Strona 114 z 3048 PierwszyPierwszy ... 14 64 104 112 113 114 115 116 124 164 214 614 1114 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,131 do 1,140 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Natko widzę, że się bardzo cieszysz bo waga spadła i ja oczywiście cieszę się razem z tobą ale nie widzę ile ci ta waga spadła ostatnio - tylko od września, ja wpisuję zmiany tygodniowe to ładnie widać a u ciebie za to pięknie bo aż 10 kg od września
    tak trzymaj i nie najadaj się z radości o czym wspomniałaś na FB
    a ja jutro wybieram się do fryzjera bo odrosty mam już wielkie po prostu...oj siwiuteńka byłabym siwiuteńka

Maniusiu
    to czekamy obie z myciem okien tak???
    oby pogada nam dopisała
    ja zaraz wybieram się na basen

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko kochana ja z wagą 96 bujam się od grudnia więc spadło mi niewiele.Mam nadzieję ,że się ruszyło w końcu.
    Nie wiem gdzie zapisałam hasło do strażnika ,a skasowałam go beztrosko, więc zostanę przy zwykłej stopce i będę wpisywać wagę co tydzień.

Awatar Natka55

Kasiu jaki śliczny piesio, a zaspany jak ja dzisiaj rano byłam.Noc była kiepska,miałam iśc robić wyniki , ale się nie wyrobiłam.Po zmianie lekarza są tez minusy, bo mam dalej do labolatorium,a przyjmują tylk 2 dni w tygodniu.
    Przełożyłam badania na poniedziałek, bo będzie juz moje kochanie,a wtedy autem to szybko pójdzie.
    Pewnie siedzisz na swoim ukochanym ogrodzie, mam nadzieję ,ze się juz dobrze czujesz.Korzystaj ze zwolnienia na maksa i nie martw się na zapas.

Awatar Natka55

Jolinko gratuluję spadku i tak trzymaj dalej.Ogladałam fotki z Twojego albumu , pieknie masz przed domem.Podziwiam wszystkie miłośniczki grzebania w ziemi, kwiatków , krzaczków i wszelakich roślinek, że Wam się chce, ja jestem leń i mnie się nie chce.
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar Natka55

Pozdraiwam Kropeczkę ,Maniusię, Gammę , Agnieszkę i wszystkie zawzi,ętaski, które jeszcze nie zagladały na topik.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

A ja chyba ze złości, że waga skacze kupiłam pyszniutki chlebek i pojadłam...oj pojadłam...
    b6251c2d3843a8aa979713fab13ba350.jpg

Awatar Natka55

Ha,ha Sabinko skąd ja to znam, jak zobaczyłam tydzień temu te 95 na wadze to z radości zjadłam co...? Pizzę własnie.......
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Sabinko....
    ja wlasnie objadlam sie jak ten mopsik z twojej fotki , tyle ze nie pizza ale czekoladowymi jajkami ciekawa jestem jak przetrwam noc... pije teraz hektolitrami goraca herbate i do wieczora jeszcze pare szklanek wypije ... mysle, ze moze pozwoli mi uporac sie z tym tluszczem ktory dzis wchlonelam... jesli nie to znow bede w nocy jeczec... jak to juz kiedys ktos powiedzial gdyby glupota miala skrzydla to fruwalabym dawno jak golebica....
    a pracy i owszem mam chwilowo sporo, nawet troche wiecej niz bym chciala, ale to jest sytuacja tylko przejsciowa, wiec szkoda bylo nie skorzystac... kasiorki jak u ciebie ... naprawde skromnie, wiec troche sobie podreperuje stan konta ...

Natko ...
    ja tez przeszlam na zapisywanie wagi w stopce, bo suwaczek choc ladny , ale nie oddaje biezacych efektow, tylko ogolna sytuacje

Kasiu...
    a co to taki humorek ?

Maniusiu...
    ja mysle, ze z tymi firankami to wiele kobiet tak ma ... zwlaszcza te tradycjonalistki ...

Anetko...
    juz nerwy ma M przeszly ?

Kalahari, Kropeczko, Krysiu

Milego wieczoru wszystkim zycze ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Anetko ...
    wlasnie sprawdzilam w internecie ... Dabki i Debki dzieli 156 km.... bedzie trudno dojechac na kilka godzin ...
    Natka55 and Agnieszka111 like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Dobry wieczór

Byłam dzisiaj na badaniach,wyniki jutro,jutro też mam rano usg.Miałam nadzieję,że wyniki będą po 12tej jak było wcześniej,ale usłyszałam,że dopiero o 13tej,a moja lekarka jest właśnie do 13tej.Miałam nadzieję,że jednego dnia wszystko załatwię,a tak to mam wizytę we wtorek,bo na poniedziałek nie było miejsca.Była recepcjonistka co mniej mnie zna,bo inne zawsze mnie lub syna wcisną.Zobaczymy-jeśli wyniki byłyby najpóźniej o 13tej,a lekarka miałaby opóźnienie,to może by mnie przyjęła.Nie pchałabym się,ale jakieś diabelstwo mnie bierze dzisiaj,bo mam 37.9,troszkę ciśnienie zmienne było,duży puls,czasami dreszcze i cały dzień ból głowy.Z planów nici -poza obiadem i sprzątnięciem kilku półek w segmencie nic nie zrobiłam.

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    tak trochę jestem wściekła bo moja waga skacze, no może nie zawsze jem te założone przeze mnie 1400 kcal ale jednak jem mniej na pewno a waga dzisiaj pokazała 82,8kg, wczoraj 82,3
    nie poddaje się pomimo braku sukcesów i to chyba najważniejsze, tym razem się zawzięłam i nie dam się głupim nadprogramowym kilogramom
    Sabinko waga potrafi być kapryśna,a codzienne ważenie nie jest dobrym pomysłem....i kto to mówi...ta co włazi na nią codziennieCodzienne ważenie pokazuje jakie potrafią być wahania,które zależą od wielu czynników np. od małej ilości snu.Na pewno nie powinnaś jeść mniej niż 1400.I jeszcze jedno-węgle do pory obiadowej bo dłużej się trawią,a kolacja białkowa.Damy radę-nie poddamy się choćby nie wiem jak ciężko było.Łatwo to się tylko tyje.

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta

Jolinko
    przeszłaś w swoim życiu wiele...można by obdzielić twoimi problemami kilka osób ale jesteś wielka, że się nie poddajesz i walczysz z przeciwnościami losu i masz tyle pogody ducha pomimo tych trudności, wspaniale, że masz udana rodzinę i wszyscy wzajemnie możecie na siebie liczyć, nie zawsze tak jest niestety
    Dziękuję Sabinko za to co napisałaś.Nie jestem wielka...nie czuję się wielka (no chyba,że gabarytowo,to i owszem).Walczę bo chcę i muszę -nie wolno mi się poddać dla dobra nie tylko mojego syna,ale całej rodziny.Jesteśmy jak Muszkieterzy-jeden za wszystkich,wszyscy za jednegoA pogoda ducha?Ona i uśmiech pomagają w trudnej codzienności.Poza tym.....jestem taką niepoprawną romantyczką

Cytat Zamieszczone przez Natka55 Zobacz posta

Jolinko gratuluję spadku i tak trzymaj dalej.Ogladałam fotki z Twojego albumu , pieknie masz przed domem.Podziwiam wszystkie miłośniczki grzebania w ziemi, kwiatków , krzaczków i wszelakich roślinek, że Wam się chce, ja jestem leń i mnie się nie chce.
    A ja Tobie Natko gratuluję spadku-stopkę zmieniasz,a nam się nie chwalisz nic,a nic.Aaaaa......ale pizzy już nie jedz.
    W komputerze mam wiele zdjęć moich roślinek-muszę kiedyś trochę wrzucić,tym bardziej,że teraz jak widzę w albumach są większe rozmiarowo zdjęcia niż kiedyś.No i jakieś swoje obiecałam -trzeba obietnicę spełnić,bo niektóre z Was nie wiedzą jak wyglądam.Co prawda to nic ciekawego,ale mówi się trudno
    Natka55 and Agnieszka111 like this.

Uprawnienia umieszczania postów