Strona 1160 z 3048 PierwszyPierwszy ... 160 660 1060 1110 1150 1158 1159 1160 1161 1162 1170 1210 1260 1660 2160 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11,591 do 11,600 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kasiu, mój mąż już tam jest, bo mają tam robotę Ja do niego dojeżdżam. Młody zostaje w domu sam chciał no i pies będzie się cieszył

Wiesz, jeśli chodzi o wagę, to zaczynam najtrudniejszy etap, bo gdy zaczęłam tyć po rzuceniu fajek, to waga 68 kg była najwyższa jaką miałam od urodzenia i trzymała się u mnie najdłużej. Od niej zaczynałam się odchudzać i ciągle do niej wracałam po efekcie jojo. Od niej zaczynałam wszystkie wczasy odchudzające. Myślę więc , że teraz będzie trudniej...choć nie odpuszczę...najwyżej przeczekam. Takie doładowujące jedzeniowo weekendy, wbrew pozorom bardzo pomagają

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

To prawda...tez czytalam, ze niedobrze jest caly czas jechac na niskim pulapie kalorycznym...dlatego tez taki krotki weekendowy-
    1 lub 2 dniowy skok kaloryczny dobrze organizmowi robi...
    Ale Agnieszko dlaczego chcesz zejsc w taki razie nizej niz te 68kg? Przeciez to dobra dla nas waga?
    Ja tez bardzo dlugo mialam wlasnie taki wynik... i powrot do niego jest moim marzeniem.
    Ale wg tabel WW dla mojego wzrostu juz 72kg jest zdrowa liczba, wiec bede zadowolona gdy to osiagne i bez koniecznosci placenia za spotkania bede mogla w tych spotkaniach uczstniczyc...

Milego weekendu we dwojke zatem zycze! A Kubie odpoczynku od rodzicow! Psince tez sie cos nalezy!
    Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 09-09-2016 o 05:06
    sabinka57 and kalahari like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

No , już ostatni wpis- kawa wypita, śniadanie zjedzone

Kasiu, waga 65 kg, jest dla mnie taka trochę symboliczna. Już niewiele zmieni w mojej figurze ( jaką mam w tej chwili), ale będzie tak, że gdy zacznę stabilizację i utrzymanie efektów, to dwa- trzy kilo od niej w górę będzie "normalne" i nie będzie to 70, tylko cały czas poniżej niej. Nie wiem, czy jasno to wytłumaczyłam, ale myślę, że będziesz wiedziała o co mi chodzi. Inaczej moje odchudzanie nie miałoby sensu. Nie chce już więcej zobaczyć wagi 70 kilogramów i przy np 68 kg, łatwiej będzie mi np. zrzucić poświąteczny, czy poweekendowy balast, niż przy wadze znów powyżej 70. Chyba czułabym się już zbyt zniechęcona i zmęczona. Tak to czuję w tej chwili.

Ale...gdyby się okazało, że waga 68 jest zaporowa, nie schodzę niżej, to i tak będę szczęśliwa, bo świetnie się czuję, zbieram mnóstwo komplementów, więc to nie jest tak, że się upieram przy 65

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Rozumiem i juz nie zabieram ci porannego czasu! Napisz tylko jeszcze kiedy sie znowu pojawisz?

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Za chwilę wychodzę do pracy

Kasiu wracam w niedzielę

Jeszcze wam nie napisałam, że będziemy mieszkać w Gaca Spa, bo na booking mieli najlepsze ceny ale nie będziemy korzystać z ich wyżywienia, bo nie jedziemy się tam umartwiać ale na pewno opowiem wam jak tam wszystko wygląda

Awatar Dronka72
    Dronka72 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Dzień dobry dziewczynki,
    Dawno mnie tu nie było i widzę ze wiele sie działao. Postaram sie nadrobic zaległości. Nie wiem czy za mna tęskniłyście ale nie miałam kiedy napisac bo w pracy zrobili nam blokade na strony z różnego rodzaju forum a w domu nie było czasu a i siły. Póżniej napisze jak poczytam co mnie omineło.

Pozdrawiam i miłego poranku.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Ja na razie z konkretnym pytaniem do Maniusi bo biorę się za buraki - czy utarte buraki zalać gorącą zalewą czy zimną i czy po odstaniu w tej zalewie buraki wkładać do słoików razem z zalewą czy odcedzić ?

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
    Agnieszka111 and kalahari like this.

Agnieszko życzę udanego wyjazdu do Kazimierza ale na pewno będzie udany bo i okazja piękna i towarzystwo męża to chyba najwspanialsze towarzystwo dla ciebie
    z tego co wiemy to mąż i rodzina udaly ci się bardzo

Gammo sama jestem ciekawa jak będzie ci się podobał taki zorganizowany wyjazd bo jednak na takim wyjeździe człowiek jest trochę ograniczony - a to godzinami posiłków !to planami na zwiedzanie trochę narzuconymi a towarzystwo hanysów jak piszesz może być bardzo rozrywkowe więc jestem ciekawa czy będzie to wyjazd pierwszy czy będzie to wyjazd ostatni taki zaplanowany i zorganizowany dobrze że będziesz miała ze swobodą swoją Jadzia więc jak będziecie chciały to może cię trochę odłączyć się od towarzystwa i pobyć w mniejszym gronie

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko zalej gorącą zalewą i z zalewą phaj do słoików. Tylko nie zapomnij zalewy odcedzić przez sitko
    kasiaogrodniczka and kalahari like this.

Uprawnienia umieszczania postów