Strona 1112 z 3048 PierwszyPierwszy ... 112 612 1012 1062 1102 1110 1111 1112 1113 1114 1122 1162 1212 1612 2112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11,111 do 11,120 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Siedzę sobie sama na recepcji naszej szkoly...bo mamy takie zajęcia w ramach praktyk i pomyślałam że skrobne nieco...
    Pięknie odpisałaś Krysiu na nasze posty...ale ja tak chyba nie potrafię. ..
    Myślę że każda z nas ma swój styl pisania i chyba najlepiej by było by przy nim zostać. ..
    Bo inaczej to dla mnie jak by było ubierać się w cudze piórka. ..
    Ale wzajemna na siebie uwaznosc jest niewątpliwie podstawa działania takiej grupy wsparcia jak nasza...bo inaczej to byłby tylko pamiętnik .
    Co do mojego odchudzania i waszych rad czy zaleceń to odniose się w domu bo tu nie mam możliwości. ..
    Maniusiu ...ja śpiewam gdy jestem sama jadąc na rowerze lub maszerujac z kijkami... np nad morzem.

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Siedzę w pracy,chwilowo leje więc mam trochę luzu,ale nie wiem na jak długo.
    Niby korzystam z wolności od rodziny,ale co to za wolność jak spędzam w pracy 10-11godzin....
    Ja na niektóre wypowiedzi nie reaguję świadomie.Zdarza się ,że są tak różne od mojego postrzegania świata i podejścia do ludzi,że jakikolwiek komentarz mijałby się z celem.W końcu to otwarte forum dyskusyjne i piszemy sobie o czym chcemy
    gamma56 and Agnieszka111 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Trochę mnie zaskoczyłaś tymi setkami widzianych ślubów. Czy ma to jakiś związek z twoim zawodem?
    TakJak sobie pomyślę to te śluby może i idą w tysiące
    Zjazd uczelniany to z racji ukończenia studiów(po 30 latach)które z resztą obecnie przydają mi się tylko do opowiadania anegdotek
    Kasiu
    chyba za szybko się poddajesz zaczynając nową dietę.Moja tak systematycznie zaczęła działać po 2 miesiącach.
    Ale tak jak pisała Agnieszka jest to dobry czas,żeby nauczyć się siebie,a bez tego z długotrwałą i skuteczną dietą ani rusz.

Kiedyś lekarz tłumaczył w radiu,żę ciałó daje odpowiedż na jedzenie po 2-3 dniach.Dlatego czasem nam się wydaje,że po imprezie nic nam nie przybyło albo i spadło,a jak jesteśmy potem przez 1-2 dni bardzo grzeczne to waga pokazuje brzydkie rzeczy
    Jesteśmy jednak bardzo skomplikowanym organizmem.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez gruschka Zobacz posta
    Kiedyś lekarz tłumaczył w radiu,żę ciałó daje odpowiedż na jedzenie po 2-3 dniach.Dlatego czasem nam się wydaje,że po imprezie nic nam nie przybyło albo i spadło,a jak jesteśmy potem przez 1-2 dni bardzo grzeczne to waga pokazuje brzydkie rzeczy
    to mnie kilka razy w życiu spotkało. dzień po imprezie z alkoholem, wydawało mi się straciłam na wadze. Kolejnego dnia, mimo trzymania diety i dużej dawki ruchu, okazało się, że przybył mi kilogram
    kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu, na razie dobrze śpię, ale gdy będę miała bezsenną noc, na pewno wypróbuję mudry z oddychaniem

W Meryl Streep zakochałam się od sprawy Kramerów, i jest to miłość dozgonna

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    ale na razie mam nadzieję że niełączenie to jest to i że uda mi się wytrwać dłużej
    nie wiem jak będzie u córki ale tam i tak zwykle chudłam
    Sabinko, może to jest właśnie metoda dla Ciebie
    gamma56 and sabinka57 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko fajnie by było jakbym w końcu trafiła na metodę szyta jakby na miarę dla mnie i żeby mi się udalo długo wytrwać w tej metodzie a w zasadzie na dobre przejsc na taki sposob odzywiania
    Krysiu piszesz że jest podobnie do mnie ale ciekawa jestem co jesz i czy nie łączysz czy po prostu jesz 3 posiłki dziennie i w tym jest to podobne do mojego obecnego odżywiania

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Witam popoludniem....
    naklikalyscie troche i poczytac bylo co , ale chce wrocic do sprawy,ktora juz jest z wszelkich stron poruszana ....

Cytat Zamieszczone przez Laugizorli Zobacz posta
    Ale nie chcę nikogo urażać swoimi przekonaniami tutaj. A właśnie teraz przyszło mi do głowy czemu nie pisałam. Ja lubię patrzeć perspektywicznie na pewne zagadnienia i fakty. I jakoś nikt tu do tego nawet się nie odniósł, to mi się odechciało pisać chwilowo. Ale nie mam oczywiście i nie miałam jakiś tam dąsów i fochów.
    Grazynko... wlasnie takie niepisanie bo nikt sie nie odniosl do moich przemyslen , to sa niestety dasy...jestesmy dorosle i jesli bardzo zalezalo Ci aby ktos sie do tego odniosl to warto bylo ponownie wyraznie napisac ze chcialabys uslyszec inne zdania w tej sprawie ... napewno ktos by sie odniosl ... ja nie bede tlumaczyc ze mi umknelo, bo prawda jest zupelnie inna ... nic mi nie umknelo i nic nie przeoczylam zrobilam dokladnie to co ty piszesz na poczatku zacytowanego fragmentu Twojego posta ... nie chcialam cie urazic... mialam kompletnie odmienne zdanie i niechcialam polemizowac z Twoim , bo masz prawo rozumiec i odczowac po swojemu ... wiem jak delikatna jestes i jak latwo cie urazic, wiec uznalam, ze najlepiej zrobie przemilczajac... nie mam w zwyczaju ranic ludzi , ale nie potrafie tez wyglaszac czy popierac opinii z ktorymi sie kompletnie nie zgadzam ... wiec mysle ze pominiecie twojej wypowiedzi milczeniem bylo salomonowym wyjsciem ...

Gruschko ...
    wlasnie doczytalam, ze masz podobnie, wiec sie ciesze , ze nie jestem wyjatkiem
    odnosnie naszej zlozonosci ...
    Cytat Zamieszczone przez gruschka Zobacz posta
    a do tego nasz organizm jest duzo madrzejszy od nas , i zeby go przechytrzyc trzeba sie naprawde naglowkowac ...

Krysiu...
    to naprawde nie jest tak , ze ja nie probowalam stosowac przerw miedzy posilkami... zreszta sama jakis czas temu tu pisalam, ze jadlo sie kiedys tylko 3 posilki i nie bylo tylu grubasow co obecnie... wierz mi ze naprawde probowalam , i nawet czasami udalo mi sie te 4 czy 5 godzin wytrzymac, ale wierz mi , ze to byly dla mnie niewyobrazalne tortury, a wiadomo, ze jesli ma sie do zgubienia conajmniej 15 kg to dieta nie moze tak bardzo obciazac, bo takiego ciezaru nikt nie udzwignie... powtarzamy tu czesto , ze trzeba znalezc swoj sposob, ktory pozwoli nam , moze nie tyle bezbolesnie, co w miare znosnie przetrwac te kilka miesiecy ...

Sabinko...
    no popatrz... nawet w kwestii spiewania jestesny jak noc i dzien.. ja spiewam strasznie, ale spiewam bo lubie... kiedy ktos ma jakies uwagi do mego spiewu , to poprostu obracam to w zart i spiewam dalej ... spiewam kiedy jest mi wesolo, kiedy moja dusza sie raduje, i wtedy nawet ostre komentarze nie robia na mnie wrazenia, czesto mawiam jak cisie nie podoba to nie musisz sluchac... zaloz sluchawki czy idz do siebie a ja musze sobie pospiewac ...

Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 17-08-2016 o 16:15
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

tak z innej bajki
    robiłam dzisiaj po raz pierwszy zupę ze świerzych ogórków i o dziwo - jest pyszna. Do tej pory myślałam że tylko z kiszonych można gotować

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam wieczornie i zrobie przezornie maly czajniczek herbatki bo a noz widelec, ktoras sie skusi...

gamma56 and Agnieszka111 like this.

Uprawnienia umieszczania postów