Strona 1163 z 3048 PierwszyPierwszy ... 163 663 1063 1113 1153 1161 1162 1163 1164 1165 1173 1213 1263 1663 2163 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11,621 do 11,630 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dziewczyny jestem żywa i szczesliwa. ... kochystam z każdej chwili tego pobytu... poranna kąpiel w Adriatyku juz zaliczona. ..
    I kawa po śniadanko na tarasie tez. ..
    Spadam nawet niepoczytawszy bo za parę minut wyruszamy na zwiedzanie
    Miłego dnia wszystkim...

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Wróciłam To był cudowny wyjazd Pogoda nam dopisała, było wręcz upalnie. Dacie wiarę, że totalna trzydniowa rozpusta jedzeniowa zupełnie nie zaowocowała zwyżką wagi??? A było i piwo, i wino- trafiliśmy na imprezę pt. winobranie, pizza, lody, kebaby, pierogi, naleśniki, gofry, jakieś lokalne specjały – buły . Myślę, że kilkumiesięcznym, codziennym marszem bardzo podkręciłam metabolizm dzięki czemu jedzenie nie przekłada się w tkankę tłuszczową.
    Hotel Gacy fajny, ale za przeproszeniem dooopy nie urywa. Mieszkaliśmy w apartamencie filmowym, wyklejonym portretami Marylin Monroe , z okrągłym łóżkiem, reflektorami filmowymi zamiast normalnych lamp…i nie powiem, miał ten pokój swój klimat, ale jednocześnie był bardzo przytłaczający. W hotelu fajne spa i jedzenie wyglądające na bardzo smaczne, ale bez soli i cukru .

Jolinko, wiem co przechodzisz, bo mój brat miał guza mózgu. Wiem jak wygląda funkcjonowanie chorego i bezsilność rodziny. Bardzo Ci współczuję, ściskam serdecznie i dziękuję, że nawet w takiej sytuacji wysłałaś do mnie przemiłego smsa .Jakbym mogła Ci pomóc w czymkolwiek, daj znać. Jestem

Kasiu, gratuluję kolejnego spadku. Jak widać, gdy znajdzie się swoją metodę, jest się konsekwentnym, to nie ma bata- schudnie się . Teraz tylko nie schodź z dobrej drogi, nie szukaj usprawiedliwienia w czymkolwiek, a nie obejrzysz się gdy dojdziesz do celu
    Co do fit szarlotki…to zdecydowanie wolę zjeść kawałek prawdziwej (mojej, która jest pyszna) niż takiej fit…

Dronko, oczywiście, że za Tobą tęskniłam , dobrze, że się odezwałaś

Sabinko, zgadza się- moja rodzina zdecydowanie jest the best Cieszę się, że mogłam te trzy dni spędzić z mężem nie tylko dlatego, że długo się nie widzieliśmy, ale przede wszystkim dlatego, że mój mąż, gdy się go nie pilnuje, to w ogóle by nie odpoczywał. A tak, to przez te dni mogłam być pewna, że odpocznie. Nawet telefonu nigdzie z sobą nie zabierał

Reginko, ja nigdy nie wyjeżdżałam na zorganizowane wycieczki, zawsze jeździliśmy sobie sami, ale w zeszłym roku, gdy pierwszy raz pojechałam z Kubą do Włoch z biurem podróży, to mimo wielu ograniczeń jakie niesie ze sobą pobyt w jednym autokarze z grupą kompletnie nie znanych osób, to nigdy na żadnym wyjeździe nie zobaczyłam i usłyszałam tylu rzeczy. I w sumie był to jeden z bardziej udanych wyjazdów. Powinnaś więc być zadowolona Na zdjęciach widać, że jest fajnie, a i warunki pobytu są wyśmienite

Kaniu, gratuluję babciowania No bo teraz to jesteś już babcią, a nie jak do tej pory żoną dziadka

No dobra, muszę jeszcze włączyć pralkę, bo dostałam od męża torbę brudnych ubrań, które muszą być czyste do środy, bo wtedy kolega mu je zawiezie .

Jeszcze tylko fotka z kazimierzowskiej Golgoty

IMG_1158 (2).jpg
    krysiapysia and sabinka57 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witam!
    Jestem teraz trochę zagoniona – między pracą, wyjazdami i remontem, więc będę zaglądać z doskoku, ale w miarę systematycznie.

Jolinko – trudno cokolwiek napisać, żeby cię wspomóc i pocieszyć . Tulę mocno!

Reginko – ależ piękne widoki nam tu zaserwowałaś! Treść wpisu wskazuje na to, że wyprawa z hanysami może być całkiem udana .

Agnieszko – widzę, że i ty wróciłaś szczęśliwa, zadowolona . Miło to czytać (na zdjęciu widać, jak pięknie schudłaś!). A pogoda to w ogóle jak marzenie. Masz rację podejrzewając, że tym chodzeniem podkręciłaś pewnie metabolizm. Super!

Kasieńko – cieszę się, że nie tylko się zawzięłaś, ale i efekty widać . Gratulacje i tak trzymaj! Napisz, jak ci smakowała ta szarlotka?

Kaniu – wielkie gratulacje z powodu powitania nowego członka rodziny!
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dziewczyny kochane melduje się padnieta ale zadowolona po wycieczce w pobliskie góry Taunus.
    U nas też dalej piękna pogoda..
    Piękne fotki poslalas Reginko
    ...życzę Ci cudownego urlopu.
    Agnieszko- fajnie ze wasz weekend też tak sympatycznie minął a na fotce która zamiescilas wyglądasz bosko!

Krysiu...jak dobrze ze znowu...jesteś!

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Cala nasza grupa wedrownicza...obok mnie siostra i moj maz...
    Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
    Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 11-09-2016 o 19:04

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu – ale sobie piękną marszrutę wymyśliliście . A siostra zupełnie niepodobna do ciebie, ale córcia za to bardzo .

Dobrej nocy wszystkim

dobranoc.jpg

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

images (4).jpg

Witam w poniedziałkowy poranek
    Znów zanosi się na upał...i dobrze...ja tak nienawidzę zimy

Kasiu, widać, że wycieczka była w pięknych okolicach . A jak zniosły ją Twoje stopy? Twoją siostrę już widziałam, i potwierdzam to co napisała Krysia- jesteście zupełnie inne ( z wyglądu)

Krysiu, ja ten nadchodzący tydzień tez mam głównie papierowo nasiadówkowy ! Należą nam się wyrazy współczucia

Dobrego dnia dla wszystkich

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta

Kasiu, widać, że wycieczka była w pięknych okolicach . A jak zniosły ją Twoje stopy? Twoją siostrę już widziałam, i potwierdzam to co napisała Krysia- jesteście zupełnie inne ( z wyglądu)

Krysiu, ja ten nadchodzący tydzień tez mam głównie papierowo nasiadówkowy ! Należą nam się wyrazy współczucia
    Witam pieknie!

Wyrazy wspolczucia Agnieszko oczywiscie masz jak w banku!
    Tylko tak sobie po wczorajszym mysle, ze ja osobiscie nie mialabym dzisiaj nic przeciwko...nasiadowkom!
    Lewa stopa bowiem sklada mi stanowczy proces... zeby dzis miala byc uzywana!

Mowiac po prawdzie, taka wielokilometrowa wedrowka jak wczoraj, nie jest to juz nic dla mych chorych nog, a na wspinaczki tez nie nadaje sie ze wzgledu na moje cisnienie. Idac pod gorke robilam sie czerwona jak piwonia...
    Szlam jednak wczoraj jak maszyna, dopiero pod koniec chcialo mi sie juz z bolu plakac.

Towarzystwo bylo jednak przednie... tak wiec terapia smiechowa dzialala!
    No i wodeczka byla jak lekarstwo!

Na wadze oczywiscie wzrost dzisiaj -mam jednak nadzieje, ze to juz tradycyjnie po weekendzie woda i zawartosc jelit.

Co do mojej siostry- to moze nie jestesmy wizualnie podobne- szczegolnie dlatego, ze na pierwszy rzut oka roznia nas wlosy...ale glos mamy identyczny!

Dzis ide do szkoly tylko na pol dnia, bo potem mam kontrole u urologa. Jutro za to zajecia w szkole do poznego wieczora.
    Generalnie jednak mam tam juz luzik i ciesze sie tymi ostatnimi dwoma tygodniami, jakie tam spedze.

Agnieszka pisala o hotelu Gacy a ja nie wspomnialam wam jeszcze, ze bede miala na jesien okazje zobaczyc hotel, ktory gosci przyjmuje inna kuchnia. Jest to kuchnia owocowo-warzywna wg pani dr. Dabrowskiej.
    Wybieram sie bowiem z dziewczynami z Celownika w pazdzierniku na taki turnus detoxowy w Gory Swietokrzyskie.
    Cala sprawe nagrala Ania- kania79, ktora tez tutaj do nas czasami zaglada.
    Dziewczyny z Celownika spotykaly sie co roku w sierpniu na zlocie na Mazurach...ale w tym roku, po smierci zalozycielki watku Hani postanowily odstapic od tradycji i sprobowac cos innego-taki tydzien w osrodku z wczasami odchudzajacymi, o jakim i my myslimy na przyszly rok.
    Poniewaz mam w tej nowej szkole w pazdzerniku tydzien ferii , zdecydowalam sie do nich dolaczyc.
    Dieta warzywno-owocowa nigdy mnie szczegolnie nie pociagala jak wiecie ale potraktuje to jak experyment dla mego organizmu. Bylam juz tydzien z TinnGo na wczasach z dieta Kwasniewskiego to i moge sprobowac tyduien diety Dabrowskiej.
    Zobacze jaki to bedzie efekt dla mych leniwych jelit.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, dieta Dąbrowskiej- moja najukochańsza ze wszystkich super, że będziesz miała okazję ją spróbować Nie będzie lekko na pewno, ale warto Ja na tej diecie chudnę bardzo mało, ale samopoczucie mam świetne
    Gdy osiągnę wagę, do której zmierzam, też na parę dni przejdę na wo no i ciekawa jestem tego ośrodka do którego jedziecie , bo w nim jeszcze nie byłam Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-hihotek.gif
    kania79, krysiapysia and sabinka57 like this.

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień Dobry miłym sąsiadkom,niekiedy zza płota podglądanym...

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Poniewaz mam w tej nowej szkole w pazdzerniku tydzien ferii , zdecydowalam sie do nich dolaczyc
    ...dołączyćtaż caluśki misterny termin pod Cię dobierany był...

Miłego dnia wszystkim

Uprawnienia umieszczania postów