Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Ale komu dobry temu dobry ...
Krysiu...
wyobrazam sobie co czujesz ... nasze zwierzatka sa czescia naszych rodzin i jesli cierpia , to my cierpimy razem z nimi ... niejednokrotnie juz tu pisalas, ze twoja sunia najmlodsza nie jest i ze juz sie o nia martwisz ... to psia seniorka, a te upaly powalaja nawet mlodych , a dla seniorow to wyjatkowo trudny czas... te upaly mnie tez powalaja doslownie z nog... wczoraj wieczorkiem temperatura znacznie spadla, ale domy , ulice a nawet ziemia byly tak rozgrzane, ze cieplo buchalo od tego wszystkiego jak od pieca... nie moglam juz wytrzymac...wpadlam na pomysl jak sie ochlodzic ... wsiadlam na rower i popedalowalam po okolicy i dopiero na rowerze poczulam przyjemny, chlodny powiew... wczorajsza jazda na rowerze sprawila mi nieopisana przyjemnosc... i nie dlatego, ze sie przemoglam i poruszalam sie troche, ale dlatego , ze w koncu poczulam na cieleprzyjemny powiew swiezego powietrza... naraszcie !!! mysle ze wasza sunia w te upaly tez powinna unikac spacerow... tylko wyjsc na siusiu i do domku .... spacery bladym switem , kiedy jeszcze temperatura znosna i powietrze lekkie, albo poznym wieczorem , bo upyly sa dla niej napewno tak nieznosne jak dla mnie, tylko ona nie ma jak wam tego powiedziec...
musze przerwac... odezew sie nieco pozniej.... milego dnia wszystkim zycze...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]