Acha zapomniałam ....
Kalahari....
Jutro cały dzień spędzę w Wenecji czyli będę ie tylko myslami wyjątkowo blisko ciebie
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
Wersja do druku
Acha zapomniałam ....
Kalahari....
Jutro cały dzień spędzę w Wenecji czyli będę ie tylko myslami wyjątkowo blisko ciebie
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
Agnieszko- zapomnialam ze chcialam ci to napisac: ...mysle ze choc to moze troche kontrowersyjna metoda ale ja bym wlasnie takim "chorobowym" nauczyla kolezanki jak uklada sie plan! Szczegolnie te, ktore w ostatniej chwili zmieniaja koncepcje!
Tylko musialabys wytrzymac w domu i nie dac sie naklonic do przyjscia np telefonami...:beurk:
Dzień dobry :)
Dziewczyny próbuję się ogarnąć bo znowu zawalilam dietę :(
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
popieram Kasię w całej rozciągłości, nigdy nie układałam planu ale zawsze podziałam osoby które to potrafią zrobić.
u mojej Marty zostaje bez zmian wtorek i sroda od 8-18, czwartek i piątek od 8-17 i poniedizałek do 14.20, za to zapisała sie na kurs rysunku technicznegi w poniedziałek i soboty będzie tam chodzić
Gammo , Kasiu piękne widoczki zaserwowałyście
nacieszyłam oczy :
a moje dziecko jedzie jutro na 3 dni lekcji muzealnych w Pradze :) bardzo się cieszy, bo to jej drugi wyjazd za granicę ( raz byłyśmy na jednodniowej wycieczce do Lwowa)
muASZe jej jeszcze większą kartę do aparatu w media zakupić, bo będzie co oglądać
ciao,
napisze dzisiaj, czytam zawsze.
teraz biegne biegiem po "paliwo"
a czy ktoras z obecnych tu kolezanek pali? mam nadzieje, ze nie jestem tutaj pozostawiona sama sobie z tym nalogiem...:(
a presto.