Strona 1098 z 3048 PierwszyPierwszy ... 98 598 998 1048 1088 1096 1097 1098 1099 1100 1108 1148 1198 1598 2098 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,971 do 10,980 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

images.jpg

Też bym tak chciała !!!! nie - powiem inaczej - mam nadzieję, że tak będzie

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko nie-wyjde.jpeg

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

O kurka wodna ja i po kawie zakręcona jeszcze jestem. ... jaki piątek ? Teraz czyszczenie babci lustro i dotarło do mnie że to czwartek. .. ale myślę że wybaczycie. ... SKS....

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Gammo no własnie - nasze wnusie dzisiaj świętują ty masz imprezkę w sobotę a ja uściskam moją Majeczkę już ( dopiero) za 11 dni....Majeczkę i Franię oczywiście
    ale się cieszę, że do nich lecę

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Wszystkiego najlepszego wnusiom Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-anioly31.gifZawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-kwiaty33.gif

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie dziewczynki – wpadłam jeszcze na chwilę, bo już niedługo spodziewam się pierwszych gości, więc nie wiem, kiedy tu znowu do was zajrzę .

Reginko, prawda! – i już się cieszę twoim spadkiem . I absolutnie nic nie szkodzi (chociaż to cię denerwuje) że delikatnym, bo sama wiesz, że takie są najlepsze. Wczytuję się i nic nie rozumiem z tej punktacji no ale najważniejsze że wyciągnęłaś bardzo konkretne wnioski i teraz już chyba szybciutko wrócisz do tego co działało, czyli do starych zasad? Zaburzenie ośrodka sytości, to naprawdę spory problem, który dotyczy nas obu. Pomalutku dochodzi więc do mnie, że trzeba się jednak będzie zmierzyć z ilością – czyli odejść od zupełnej samowolki i opychania do granic obrzydliwości – i zacząć sobie wyznaczać jakieś bardziej konkretne ilości .

Agnieszko – niestety trudno się z tobą nie zgodzić, jeżeli chodzi o przyczyny spowolnienia metabolizmu. Z której strony by nie patrzeć, to nie ma innego wyjścia, jak tylko odpowiednia dieta i ruch. Ohhh …
    A co do pracy, to niestety pamiętam o tym co pisałaś na temat młodzieży, którą przychodzi wam teraz uczyć. I wierz mi - bardzo dobrze rozumiem, jak trudno będzie ci wrócić tam we wrześniu .

Sabinko – widzę, że powolutku, powolutku, ale jednak dojrzewasz do systematycznego ruchu . A tak w ogóle całe szczęście, że masz taką dobrą pamięć. Dzięki tobie sporo informacji może być sprostowanych od razu. Jak chociażby ta z Maniusią. Dopiero, jak przeczytałam ciebie to sobie skojarzyłam, że faktycznie miała problemy związane z wodą.

Maniusiu – najgorsze ulewy już chyba za nami, a poza tym, jak sama piszesz, trochę podnieśliście teren, więc powinno być dobrze. Bardziej martwi to, co się dzieje u ciebie w pracy. Bo to wygląda o wiele poważniej i naprawdę może odbić się na twoim zdrowiu. Bardzo ci współczuję. Kto wam tam robi taką atmosferę?

Kasieńko – aż sobie zobaczyłam z ciekawości, co to jest to prosecco z sorbetem cytrynowym . Wygląda smakowicie i najważniejsze, że chyba można przy tym całkiem długo posiedzieć – ot właśnie na takiej dłuższej pogawędce . Zaciekawiłaś mnie obietnicą opowieści o wrażeniach z Pl, więc już czekam . Martwi sprawa twojego syna. Szkoda, że nie jesteśmy w stanie cokolwiek ci doradzić . Pozostaje tylko mieć nadzieję, że sprawa ułoży się jednak pomyślnie.

Sabinko, Reginko – a to z życzeniami dla waszych milusińskich.
    urodzinki.jpg
    Czytając Reginkę już miałam nadzieję, że przez jutrzejszą uroczystość wbiję się trochę w świętowanie urodzin waszych wnuczek. A tu klops – wy dzisiaj, my jutro

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Kto wam tam robi taką atmosferę?
    krysiu, mamy nowy zarzad, więc sa nowe porządki
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Gammo no własnie - nasze wnusie dzisiaj świętują
    serdeczne zyczenia dla wnusi
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

wynik policzony - 20 minut przed czasem hurra

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Maniusia- zuch z ciebie dziewczynka!

Watkowym wnusiom zycze przede wszystkim duzo slonka w ich zyciu! I zdrowka i milosci i przyjazni!

Uprawnienia umieszczania postów