Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Kasiu...
dzieki za kawe... taki kubas postawi na nogi napewno niejedna senna istotke
Madziu...
problemow z mlodziankiem nie zazdroszcze, bo nam swojego z gatunku tych trudnych , wiec wiem co sie wtedy czuje, kirdy mlody z uporem maniaka robi wszystko, zeby sobie i innym zycie utrudnic... ale metode materialnej zachety zarzucilam, bo zauwazylam odwrotny skutek... mlody szybko wczczul ze "oplaca" mu sie nie chciec .... no ale moj "mlody" za dwa miesiace konczy 30 lat ... a na marginesie dodam, ze najstarszy za 3 tygodnie konczy 40 !!!! lo matko ale "alte sak" juz z niego ... dobrze choc mamusia ciagle mloda !!!
Sabinko...
podroze sa napewno meczace, ale warto sie pomeczyc, zeby sie swoimi slodziakami nacieszyc... teraz juz w domku szybko zregenerujesz sily i tylko patrzec jak bedziesz planowac nastepne odwiedziny... a moze juz zaplanowalas? ... ciekawa jestem jak twoja waga ? wiem ze oficjalne wazenie chyba w sobote , ale jestem niemalze pewna, ze juz wskoczylas na wage zeby sprawdzic jak ci sluza 3 posilki...
Milego poniedzialku wszystkim zycze ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]