To dla naszej Jolinki- weselnej tancereczki...![]()
Boże, dziewczyny jaka tragedia samolot z Niemiec się rozbił .Podają ,że ponad 150 osób zginęło.Straszne.![]()
(( tragedia
Gammo no proszę kartki zrobiłaśa uraczysz mnie zdjęciem Twoich prac
))
Zamówiłam u szklarza koła i czekam, chcę namalować kilka mandaliMarzą mi się takie w oknach
![]()
Joluś cieszę się, że wesele udało się , pamiętam jak pisałaś, że nie masz jakoś weny. A to takz awsze jest nie mamy na coś ochoty a potem okazuje się ze jest fajnie.
Natko, mnie bardziej chodziło o to, czy np. piję czystek miesiąc, robię kilka dni przerwy, czy jakoś inaczej...nigdzie się nie spotkałam. Ale na pewno trzeba przerwy robić tak jak w e wszystkich ziołach, tylko nie wiem jak...
Na ewaluację pieniądze dawała unia...więc tak, to ich wymysł
Jolus...
tak czy siak mialas nieco atrakcji ... nawet jak nie byla to atrakcja najwyzszego lotu, to zawsze jakas odskocznia ....
???? chyba cos pomylilas Kropeczko...
Straszne, straszne ... czesto mysle , ze wszystko co sie ludziom przydarza to przeznaczenie i przed nim sie nie ucieknie ... czasami slyszy sie o wypadkach gdzie ulamki sekund zadecydowaly, ze do tragedii doszlo lub nie doszlo ... ja tlumacze to przeznaczeniem, choc to naprawde straszne .... w nas w radio na okraglo meldunki i coraz to nowe dane ... no bo to i samolot niemiecki i na pokladzie bylo najwiecej Niemcow...
Agnieszko ...
musze poczytac w koncu o tym czystku, bo tak tu zachwalacie a ja nie wiem co to jest ...
Sabinko...
hop, hop... lyk-end sie skonczyl .... wracaj na forum ...
Kasiu...
z moimi zabkami tez mam podobne dylematy... ostatnio jednak zdecydowalam sierobic tu , bo dostalam bardzo duza doplate z krankenkasy tzn.. ja placilam niecaly 1000 a kasa dolozyla mi ok 4500... no i cale szczescie, bo bylo bardzo duzo problemow z wykonaniem i praktycznie 3-4 miesiace biegalam co tydzien do miary.... az strach pomyslec co by bylo gdybym zdecydowala sie robic w Polsce ... ale teraz jestem bardzo zadowolona ...
Maniusiu...
milo slyszec, ze sytuacja sie normuje ... trzymam kciukasy , aby bylo coraz lepiej ... takie podkniecia czasami potrafia zburzyc zwiazek, ale tez czasami potrafia nadac mu nowy wymiar , czego z calego serca ci zycze
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Trzeba by sięgnąć do żródeł czyli do jakiegoś opracownia św.Hildegardy z Bingen
Dobry wieczór, nie mogę przestać myśleć o tej tragedii, co się dzieje ! co chwilę coś ! ile ludzi ginie, zdrowych, młodych... nie mieści mi się to w głowie, co przeżywają bliscy tych ludzi... fatalnie...
U mnie dzisiaj spokojnie, pranie jak zawsze, ale nie wiele, przebiegłam się 8,5 km i odpoczywam, zaraz pewnie pójdę na grzędę, Gammo wybacz, że podkradam Twoje słówka, ale rozbawiają mnie do łez
A właśnie Gammo gdzie mieszkasz, że tak ciepło u Ciebie, wiem, że w Niemczech , ale bliżej, jak to nie tajemnica?
Kropeczko, to ja robiłam karteczki, zapraszam do mojego albumu, tam są zdjęcia, są takie oznaczone literkami a, b, c, d jak klikniesz na nie to się otwierają, nie wiem dlaczego ich nie widać normalnie, ale dobrze, że jak klikniesz widać, robię jeszcze, nabieram wprawy, tera mnie ujął quilling jak wspomniałam, ładne rzeczy wychodzą
A manale ładne, ale chyba trudne...
ostatnio byłam w olbrzymim sklepie z materiałami do prac ręcznych, plastycznych itp ale się napatrzyłam na różne cudeńka, będę próbować różnych technik
Agnieszko, jak Twoja ewaluacja ? u mnie w firmie i nie tylko we wszystkich tutaj jest ewaluacja końcem każdego roku, najczęściej w listopadzie, a jest to ocena pracownika,takie roczne podsumowanie. Każdy szef ocenia swoich pracowników (oczywiście my w tym uczestniczymy), dyrekcja szefów itd od tego zależy premia roczna
Moje drogie, życzę Wam dobrej nocy, co niektórym jeszcze miłego wieczorupozdrawiam...
Dzień dobry kobietki![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 25-03-2015 o 05:18
Dzień dobry,
witaj Jolu to miłe widzieć Cię na dzień dobry![]()
Mało się tu dzieje ostatnio...
Dobrego dnia wszystkim życzę... buziaki![]()
Witam![]()
Jolu, piękne przywitanie i takie pasujące do nas
Ewa, dziewczyny juz w większej części piszą na fejsie- znak naszych czasów- szybszy, łatwiejszy dostęp.Ten wypadek, to okropna tragedia, cały czas myslę, że to mógłby być np. mój syn- tam była młodzież w jego wieku
No to ja napiszę, że sobie pomalutku chudnę...liczę zjadane kalorie, wszystko zapisuję, jeżdżę na rowerze i na razie jest ok.Sabinko, jak się sprawdza ten spalacz , który polecała Natka? Widzisz jakieś pozytywy? Czytałam i ma bardzo dobry skład, wygląda na to, że jest zupełnie naturalny...zresztą znając Natkę, wiem, że nie polecałaby nam czegoś złego
mam ochotę tez go zamówić
Fajnego dnia wam życzę- u mnie znów długi ...