc z prezentow jakie doslalam juz odmowilo posluszenstwa...pozostale jako "niemodne i niedzisiejsze" poutykane w szaflach oczekuja sama nie wiem na co ...
    Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 29-07-2016 o 15:13
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Reginko, ja też nie miałam podróży poślubnej może dlatego chciałam, żeby moja córka miała ją taką o jakiej marzyła
    gamma56 lubi to.

Ok. Reginko, cieszę się, obawiam się i wchodzę - w każdy dzień od nowa!

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

napisałam z telefonu i poszło w kosmos,nie lubię tego sprzętu
    ja tez nie miałam podroży poślubnej ani żadnej innej z moim byłym. za kawalerskich czasów byliśmy na Mazurach i to wszystko.
    a prezenty rzeczowe, dawniej miały wiekszą wartość gdy nic w sklepach nie było, teraz to chyba naprawdę kasa albo bon są lepszą opcją.
    Trzeci dzień mojego urlopu zleciał jak z bicza strzelił, a mój Sucharek właśnie zaczął urlopować. I nadal nie wiemy dokąd jechać ,wiemy tylko że w góry.
    cały tydzień udaje mi się nie podjadać wieczorem, ale waga tego nie zauważa
    bóle są mniejsze choć nadal czuję, widać że to atmosfera w pracy głównie na mnie działa, a nie chcę skończyć jak moi współpracownicy -w szpitalu, niestety nie ma ofert pracy a jak są to nie mam odpowiedzi bo pewnie setki zgłoszeń na jedno miejsce przychodzi

Reginko – jak tak napisałaś o tych prezentach, bezużytecznych po latach, to uświadomiłam sobie, że rzeczywiście masz w tym dużo racji … niestety . Ale tak jak zauważyła Maniusia, w naszych czasach prezenty rzeczowe miały swoją wartość.

Kasiu – widać, że już nieźle szalejesz w tym Londynie .

Gruszko – a dlaczego nie można się kąpać w morzu? Czy to u ciebie są te meduzy?

Maniusiu – przykro z powodu tych zawirowań w pracy, a najgorsze, że tak się to odbija na waszym zdrowiu . Całe szczęście w takim razie, że masz urlop. Na pewno znajdziecie jakieś fajne miejsce w górach – a wybieracie się tu w Bieszczady czy gdzieś dalej?

Uprawnienia umieszczania postów