Strona 1133 z 3048 PierwszyPierwszy ... 133 633 1033 1083 1123 1131 1132 1133 1134 1135 1143 1183 1233 1633 2133 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11,321 do 11,330 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Agnieszko i Gammo popiłam waszej kawki a teraz zabawiam się z moją młodszą wnuczką bo starsza jest w żłobku, córka wyskoczyła na spotkanie z koleżankami, tata w pracy bo ktoś w koncu musi zarabiać na chlebek i nie tylko a my we dwie rządzimy w domu, za godzinkę wybieramy się na dłuższy spacer
    Jolinko trudny charakter ma ten twój tata ale nie ma co mówić Ci o tym bo sama wiesz doskonale...
    Mam nadzieję że to zapalenie płuc i nie tylko szybko zostanie wyleczone i mama nie będzie za długo w domu sama i nie sama bo przecież odwiedza ją rodzina... Szkoda że to wszystko ma też zły wpływ na ciebie
    jak sama mówisz ledwo zaczęłaś wychodzić na prostą a tu znowu problemy...
    A ten twój mąż to rzeczywiście bardzo bardzo dużo pracuję plus różne zajęcia w domu... No na pewno nie jest mu lekko, dobrze że masz swoją rozrywkę i swój klub
    życzę ci abyś zostala jego członkiem no i spokoju spokoju spokoju to może idź z dietą się unormuje ale w końcu nie to jest teraz najważniejsze..
    .

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Kasiu imprezowa z ciebie dziewczyna -
    Z małej imprezki zrobiła się imprezka na dziesięć osób
    No i jak tu schudnąć haha

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko, nie ma to jak babcia w domu
    Jolciu, zdrowia i tacie i tobie życzę

a ja mam grilla jutro i juz myslę jak to zrobić, żeby się nie objeść :0 no ale, u mnie takie imprezki bardzo rzadko, więc jest ok.

znalazłam lekarza dla Marty , ma dużo dobrych opinii, ale tylko prywatnie przyjmuje, nie moge się tam dodzwonić i zapytac ile za wizytę
    cóż zrobić dziecko mam tylko jedno, więc raczej nie będę skąpić

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

a mi jedzenie nie wchodzi coś ostatbnio
    zjadłam o 14 serek wiejski z pomidorem, ale ledwo wcisnęłam

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie
    herbatka.jpg

Kasiu – ładuję te akumulatorki, ładuję. Biedna ty jesteś z tym cewnikowaniem . Nie martw się na razie o Radka. Będę się musieli zmierzyć z problemem sami, a to też wbrew pozorom może wyjść im na dobre. Jakby nie było twój syn jest już dorosły i być może taka konfrontacja, bez twojego wsparcia, zmusi go do większej samodzielności.

Reginko – a ja myślałam, że od września rezygnujesz z tej nowej podopiecznej, kobiety. Za dużo czasu więc chyba nie zyskasz, bo to u niej przecież jesteś długo?

Jolinko – rzeczywiście nazbierało ci się tego wszystkiego . Dobrze chociaż, że masz blisko takie wsparcie rodziny. W takich sytuacjach to wielka pomoc. Najgorzej, jak człowiek zostaje sam z problemami. Cieszę się, że masz dzisiaj tą imprezę. Naładuj sobie porządnie akumulatory.

Maniusiu – mam nadzieję, że będziesz zadowolona z nowego lekarza. Beznadziejne jest jednak to, że za wszystko trzeba płacić.

Agnieszko –podejrzewam, że już ci tej wolności od twoich mężczyzn starczy i przywitałaś ich z wielką radością, a nawet podejrzewam, że z jakimś specjalnym daniem powitalnym . Bawcie się dobrze na ślubie!

Sabinko babciu – i co z tą jogą?

Mojemu M. zebrało się na remont i cichutko za tym podążam, żeby mu się nie odechciało . W każdym razie szykuje się teraz sporo roboty.
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam dziewczynki i to z ogromną satysfakcję, bo dziś waga pokazała mi wynik poniżej 70 kg. Zgubiłam w tym tygodniu 900 gramdo celu pozostało mi 5 kg

pobrane (1).jpg pooooooooooooszła i mam nadzieję, że nigdy nie wróci

mam więc dziś uśmiechniętą kawę pobrane (1).jpg

Krysiu, zazdroszczę remontu, które ja bardzo lubię, a na które nie mam czasu. Lubię, bo one wnoszą powiew świeżości do domu

Maniusiu, korzystaj z utraty apetytu, bo jak wiesz, to nie trwa wiecznie, a można na tym zyskać , a na grillu, zjedz mięsko i sałatkę- od tego nie przytyjesz...no i przede wszystkim baw się dobrze

Jolinko, pewnie, że zostań członkiem klubu...bo de facto i tak nim jesteś Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-siatkowka10.gif, ależ ten Twój tata to uparciuch, dobrze, że już o tym wiecie i trzymacie rękę na pulsie. Swoją drogą zobacz...nawet dość poważny stan w którym jest, nie niepokoi go!
    Duzo pracy macie teraz, ale pogoda sprzyja, do jesieni wszystko pomalutku zrobicie

Kasiu, aż miło czytać Twoje posty widać ogromna ulgę i radość Może to znak, że wszystko idzie ku dobremu a może po tym badaniu moczu okaże się, że jest możliwa dla Ciebie jakaś pomoc ?
    U kosmetyczki robię dziś paznokcie ( jeszcze nie mam koncepcji, ale chyba cos jeszcze letniego, pastelowego, różowego???? )

Na razie dziewuszki

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam sobotnio!

Agnieszko jestes wielka! I wyobrazam sobie jakas czujesz dzis radosc! Przekroczylas prog 70kg!

Super! Super! Super!
    No ale nie dziwota...Postepujesz wg zasady ...

U mnie tez spadeczek na wadze, no ale moja radosc ma nutke goryczy bo niestety przede mna dwie imprezki urodzinowe...
    I dzis i jutro jestesmy zaproszeni do znajomych /sasiadow...
    U nas to dlatego teraz takie spietrzenie imprez, bo wszyscy wracaja z urlopow i chca nadrobic zalegle uroczystosci...
    W poniedzialek u nas pierwszy dzien szkoly...

Od jutra mam w domu moich dwoch synkow. Alek "zjezdza z Hamburga"...i wprowadza sie do swej dziewczyny. Juz wymowil tam prace i mieszkanie. W nastepna niedziele jada razem ze swoja Simona w podroz po Azji ... no a potem chca zamieszkac razem.
    I gdzies w okolicy moj pierworodny bedzie szukal nowej pracy. Ano zobaczymy...

Krysiaczku-dzieki za wczorajsza herbatke...twoje slowa o Radku sa balsamem dla mej duszy...

Jolu odpowiedzialam ci na twym watku...trzymaj sie sloneczko!

Grazynko-hop! hop!

Pozdrowionka dla wszystkich Zawzietasek tych wymienionych i tych niewymienionych! Dobrego dnia!

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Ja na chwilkę dziewczynki,bo idę do Mamy-chcę z nią trochę posiedzieć i zakupy jej zrobić.

Wczorajszy dzień był bardzo trudny-ja nie mam sił już do Taty,do jego zachowania.Wywinął nam wczoraj numer........a raczej dwa numery.Podniósł wszystkim ciśnienie z rana,a potem jeszcze wieczorem.
    Mój wczorajszy dzień to nerwy...nerwy i nerwy.Kocham go bardzo,ale to co wyprawia,to nie na moje siły,a co dopiero na siły i nerwy Mamy-bardzo się boję o nią też.

Nie pojechałam na prezentację,a tak o tym marzyłam.Wieczorem zajrzałam tylko na fb zobaczyć czy są fotki i się poryczałam.Super była impreza-Ci co byli dostali pamiątkowe t-shirty,były rozmowy z siatkarzami przed prezentacją,wspólne zdjęcia,trener z każdym kibicem osobiście się przywitał i wymienił kilka słów.To jest super facet,który podkreśla,że drużyna i kibice to jedność.A siatkarze rzucali w tłum piłkami z autografami i koszulkami.Kibice byli traktowani super i było dla nich osobne miejsce-stali przed samą sceną odgrodzenie od reszty widowni,bo prezentacja była w czasie koncertu na pożegnanie lata.Nie pojechałam,bo bałam się,ze może znowu Tata coś wywinie,albo Mama będzie mnie potrzebować,a to kawał drogi ode mnie.

To tak wygląda........uciekam.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Magda, co u Ciebie? cały czas mówią o trzęsieniu ziemi i pokazują makabryczne zdjęcia , aż żal patrzeć na tych wszystkich, udręczonych ludzi
    gamma56 and sabinka57 like this.

Dzień dobry

gamma56 and Agnieszka111 like this.

Uprawnienia umieszczania postów