Kasiu ...
ladnie to tak przed nos mi wskoczyc ? :cry:...o malo mi tacy z kawa niewytracilas z rak
Wersja do druku
Kasiu ...
ladnie to tak przed nos mi wskoczyc ? :cry:...o malo mi tacy z kawa niewytracilas z rak
Ha! Ha! Reginko! takas drobniutka, ze cie przeoczylam!:mdr:
Ale twoja kawusia podoba mi sie bardziej! Kocham lawende!
http://www.tapetus.pl/obrazki/n/1405...ebo-chmury.jpg
Dzień dobry :) Nie wiem czemu nie mogę pospać nawet dzisiaj. ;)
Zrywam się skoro świt i snuję się jak ta zjawa po domu.
Dziewczyny ja skasowałam to konto z przyczyn bardziej zawodowych. Nie chce żeby mnie inwigilowały osoby z pracy. Jeżeli szef mnie zaprasza do znajomych to niby po co. Koleżanki to on nie szuka. I z takim tekstem żeby kontakt był. A co? Do mnie telefonu to już nie ma? No i weź się nie zgódź. Poza tym jego córki. To samo. Fakt, pisałyśmy czasem o różnych zawodowych sprawach. Ale od czasu mojego ostatniego zwolnienia to sama nie wiem jaki one mają stosunek do mnie. Wcześniej było wszystko ok. A teraz, skoro tatuś mógł na mój temat powiedzieć to i owo, i niekoniecznie prawdę..... No i ta koleżanka co mnie sprzedała. Po co mi takie znajomości? Szkoda mi tylko tych treści, które znikną bezpowrotnie. Z czasem nie wytrzymam i założę ale pod innym nazwiskiem. Na razie dobrze, że nie skasowałam jeszcze konta na nk. Chyba niektóre z was tam znajdę jeszcze... ;)
Witam :)
Mam kawę do wyboru do koloru...wypiję obydwie :)dzięki :)
Kaniu, no to ciężka sprawa,ale ja nie kasowałabym konta tylko zrobiła opcję w ustawieniach że oni nie widzieliby Twoich postów :) Ja mam tak zrobione dla kilku osób i mam z głowy :)
Krysiu, takie wpadki, to żadne wpadki :) Będzie o czym opowiadać wnukom :) a tak, to co byście opowiadali...że był ślub i wszyscy żyli długo i szczęśliwie...nudne :mdr:
witam dziewczyny
wczoraj przerobiłam do słoików 30 kg ogórków i 10 kg papryki, czuje to w plecach :)
miałam słoiki robić w sobotę, no ale pojechaliśmy do dziadka...
za to dziś znów na wadze 0,5kg mniej, jeszcze troche i rusze na reszcie suwak...
Krysiu, fajne są takie wpadki :) Jeszcze raz życzę młodym duzo szczęścia,a że się popłakałaś. Ja na każdym ślubie płaczę... Jak zagrają Ave Maria to murowane,anie daj Boże na skrzypkach...
Anetko, nie załapałam że Kania to ty:)
dopiero z opiów dziewczyn, fajnie że tu zawitałaś, na fejsie tak się trochę pusto zrobiło
Kasiu , Reginko,dzięki za kawkę