69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Wczoraj mi koleżanka masaż na boląca głowę robiła...grabkami!
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
-
Sabinko, duuuuuuuuużo zdrowia, duuuuuuuuuuuuuzo szczęścia, duuuuuuuuuuuuużo radości !!!! 100 lat
images.jpg
Kasiu, fajny taki masaż
Gruschko, cieszę się niezmiernie, że najgorsze za Wami...życzę synowi szybkiego powrotu do zdrowia, a Tobie związanego z tym spokoju .
-
Sabinko – ja tam z przyjemnością obchodzę imieniny. Kochana, wszystkiego najlepszego. Dużo zdróweczka i zawsze takiej pociechy z najbliższych, jak masz teraz.
imieniny.jpg
Kasiu – w oczy się rzuca ten twój relaks . Też tak chcę!
Dziewczynki kochane, dziękuję z dobre słowa. Z naszą sunią jest o wiele lepiej. Dzisiaj przeszła szereg badań, jutro będą wyniki. Z wstępnego badania wynika, że jest bardzo schorowana i ma jakieś guzki - będą się zastanawiać nad operacją. Natomiast serce ma zdrowe, co jest optymistyczne. Wiem, że to już staruszka, ale to w żaden sposób nie zmienia faktu, że trudno nam, gdy coś jej dolega .
Wróciłam dopiero co z pracy. Nie było niestety żadnej taryfy ulgowej i jest wielkie uff… cała sterta do pisania na już .
Poodpisuję, jak tylko się wyrobię
-
kwiaty.jpg
sabinko-to dla ciebie,mam nadzieje, ze winko ktos ci zafunduje, zycze szczescia i zdrowia.
dziewczynki-u mnie wszystko ok. po trzesieniu nastroje we wloszech sa b.hiobowe,jednak prawie cale wlochy to sejsmiczny teren, ciagle cos sie dzieje.
do tej pory w miejscu trzesienia, juz po nim, zanotowano jeszcze ponad 2000 ,w tym tez i silnych ,wstrzasow.
dzien po nim, jezdzily u nas karetki na sygnalach, przywozono do pobliskiego szpitala lzej rannych..
ja- dochodze do siebie po polskich wakacjach, zawsze tak mam, musze sie pozbierac z roznych stron, dzialanosc w zk.
juz zaczelam.
u nas goraco, opalam sie w ogrodzie ,ale nie moge przesadzic, bo czarna twarz kiepsko wyglada.... ( w tym wieku)
jem prosto z drzewa wrzesniowe( czyli drugie w tym roku) figi, ale te lipcowe sa lepsze.
chociaz z wielka nostalgia i tak najlepiej wspominam sliwki w polskim ogrodzie...na koniec, rzutem na tasme, zrobilam tez powidla- palce lizac.
powinnam sie wziac za jakis sport, poczekam na ochlodzenie sie lokalnego klimatu.
ps. sabinko chcialabym razem z toba opuscic balwankowo, poczekaj na mnie!!!!!!
buzka dla wszystkich
m
-
Dziewczyny kochane bardzo dziękuję za życzenia
Pijemy teraz szampana ( prawdziwego!!!! ) a zięć zabiera się za kolację - ma być coś tajskiego...
Byliśmy dzusiaj5na plaży i powiem wam że woda nawet ciepłą - pobrodzolysmy z Mają trochę
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
-
Kalahari jak się uda to uciekam z tego balwankowa gdzie pieprz rośnie
-
Madziu, Krysiu...dzieki za odzew-cieszy mnie ze psinka-starowinka ma sie lepiej no i cieszy, ze u naszej Kalahari sytuacja sie normalizuje...
A tak na marginesie to piekne sa te twoje iryski Madziu- tak mi sie spodobaly ze kupilam sobie je nawe jako obrazeczek w muzeum w Amsterdamie...
Dietetycznie dzisiaj bylam prawie jak aniol...nie robilam glodowki jednak...cos mnie przed tym glodzeniem sie wzdraga...
-staralam sie za to poprzestac na trzech posilkach. To juz duzy postep! Bo ja generalnie to wole albo jesc czesto albo wcale...a takie trzymanie sie trzech posilkow to dla mnie duza rzecz!
Bo ja to jak ten psiurek...
-
Sabinko- foty cudne! Och jak ja bym chciala byc tam z wami!
-
Wasze zdrówko dziewczyny
-
Sabinko, dzięki
Powiem Ci, że jakoś tak mnie rozrzewniło twoje zdjęcie z wnusią ...jest po prostu cudowne nasza_babcia_umie_tyle_ze_uwierzyc_2014-01-20_10-16-58_middle.jpg
Uprawnienia umieszczania postów