Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Ewa...
dzieki za kawe i piekny wiosenny zalacznik... w , moich okolicach coraz wiecej takiego kwiecia w ogrodkach, bo mamy tu wyjatkowo lagodny klimat ... wiosne mamy tez zawsze wczesniej niz w innych regionach ...
Kropeczko ...
kawa od koguta to cos wyjatkowego siorbne wiec kolejna , bo w koncu to tylko wirtualna... w realu pijam coraz mniej kawy, bo najwyrazniej juz swoje wypilam i teraz po kawie mam problemy ze spaniem... ale uwielbiam wszelkie zbozowe, a najbardziej smakuje mi Anatol ...
Krysiu...
mysle ze te kolejki to z powodu malej liczby lekarzy tej specjalnosci w moim regionie... takie przyjecie na ostry dyzur tez raczej nie jetst rozwiazaniem, bo wtedy zaopatruja w szpitalu tylko doraznie i odsylaja do lekarza... a doraznie to conajwyzej zaaplikuja mi spora dawke srodkow przeciwbolowych ... teraz kiedy odstawilam tluszcze jest troche lepiej i wierze , ze do terminu bedzie wzgledny spokoj...
Kasiu...
oj pogadamy
ale teraz musze juz do babci smigac... do tej w poniedzialki i czwartki mam 24 km ado tej we wtorki i piatki 3 km ...
Milego dnia wszystkim zawzietaskom ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]