Strona 117 z 3048 PierwszyPierwszy ... 17 67 107 115 116 117 118 119 127 167 217 617 1117 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,161 do 1,170 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

kropeczka41 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dziewczyny a ja teraz ogarniam się już powoli ze wszystkim odnośnie świąt, porządki, zakupy itp.
    Święta planuje zrobić na chudo i zdrowo

I cieszę się, że jest dzisiaj piątek bo zmęczona jestem.

piątek.jpg

Miłego dnia
    ps. u nas szaro buro i mokro
    Jolinkaa, maniusia72 and Natka55 like this.
    Pamiętniczek Kropeczki41 - zapraszam

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Ewa...
    Dzieki za jak zwykle pyszna i piekna kawe...

Agnieszko...
    po pysznym jedzonku ? no coz ... dumna z siebie nie jestem, ale zapewne wiesz , ze nie mam zwyczaju plakac nad rozlanym mlekiem...w takich sytuacjach wiem, ze moja zlosc po fakcie niczego nie zmieni , wiec wyrzucam opakowanie po narzedziu zbrodni i mowie : KARAWANA IDZIE DALEJ

Kropeczko ...
    slowa kaczora sa zywcem wyjete z mego dzioba ....

Kasiu...
    Ogrodka ci zazdroszcze, ale tak naprawde to tych chwil na lezaczku wsrod pieknych kwiatow, bo samo grzebanie w ziemi jakos mnie nie kreci ...
    kciukasy za synka bede trzymac , a fluidy juz wysylam coby dotarly na czas do Bawarii...

Maniusiu...
    milej pracy zycze i jeszcze milszego czasu po pracy ..

Krysiu...
    mysle ze nie bylo powodu abym pogniewa sie na Jole... jej reakcja byla calkowicie normalna ... tak juz mamy - przynajmniej ja tak mam i z obserwacji widze, ze zazwyczaj na krytyke mamy mocne argumenty na swoja obrone , a skrytosci ducha wiemy , ze za to co zrobilysmy( lub za to ze czegos nie zrobilysmy) nalezy sie nam bura... jesli slysze , ze ktos czuje sie dotkniety mymi slowami , to zawsze chyle przed nim glowe w gescie przeprosin na moje slowa...
    jesli wolno mi byc szczera to mam wrazenie , ze w naszym gronie brakuje czasami wlasnie takich slow "stawiajacych do pionu" ...to pieknie ze zawsze mozna liczyc na cieple slowa otuchy i wsparcia, ale mysle ze czasami kazda z nas potrzebuje nie tylko poklepywania po ramieniu, ale i malego wstrzasu aby sie ocknac... z drugiej strony wiem, ze nie kazdy jest taki jak ja ...
    mi naprawde bardzo pomaga taki zimny prasznic , innym wrecz przeciwnie moze podciac skrzydla i stad zawsze naprawde bardzo waze slowa bo wiem jak latwo kogos zranic...

W moim otroczeniu caly czas temat tragicznego lotu, ale trudno sie dziwic, bo wrod 73 ofiar z niemieckimi paszportami az 64 osoby pochodzily z mego landu ... wszedzie jeden temat... dramat... zaloba... szok... niedowierzanie ... wychodza na jaw coraz to nowe fakty, ale moim zdaniem tak do konca calej prawdy nie poznamy... ona zostala zabrana tam gdzie wioda posmiertne losy czlowieka...
    Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 27-03-2015 o 08:17
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień Dobry
    Troche późno dotarłam ,ale musiałam smigac na cmentarz, obiecałam Mamie ,bo zawsze bała się ciemności, ze nigdy nie będzie Jej ciemno...
    Jak zmarł Tata , długo nie mogłam chodzić na cmentarz, wydawało mi się ,że jak nie widzę grobu, to Tata jest gdzieś tam i przyjedzie....
    Stałam tak nad grobem Rodziców i w glowie miałam te dzieciaki z gimnazjum.....
    Nie mogę o tym myslec na spokojnie.....
    Przepraszam za te osobiste nuty, ale tak mnie jakoś wzięło.....
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar Natka55

Ewuniu dziękuję za pyszną kawkę.
    Nie mogę się napatrzeć na Twoje karteczki,ilez trzeba miec cierpliwości, po prostu WOW!!
    Reginko mam nadzieję ,że nie odczułaś tej rozpusty czekoladowej za mocno. Mnie się wczoraj udało, nie objadłam się z radości i waga była taka jak wczoraj, więc bardzo się cieszę z tego powodu, bo może się uda zejść poniżej 9-ki do maja.
    Agnieszko Jestem ciekawa Twojego wyniku, skoro Jesteś zadowolona, to musi być swietny , tego Ci zyczę.
    Jolinkaa lubi to.

Awatar Natka55

Kasieńko wysyłałam fluidy i mam nadzieję ,że synek dostanie ta pracę.
    Twój ogród jest tak piękny właśnie dzięki Twojej pracy, więc musiałas się mocno napracować.
    Ja jak Agnieszka wolę śpiewać niż pracować w ogródku.
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar Natka55

Kropeczko kochana jak będziesz robic porządki to za wiele nie odpoczniesz, ale jesli pracujesz umysłowo, to i sprżatanie może byc relaksem.

Awatar Natka55

Maniusiu mnie się najbardziej podobały papugi, masz bardzo zdolną córcię.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dziewczyny kochane- no niestety ma to moje dziecko cos pecha. Praca okazala sie byc tylko trzymiesiecznym projektem za badziewne pieniadze- nawet nie da rady sie za nie utrzymac-a nie ma mowy o usamodzielnieniu...
    No i maja jszcze kontkandydata, z ktorym chca rozmawiac za dwa tygodnie dopiero wiec sprawa dalej sie przeciagnie...
    Ech o tylek to rozbic i tyle!
    Jolinkaa lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

dziękuję Natko, ale nauczyciel miał uwagi i do papugi i do konia, no ale cóż...
    dla mnie są piękne.
    a mi się właśnie kończy dzień pracy i zaczyna weekend
    jak na razie ponury deszczowy i brzydki
    Sucharek ma dziś urodziny, jakiś mały tort po drodze chcę kupić i mam zamiar nie jeść
    i tak się łamię czy iść na siłownię czy nie... bo chciałabym przed nim w domu być żeby "niespodzianka" była...

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao, ciao,
    wpadam na chwilke i poslusznie melduje, ze OD jutra bede w PL. glownie w warszawie i byc moze zahacze o czestochowe.
    wracam w niedziele poznym wieczorem.

napewno sie odezwe zeby zlozyc Wam zyczenia.
    ps. natko--jeszcze chwila, pamietam.

Uprawnienia umieszczania postów