69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry obu Agnieszkom!
No masz! Obie zarobione i beda teraz tutaj mniej zagladac...
Szkoda...
Dla ciekawych fajna stronka do poczytania...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Że tak cytując klasyka..." pełno nas , a jakoby nikogo nie było"...
mam tę stronkę na fb- fajna jest
-
Dzień dobry dziewczynki
ja tylko na chwilę wpadłam się przywitać. W pracy gorący okres a popołudniu upały dają się we znaki. że na nic nie mam siły. Może dziś po pracy siłownia? No ale to będzie zależało od mojego samopoczucia. Waga bez zmian wiec już nie wiem co o tym myśleć. Chyba muszę udać się do lekarza wyniki porobić
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
-
jaką zarąbistą zupę z dyni sobie dzisiaj ugotowałam !
brakło mi curry , więc dałam kurkumę i jest pycha !
będę mieć na najbliższe kilka dni, bo oprócz mnie nikt jeść nie chce
-
Dzień dobry 
Maniusiu nie wiedzą co dobre a tobie na dłużej starczy 
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
-
miałam wczoraj zebranie w szkole
w domy byłam dopiero o pół do ósmej padnięta
Aga , z planem nie masz najgorzej.... mieli już opracowany plan w sierpniu, 6 września przyszła zmiana z Ministerstwa, zabrali kilka przedmiotów, kilka dołożyli, ponieważ rok szkolny był w toku, zmiany na plan naniesiono bardzo pośpiesznie, po czy 9-tego przyszedł faks że jednak prawie wszystko zostaje po staremu w tym roku i od nowa polska ludowa
koszmar... usłyszałam że przeżyli 5 reform edukacja, ale takiego bałaganu to jeszcze nie było
no i zostaje jeden przedmiot wprowadzony, co do którego nie ma żadnej podstawy programowej, więc nie wiedza co mają uczyć, można tylko z nazwy się domyśleć
-
Cześć dziewczynki
, już mogę coś napisać, bo już wszystko wiem. Dzisiaj była wizyta u onkologa, wyniki z tomografii i markery. Jest bardzo źle, właściwie beznadziejnie. Nie przepisał dalszej chemii , bo nie zadziałała. To już ostatnia u niego wizyta. Dał skierowanie do przychodni leczenia bólu i zakończył z nami współpracę. Jego córka poleciała za lekarzem żeby umówić się na rozmowę jak będzie przebiegać tatusia umieranie i jak długo to będzie trwało ( dla mnie żenada).
No, trzeba się pogodzić z wyrokami losu. Nie ma już nadziei, to koniec. Byleby nie cierpiał. Na razie mąż czuje się dobrze, a ja mu wmówiłam, że go z tego wyciągnę. Muszę tak mówić( ale już wiem, że mi się nie uda) Najważniejsze, że mi wierzy.
Waga u mnie stoi już 3 miesiące, dobrze, że nie idzie do góry, bo nie stosuje żadnej diety. Ale te 3 kg to jeszcze muszę zrzucić. Agnieszce gratuluję samozaparcia i pięknego wyniku, a Wam kibicuje w wyszukiwaniach dla siebie najlepszych dietek. Ja sobie te 3 kg zrzucę na dukanie.
Nie trzeba mnie głaskać, pogodziłam się już z tym.
-
Renia...nie chcesz głaskania...więc głaskać nie będę.
Chcę Ci tylko napisać że bardzo często o tobie myślę. O tobie i o Jolince- bo obie jesteście może nie w tej samej- ale podobnej sytuacji. 
Jesteś silną kobietą...podziwiam cie ale zapewniam, że wiem ile cie to okazywanie siły kosztuje..nikt nie jest z żelaza...
Przytulam cie mocno -Kasia
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
-
Rene, wiem, bo widzę to, że uparta z Ciebie kobitka...więc czemu się poddajecie?? Idż do innego lekarza,. Gdy zachorował mój brat, jego onkolog mówił to samo co twojego męża - też nie działało leczenie. Zmieniliśmy lekarza i podarowaliśmy jemu i sobie trzy lata życia. Myślę, że nie macie nic do stracenia, a może możecie coś zyskać. Ściskam Cię serdecznie .
-
Rene nic nie będę mówić tylko przytule Cię mocno ....
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Uprawnienia umieszczania postów