Witam nie_jem_glowna_M.jpg
Jola, snem bym się tak bardzo nie przejmowała, bo i tak trochę śpisz. W naszym wieku wiele kobiet ma tego typu problemy. Ja często albo nie śpię wcale bez tabletek, albo budzę się w nocy i już nie usypiam, albo usypiam nad ranem po to, aby obudzić się po dwóch godzinach.Rzadko zdarzają mi się noce przespane od wieczora do rana. Ale ja się tym nie stresuję, bo tak po prostu jest i trudno...dzięki takiemu podejściu częściej udaje mi się spać lepiej
Natomiast stres, który zdiagnozowała Ci lekarka, to największe zło i z tym trzeba walczyć.Mam nadzieję, że zarówno leki jak i rozmowa z lekarzem pomogą Ci go pokonać .A najlepiej wyjaśnić i załatwić sytuację , która ten stres wywołała
Piszesz, że nie masz innego wyjścia jak zacisnąć zęby i uśmiechać się do bliskich chociaż w sercu masz rysę...no właśnie nie! jeśli to przez nich, to pokaż że ta rysa jest...dlaczego musisz się uśmiechać do kogoś, kto Cię skrzywdził?
Magda, w obrazach naturalistycznych jest mnóstwo golizny i wyuzdania , trudno znaleźć ten jeden jedyny, który mógłby Cię zafascynować i jednocześnie nie podobać, bo takich, które do Twojego opisu pasują jest wiele
Kasiu, śliczna dziewczynka Myślę, że to może być córka tej przyjaciółki o której pisałaś, że przywiozła Ci pierścionek ?
Krysiu, miłego wyjazdu
Ja też wyjeżdżam na weekend, wracam dopiero w poniedziałek ,
dlatego już dziś wpisuję w tabelkę wagę, (zgubiłam 70 dag ) ...będzie to wyjazd rozpasany , bo na niego czekałam pół roku, bo to będzie moje i mojego męża święto, bo na ten wyjazd miałam schudnąć 10 kg i zrobić wrażenie na gościach ...i...prawie się udało zabrakło kilka dekagramów , ale wyglądam chyba fajnie, bo swobodnie zapinam wszystkie wyjęte z pudła sukienki, które leżały tam od 7-8 lat . To będzie ten weekend, który nie będzie liczył się jako odchudzający, ale spędzony z głową, więc mam nadzieję, że dużych strat nie zrobi
I Wam życzę udanego, ciepłego weekendu