Strona 110 z 3048 PierwszyPierwszy ... 10 60 100 108 109 110 111 112 120 160 210 610 1110 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,091 do 1,100 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

stylowi_pl_ogrod_18372927 tulipany.jpg

Witam, dzisiaj na kolorowo
    Coś mi się odmieniło ostatnimi czasy i spałabym i spała, chociaż w nocy śpię b.dobrze , może to tak na zmianę pory roku ?
    Dzisiaj budzę się kawą prawdziwą, bo wczoraj do południa głowa leciała mi na stół w pracy, jednak muszę dopijać 1- 2 filiżanki prawdziwki jakby Gamma powiedziała , poza tym raczę się inką Agniesiu, jak Ci pisałam , smakuje mi bardzo
    Zapraszam więc....

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Ewo – dziękuję, że podzieliłaś się z nami swoją historią. Ten brak o którym piszesz będzie już z Tobą przez całe życie, ale jak to dobrze, że w tym wszystkim możesz tak ciepło napisać o osobie, która próbowała go wypełnić.
    Tak Krysiu, to będzie już do końca życia i choć osoba, która jest ciągle i traktuję ją jak Mamę i kocham ją tak samo, myśl i pamięć o mojej biologicznej jest ze mną ciągle, wydaje mi się, że codziennie o niej myślę i tak zostanie...
    Cytat Zamieszczone przez kalahari Zobacz posta
    evige--twoja historia potwierdza prawde, ktora mowi, ze zawsze sie krazy myslami wokol rodzicow biologicznych,pomimo roznych dziejow losu.
    Tak, to jest w nas , tkwi w nas i każdy tak ma i choćby nie wiem z jakiej przyczyny los rozdzielił dziecko z rodzicami ciągle jest potrzeba bycia razem...
    To pewnie dlatego lubię chodzenie na cmentarz w przeciwieństwie do wielu osób, bo byłam tam od zawsze...

Dość smutków

Miłego dnia dziewczyny, dużo słońca, uśmiechu, pozytywnych zdarzeń.... wiosny Wam życzę !!!!

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam
    Cieszę się Ewuś, że kawa smakuje. Inka z błonnikiem jest pyszna, gęsta i delikatna w smaku.
    Jeśli chodzi o czystek, to kazałam mężowi poczytać o nim w internecie, i jak poczytał, to powiedział, że będzie go pił razem ze mną wieczorem. Jeszcze muszę namówić młodego. Zastanawiam się tylko jak go pić, tzn. czy robić przerwy jeśli tak to jakie?Natko, pomocy.
    Ewa, fajnie, że Twój tata potrafił zapewnić wam bezpieczne życie u boku dobrego człowieka. To wcale nie jest takie łatwe...
    Kryniu, ewaluację zaczynamy 8 kwietnia, a kończymy 24.Teraz dopiero się przygotowujemy. Najbardziej denerwuję się tym, że dyr. chce mnie wyznaczyć do hospitacji. I tak jak z reguły się nimi nie przejmuję, tak w tym wypadku chciałabym, żeby wszystko wypadło jak najlepiej. Mam nadzieję, że będzie to jednak ktoś inny ...
    Jola jednym słowem, wesele niezapomniane...nie wiem czy śmiać się czy płakać. O kulturze człowieka świadczy m.in umiejętność ubrania się odpowiednio do okoliczności...nie masz sobie nic do zarzucenia, inni powinni się nad soba zastanowić i zapłakać...A sukienka przyda Ci się na inne okazje
    Sabinko, licznik kalorii działa, u mnie tez nareszcie waga ruszyła w dół Licze te kalorie skrupulatnie jak nigdy

Dobrego dnia kochane.

kropeczka41 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań
    Wpisy na blogu
    1

Hej Dziewczęta )

miłego wtorku Wam życzę ) i udanej walki z kg )
    A na śniadanie dzisiaj kawę Paniom poda

kawa.jpg
    Pamiętniczek Kropeczki41 - zapraszam

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie moje kochane!
    Tyle tu na topiku optymizmu, ze mimo iz zle dzis spalam nawet nie probuje smecic!

Tak to u mnie dzis w nocy wygladalo...myslalam, myslalam i nic nie wymyslilam!

Krysiu- obiecuje specjalnie dla ciebie wpadac wieczorkiem na herbatke! Wczoraj zagladalam przd snem, ale to bylo wczsniej.
    Moze umowimy sie na jakas konkretna godzinke co?

ewuniu, Jolinko, Gammo- wkrotce beda jakies pogaduszki...
    Jolinkaa and Natka55 like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Ewa...
    dzieki za kawe i piekny wiosenny zalacznik... w , moich okolicach coraz wiecej takiego kwiecia w ogrodkach, bo mamy tu wyjatkowo lagodny klimat ... wiosne mamy tez zawsze wczesniej niz w innych regionach ...

Kropeczko ...
    kawa od koguta to cos wyjatkowego siorbne wiec kolejna , bo w koncu to tylko wirtualna... w realu pijam coraz mniej kawy, bo najwyrazniej juz swoje wypilam i teraz po kawie mam problemy ze spaniem... ale uwielbiam wszelkie zbozowe, a najbardziej smakuje mi Anatol ...

Krysiu...
    mysle ze te kolejki to z powodu malej liczby lekarzy tej specjalnosci w moim regionie... takie przyjecie na ostry dyzur tez raczej nie jetst rozwiazaniem, bo wtedy zaopatruja w szpitalu tylko doraznie i odsylaja do lekarza... a doraznie to conajwyzej zaaplikuja mi spora dawke srodkow przeciwbolowych ... teraz kiedy odstawilam tluszcze jest troche lepiej i wierze , ze do terminu bedzie wzgledny spokoj...

Kasiu...
    oj pogadamy ale teraz musze juz do babci smigac... do tej w poniedzialki i czwartki mam 24 km ado tej we wtorki i piatki 3 km ...

Milego dnia wszystkim zawzietaskom ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

miłego dnia zawziętaski
    ja mam dzisiaj dobry humor, moje szczęście przenioslo się z kanapy do sypialni i chyba już będzie dobrze
    tak więc wracam do normalności

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry zawziętaski
    Maniusiu świetna wiadomość , bardzo się cieszę,że się dogadaliście.
    Ewuniu to chyba lepiej ,ze tak spisz i spisz
    Widocznie organizm potrzebuje snu, trzeba go słuchać.

Awatar Natka55

Agnieszko, na opakowaniu jest napisane ic 3 razy dziennie, ja uważam ,że jak kto lubi.
    Mnie czystek wysusza gardło i wraca mi moja chrypka, wiec aktualnie piję go jak potrzebuję.Widziałam też rózne dawkowanie raz ,że 1 łyzeczkę na szklankę , dwa ,że 1łyzkę.Ja daję łyzkę i może to jest za mocne, nie wiem muszę wypróbować mniej.
    W każdym razie efektów mozna spodziewać się po miesiącu systematycznego picia.W końcu to ziółko.
    Czytam o tej waszej ewaluacji i włos mi się jeży na głowie .Czy to jakies unijne głupoty? Nie przymierzając jak te nieszczęsne "wyprostowane" banany? OMG!!!
    Cieszę się ,że jesteśmy w Unii , ale jak widzę takie bzdury to ręce opadają.
    Jolinkaa lubi to.

Awatar Natka55

Reginko widzę ,że masz juz dwie podopieczne czyli musisz się sprężać.
    Ja jak Krysia jestem nocny marek i jak nie muszę się zrywać rano to się nie zrywam.
    Moje dzieci róznie, jak muszą wstają , jak nie pośpią sobie.Ja generalnie nie mam z tym problemu, jesli nie jest to godzina 15 np. i zjawisko nagminne.Niestety moja panna miała w złym okresie takie dni.Za to teraz dostaje w kość od życia.
    Jolinkaa lubi to.

Awatar Natka55

Muszę pilnie wyjść, popiszę jak wrócę.

Uprawnienia umieszczania postów