Acha zapomniałam ....
Kalahari....
Jutro cały dzień spędzę w Wenecji czyli będę ie tylko myslami wyjątkowo blisko ciebie
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
Acha zapomniałam ....
Kalahari....
Jutro cały dzień spędzę w Wenecji czyli będę ie tylko myslami wyjątkowo blisko ciebie
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Agnieszko- zapomnialam ze chcialam ci to napisac: ...mysle ze choc to moze troche kontrowersyjna metoda ale ja bym wlasnie takim "chorobowym" nauczyla kolezanki jak uklada sie plan! Szczegolnie te, ktore w ostatniej chwili zmieniaja koncepcje!
Tylko musialabys wytrzymac w domu i nie dac sie naklonic do przyjscia np telefonami...
Dzień dobry
Dziewczyny próbuję się ogarnąć bo znowu zawalilam dietę
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
popieram Kasię w całej rozciągłości, nigdy nie układałam planu ale zawsze podziałam osoby które to potrafią zrobić.
u mojej Marty zostaje bez zmian wtorek i sroda od 8-18, czwartek i piątek od 8-17 i poniedizałek do 14.20, za to zapisała sie na kurs rysunku technicznegi w poniedziałek i soboty będzie tam chodzić
Gammo , Kasiu piękne widoczki zaserwowałyście
nacieszyłam oczy :
a moje dziecko jedzie jutro na 3 dni lekcji muzealnych w Pradze bardzo się cieszy, bo to jej drugi wyjazd za granicę ( raz byłyśmy na jednodniowej wycieczce do Lwowa)
muASZe jej jeszcze większą kartę do aparatu w media zakupić, bo będzie co oglądać
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html