Strona 108 z 3048 PierwszyPierwszy ... 8 58 98 106 107 108 109 110 118 158 208 608 1108 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,071 do 1,080 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Krysiu ...
    ja do niedawna tez bylam rannym ptaszkiem i w zasadzie nie moge powiedziec, zebym i teraz byla spiochem... od jakiegos czasu miewam problemy ze spaniem, no i tak jakos wszystko sie namieszalo...
    do niedawna wstawalam o 6 rano i zaraz po wstaniu mylam sie ubieralam i bylam aktywna...ale nawet teraz kiedy tylko wstaje z lozka ide do lazienki, myje sie i ubieram...potem ... no to juz roznie bywa , ale do dzis nie rozumiem jak mozna do godziniy 11 paradowac w pizamie ...

Natko...
    poromansuj sobie ze swym sloneczkiem,... bedziesz weselsza i on bedzie weselszy...

Sabinko....
    ciesz sie niedziela z J .. do nastepnej niedzieli cale dlugie 7 dni...
    u mnie pogoda tez bardzo ladna, ale nie poszaleje dzis za duzo , bo na noc do pracy ide...

milego popoludnia wszystkim zycze ...
    Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 22-03-2015 o 15:15
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

kropeczka41 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań
    Wpisy na blogu
    1

Cześć Dziewczęta )

Niestety moje gospodarcze zamiary porządkowe przesuneły się i czeka mnie walka w przyszły weekend. Tz co nie co zrobiłam ale z racji niespodziewanych pomysłów moich dzieci niestety plany musiały ulec zmianie. Ale nie żałuję , garderoba nie ucieknie. A i moja waga niestety przez @ poszła w górę, i to o dobry 1 kg. Nie przejmuje się i idę do przodu

Serdecznie pozdrawiam
    Pamiętniczek Kropeczki41 - zapraszam

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Natknęłam się po raz kolejny na Idę –najpierw się zaparłam, że zobaczę ją do końca, a potem zaczęłam naprawdę oglądać . Nie wiem od czego to zależy - może sprawa nastroju, chęci wejścia akurat w takie akurat klimaty? W każdym razie po raz pierwszy mnie przekonała.

Natko - Twoje kochanie jest najważniejsze, więc nieobecności usprawiedliwione

Gammo – spokojnej nocki w pracy

Kropeczko – wagą się na razie nie przejmuj. Ale o pomysłach swoich dzieci mogłabyś napisać cos więcej – brzmią frapująco

Oglądam, popisuje tu do was, ale też trochę się przy tym ociągam, bo mam jeszcze dzisiaj trochę roboty. Samo się nie zrobi, czyli co? – chyba idę

Na pewno już to widziałyście, ale na wszelki wypadek i tak wklejam:

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie moje kochane! Wreszcie jestem na swych wlasnych smieciach!
    Bylam na ogrodku, ogarnelam troche torby i kuchnie, wylezalam w wannie i teraz zagladam tu do was.
    Musze nadrobic troche zaleglosci w czytaniu, bo u rodzicow nie otwieralam w ogole lepka- pisalam tylko krociotko na fb...

l

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ach jak ja sie stesknilam za moimi demotkami...
    Ten slonik to ja! I tyle u mnie dzis energii co u niego...
    Jolinkaa, Natka55 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

kawusia.jpg

Witam wszystkich poniedziałkowo, a to kawa na przeprosiny, bo teraz znów będę Was zaniedbywać- wiecie dlaczego ...
    Kasiu, witaj w domu
    Kryniu, ja oglądałam Idę kilka razy i też weryfikowałam za każdym swój pogląd na ten film. Za trzecim gdy oglądałam z mężem, doszłam do wniosku, że zaczynam rozumieć za co dostał Oskara
    Kropeczko, często ważniejsza jest dobra zabawa niż głupi kilogram A dom ogarniesz w przyszły weekend
    Gammus, ja niestety znam osobiście takie osoby, które paradują w piżamach do południa- np. mój syn ! w weekendy śpi do 10-11 !, nawet nie wiesz, jak mnie to denerwuje! Jak twoje dolegliwości, przeszło trochę? No i napisz o wynikach.
    Natko, dobrze, ze macie możliwość rozmowy z mężem na skypie. To nie to samo co kontakt osobisty, ale znacznie więcej niż rozmowa telefoniczna
    Sabinko,rzuć mi trochę Twojego zapału do odchudzania, bo mnie się jakoś nic w tej materii nie składa- pewnie to świadomość zbliżających się świąt.Od dziś wracam do intensywnego wysiłku fizycznego. Dosyć lenistwa. Waga stoi i nie chce ruszyć! głupia jedna!
    Kalahari, Jolinko, Ewus - buziaki dla Was

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dzień dobry po weekendzie
    kawa na balkonie.jpg

nie udzielałam się ostatnio wiele, w sobotę miałam gości z Polski, a wczoraj odpoczywałam, dałam sobie jeden dzień luzu, odpoczęłam fizycznie i psychicznie i jeszcze bym tak mogła
    Poczytam Was i więcej napiszę pewnie jutro, bo dzisiaj fitness to mało czasu będę miała, ale myślę o Was i życzę super dobrego dnia i tygodnia...

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Ooooo dwie kawy i to dokladnie o tej samej godzinie zaserwowane .... to sie nazywa serwis ...

Wrocilam z nocki... na szczescie byla bardzo spokojna i spalam od 23 do 5.... ale juz praktyczniestoje w drzwiach i smigam do swojej babci... tylko lapeczka pomacham i zostawie zyczenia milego dnia ....
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

kropeczka41 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań
    Wpisy na blogu
    1

Witajcie Dziewczęta )) Poniedziałkowo

To zaczynamy nowy tydzień , nowe wyzwania . Lecą te tygodnie tak szybko, że człowiek nie zdąży obrócić się a już zaczyna się kolejny poniedziałek.

miłego poniedziałku i zostawiam zieloną herbatkę

zielona herbata.jpg
    Pamiętniczek Kropeczki41 - zapraszam

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie moje kochane!
    O jak dobrze byc i spac we wlasnym lozeczku! Do tego z wlasnym mezem i wlasnym pieskiem!

Agniesi i ewuni dziekuje pieknie za kawusie! Trzymajcie sie wy nasze dwa watkowe pracusie pierwszej klasy!

Jolinka widze, z tylko nas lajkuje ale nic nie pisze!
    Co u ciebie kochanie? Jak wesele? Jak bolaki?

Gammusiu- a ty na jak dlugo idziesz do tej swojej babci? Nie wyobrazam sobie nawet po spokojnej nocce zapitalac zaraz do drugiej pracki! Musi to byc moja kochana?

Gratuluje sobotniego spadeczku Sabince i skladam zalegle najlepsze zyczenia rocznicowe. To wspaniale i w drugim zwiazku znalezc prawdziwego partnera i przyjaciela.

Krysiaczkowi dziekuje za mila rozmowe telefoniczna.
    Podzwonilabym do was wszystkich dziewczyny z Polski, ale moja mama uwaza, z bedac trzy dni u niej mam byc dla niej!
    I jest zazdrosna gdy sie wymykam i robie cos innego.

Naciu, Kropczko, Kalahari, Maniusiu, Basiu, Leenciu- caluski i dla was moje kwiatuszki!

Uprawnienia umieszczania postów