Strona 1131 z 3048 PierwszyPierwszy ... 131 631 1031 1081 1121 1129 1130 1131 1132 1133 1141 1181 1231 1631 2131 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11,301 do 11,310 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry
    u mnie dzisiaj trochę spokojniejszy dzień bo starsza wnuczka już jest w przedszkolu i w domku jest tylko młodsza, teraz śpi a potem jedziemy z nią na jogę dla dzieci, sama jestem ciekawa jak wyglądają takie zajęcia bo do tej pory oglądałam tylko zdjęcia z nich..
    Kalahari mam nadzieję, że u ciebie wszystko w porządku ale jak czytam w internecie to wiele wiele osób zginęło a jeszcze więcej ucierpialo w inny sposób
    Laugizorli co u ciebie? Jak twoje sprawy jakie decyzje podjęłaś i jakie zaczęłaś działania?
    Gamo ciekawa jestem z kim tym razem wybierasz się do tej Chorwacji - jeżeli to oczywiście nie tajemnica
    Kasiu z jednej strony cieszę się z tobą skoro i ty się cieszysz ale z drugiej strony jestem pełna podziwu, że decydujesz się opuścić dom prawie na rok ...no niezupełnie opuścić bo będziesz w domu w weekendy ale jak już nie raz pisałam ja bym się w tej chwili nie zdecydowała na żadne nauki, internaty i tego typu atrakcje no ale w końcu to nie moje życie i nie moje decyzje, skoro uważasz, że tak będzie dobrze to trzymam za ciebie kciuki
    Maniusiu widzę że korki i ciebie i twoje rejony dotykają...
    . jechać z pracy godzinę to nie do pozazdroszczenia.... Agnieszko wiem, że ciężko po wakacjach wrócić do pracy, tym bardziej że jak wszyscy wiemy praca w szkole jest coraz trudniejsza ale jak sama powiedziałaś jak będziesz miała możliwość to będziesz korzystać ze zwolnień lekarskich i tak trzymać, w końcu jak nie zadbamy o siebie same to nikt o nas nie zadba -@ szczególnie dyrektor taki jak twój...
    Mam nadzieję, że i Kuby wszystko już dobrze albo prawie dobrze

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Maniusiu jak zdrowie twojej córki? Ostatnia diagnoza była bardzo niepokojąca, mam nadzieję, że szukacie rady i pomocy u innego specjalisty?

kasiaogrodniczka and Dronka72 like this.

Krysiu jak u Ciebie w pracy po powrocie z urlopu? Pewnie zawalona zostałeś od razu papierami i
    nadrabiasz zaleglosci?
    Dronko to jeziorko to moje okolice bo ja mieszkam w Koszalinie

Rękę nie mam możliwości wrzucać emotek ale wiesz mi, że myślę o Was i twoich działaniach żeby pomóc mężowi. ...

kasiaogrodniczka and Dronka72 like this.

Też domownik

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Madziu, jestem myślami przy tobie. Oglądam wiadomości, rozmowy z ludźmi. Poruszyła mnie informacja, że nie ma dużej akcji samopomocowej. Takiej jaka była u nas po powodzi. Że podobno ludzie, którzy nie ucierpieli, raczej nie angażują się w pomoc. Mam nadzieję, że to jednak nieprawda. Życzę, żeby to się jak najszybciej skończyło i żebyście nie trwali w poczuciu zagrożenia.
    maniusia72, sabinka57 and Dronka72 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Maniusiu jak zdrowie twojej córki? Ostatnia diagnoza była bardzo niepokojąca, mam nadzieję, że szukacie rady i pomocy u innego specjalisty?
    widzę poprawę, ale tylko przy lekach po odstawieniu znów były stany depresyjne, szukam kogoś nowego, do tego lekarza ma iść w przyszłym tygodniu i sie pożegnac

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie dziewczynki

Kasiu jak widzisz, każdy ma trochę inne zdanie – czyli jak to w życiu . Ja akurat myślę, że to rozsądne wyjście z tym internatem. Może i będzie ci czasami smutno bez bliskich, ale tak naprawdę nie będzie cię z nimi tylko cztery dni w tygodniu. A samodzielność którą nabędą może być bezcenna dla was wszystkich .

Sabinko – do pracy wracam w poniedziałek, więc póki co jest ona poza zasięgiem mojego myślenia. Też jestem ciekawa jogi dla dzieci. W końcu to coś, co wymaga skupienia i wejścia w siebie, co raczej nie jest mocną stroną dziecka? No nic, może być ciekawie . Kotek słodki

Maniusiu – dobrze, że u Marty jest lepiej, ale to nie zmienia faktu, że ciągle się martwisz . Serce rośnie, kiedy widzi się prace takiej zdolniachy, ale szkoda że wiąże się to z nadwrażliwością .

Jest piękna pogoda, więc zdecydowanie ruszam przed siebie
    maniusia72 and sabinka57 like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Mam dzis spore opoznienie ( spalam do 10 ) wiec tylko poczytalam i pomachawszy lapeczka czym predzej znikam ... postaram sie jeszcze
    odezwac , choc obiecac tez nie moge bo znow nocka mnie dzis czeka...

Narazie pa milego dnia wszystkim zycze ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Dronka72
    Dronka72 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Dzień dobry
    Dziś miałam trochę spraw do pozałatwiania rano i na 11 dotarłam do pracy wiec teraz nadrabiam. Poczytałam co napisałyście wpadłam się przywitać i wracam do pracy.Postaram się napisać po południu
    energia.jpg

Uprawnienia umieszczania postów