Strona 1100 z 3048 PierwszyPierwszy ... 100 600 1000 1050 1090 1098 1099 1100 1101 1102 1110 1150 1200 1600 2100 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,991 do 11,000 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

A mi tam moje śniadanko dziś smakowało!
    A jak ładnie wyglądało. ..

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Przeleciałam artykuł i dochodzę do wniosku, że dietaPape opiera się na podobnych zalożeniach tylko jest bardziej "ludzka" i rozciągnięta w czasie.Proponuje restrykcje tylko na śniadanie, najlepiej czyste węglowodany-ryż,kasza,biale pieczywo,dżemy,owoce,cukier.
    Sprawdziłam na sobie,ze to bardzo energetyczne i sycące śniadanie.I spokojnie mogłabym robić sobie takie dni profilaktycznie. Bo ten radykalny wariant jest przecież dla ciężko chorych.Sama u siebie odkrylam,że dużą ilość bialka zupełnie minie służy.Wolę obiad złozony z ryżu,(kaszy,makaronu) z dużą ilością szczypioru,pietruszki,koperku,czosnku i warzyw z odrobiną (2-5dkg) dobrej szynki lub mielonej wołowiny.I tak staram się jeść.
    Artykuł potwierdza to ,do czego doszłam trochę pod prąd - trzeba obserwować co nam sluzy a co nie i tego się trzymać.Nie ma co na siłę brnąć w jakąć dietę,bo obiecuje schudnięcie.Trzeba szukać tego co obiecuje zdrowie szeroko rozumiane, a szczupłość jako efekt uboczny w pakiecie
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Krysiu i Ciebie pewnie teraz dużo się dzieje w związku ze ślubem Syna...
    Wszystkiego najlepszego Młodej Parze - wieku lat szczęścia, wzajemnego zrozumienia, wielu pięknych wspólnie przeżytych chwil ....

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

I ja również dołączam się do życzeń - szczęścia młodej parze, niech żyją w miłości

co do diety, ja podobnie czuję jak Gruschka. Mięso jem ostatnio okazjonalnie, a robię sobie ryż bądż makaron z warzywami, pomijam też pieczywo i już po tygodniu, mimo że wagi ubyło niewiele bardzo zmniejszył mi się brzuch, a przeciez najważniejsze to co widać

Mieszka w
    Częstochowa

a ryz z owocami lubię, ale ryż na mleku a czy suchy? sprawdzę, za to uwielbiam ryż z warzywami

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Agnieszko...
    piekne dzieki za kawysie w tak wyszukanym kubasku ....
    dopadlas swierszczca powiadasz ? moj ziec przed laty mial w domu kameleona, a te zywilsie w sporej czesci wlasnie swierszczami.,ktore ziec specjalnie dla niego kupowal... bardzo czesto jakis bardziej zdesperpwany uciekal przed dlugim jezorem kameleona poprzez nieszczelnosci terarium...wiec w mieszkaniu mojej corki swierszcze koncertowaly nieustanie mprzez kilka lat i to nie jeden ale zawsze bylo ich kilka ... nie mowiac o tych czekajacych w pudelku na wpuszczenie do terarium ... ale wiadomo, ze nasza wrazliwosc jest rozna ... najwyrazniej moj ziec i corka czuli sie dobrze przy takiej muzyce... ale teraz jadac na urlop rozbawili mnie do lez... bo kiedy dzwonili z trasy to powiedzieli ze auto cos im szwankuje cos strasznie momentami piszczy i modla sie zeby dojechac do celu.... ale na kolejnym postoju stwierdzili, ze choc auto stoi i silnik jest wylaczony to piszczenie sie jeszcze nasililo i slychac go z kazdej strony.... dopiero kiedy ziec wyszedl z auta okazalo sie ze to miejscowe cykady , wielokrotnie wieksze od naszych swierszczy a nie auto wydawalo te odglosy

Cytat Zamieszczone przez gruschka Zobacz posta
    Artykuł potwierdza to ,do czego doszłam trochę pod prąd - trzeba obserwować co nam sluzy a co nie i tego się trzymać.Nie ma co na siłę brnąć w jakąć dietę,bo obiecuje schudnięcie.Trzeba szukać tego co obiecuje zdrowie szeroko rozumiane, a szczupłość jako efekt uboczny w pakiecie
    Gruszko ...ja odkad tu pisuje zawsze glosze wlasnie taka teorie trzeba patrzec na to co nam sluy, bo przymiarki do diety , ktora nam absolutnie nie lezy, ale obiecuje schudniecie , najczesciej prowadzi w slepa uliczke i jest powodem kolejnej frustracji ...

Kasiu...
    przyznam ze wstydem, ze jeszcze nie czytalam zarzuconej przez ciebie ciekawostki, ale postaram sie to w najblizszych dniadh nadrobic, bo widze, ze jestem chyba ostatnia co nie czytala...

Sabinko...
    ja ryz z owocami bardzo lubie ... nie wiem co tam w tym artykule pisze autor, aleja do takiego ryzu musze miec koniecznie smietane, lub w absolutnej ostatecznosci jogurt ...
    Calusy i zyczenia urodzinowe dla Twojego skarba

Maniusiu...
    ryz na mleku bardzo lubie , oczywiscie w wersji slodzonej , bo slodkie niestety zawsze mnie przyciaga...

Krysiu...
    napewno jestes teraz mocno zajeta i opanowana przez emocje.... ale jestesmy pewne , ze wszystko pojdzie gladko i za kilka dni opiszesz nam wszystko dokladnie ...

Kalahari...
    ty juz sie chyba nastrajasz na powrot z ziemi Polskiej do Wloskiej urlopik chyba pomalu sie konczy ...

Grazynko...
    co tam w Orli ciekawego slychac ?

Koncze bo musze jeszcze ciasto na imprezke wyczarowac.... robie sernik warzony ... w mojej rodzine zrobil furore i ostatnio bywa stalym punktem wszelkich imprez ... milego pistkowego popoludnia wszystkim zycze ...

gruschka and Agnieszka111 like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    Maniusiu...
    ryz na mleku bardzo lubie , oczywiscie w wersji slodzonej , bo slodkie niestety zawsze mnie przyciaga...
    ryż na mleku to własnie na słodko, a zwykły z warzywami własnie
    dzisiaj mam do pracy z cukinią, papryka i pomidorami, z czili , ale mi sie tak zdrowo sypnęło, że przepalona jestem na maka,
    podobno czili na trawienie dobre, więc się pocieszam

Mieszka w
    Częstochowa

ale ślicznotki macie
    Gammo i wyszła w końcu czy już tam mieszka
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie