Dzień dobry
u mnie dzisiaj trochę spokojniejszy dzień bo starsza wnuczka już jest w przedszkolu i w domku jest tylko młodsza, teraz śpi a potem jedziemy z nią na jogę dla dzieci, sama jestem ciekawa jak wyglądają takie zajęcia bo do tej pory oglądałam tylko zdjęcia z nich..
Kalahari mam nadzieję, że u ciebie wszystko w porządku ale jak czytam w internecie to wiele wiele osób zginęło a jeszcze więcej ucierpialo w inny sposób
Laugizorli co u ciebie? Jak twoje sprawy jakie decyzje podjęłaś i jakie zaczęłaś działania?
Gamo ciekawa jestem z kim tym razem wybierasz się do tej Chorwacji - jeżeli to oczywiście nie tajemnica
Kasiu z jednej strony cieszę się z tobą skoro i ty się cieszysz ale z drugiej strony jestem pełna podziwu, że decydujesz się opuścić dom prawie na rok ...no niezupełnie opuścić bo będziesz w domu w weekendy ale jak już nie raz pisałam ja bym się w tej chwili nie zdecydowała na żadne nauki, internaty i tego typu atrakcje no ale w końcu to nie moje życie i nie moje decyzje, skoro uważasz, że tak będzie dobrze to trzymam za ciebie kciuki
Maniusiu widzę że korki i ciebie i twoje rejony dotykają...
. jechać z pracy godzinę to nie do pozazdroszczenia.... Agnieszko wiem, że ciężko po wakacjach wrócić do pracy, tym bardziej że jak wszyscy wiemy praca w szkole jest coraz trudniejsza ale jak sama powiedziałaś jak będziesz miała możliwość to będziesz korzystać ze zwolnień lekarskich i tak trzymać, w końcu jak nie zadbamy o siebie same to nikt o nas nie zadba -@ szczególnie dyrektor taki jak twój...
Mam nadzieję, że i Kuby wszystko już dobrze albo prawie dobrze
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka