Strona 1176 z 3048 PierwszyPierwszy ... 176 676 1076 1126 1166 1174 1175 1176 1177 1178 1186 1226 1276 1676 2176 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11,751 do 11,760 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

gammo-no to zawiodlas mnie na calej linii.....
    bylam pewna, ze jednak zabalamucilas troche na gondoli....
    kasiu-tych zdjec cenzura stanowczo nie powinna przepuscic...

jutro mam slub, jeden z moich podopiecznych o 12 wstapi w zwiazek malzenski. slub bedzie cywilny.
    pierwszy raz bede uczestniczyla w takiej uroczystosci na terenie zk.
    duzo bylo nerwow i zalatwiania,zapraszania(pozwolenia) ,ja tylko go uspokajalam i zapewnialam, ze wszystko i tak bedzie ok.
    obiecalam mu, ze "przed" jesli mi sie uda, zobacze, czy wszystko gra i jest na swoim miejscu -tort, ciastka itd.zeby to jakos wygladalo "do ludzi".

ciao, ciao
    ps. przeczytalam o piwnicach ale ja na ten temat nie mam zdania,oprocz tego, ze w mojej warszawskiej mamy nawet schron przeciwatomowy. dla celego bloku....

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Sabinko...trzymalam sie w sensie, ze zjadlam po kawalku ciasta i nie dobieralam dokladki!
    To jest moja metoda...zeby sie w weekend nie umartwiac, ale i nie szalec...
    No a poza weekendami buzia na klodke i dietowy rezim...

Dziewczyny kochane-zadecydowalam narazie wstrzymac sie z kupnem tych okularow progresywnych. To jest za drogi szpas zebym miala tylko "poprobowac" i ewentualnie nie nosic...
    Ja do czytania czyli na blisko potrzebuje okulary tylko przy bardzo malym druku-normalna czcionke widze bez wspomagania...wydaje mi sie wiec, ze nie bede w stanie nosic okularow caly czas- a noszenie sporadyczne mija sie z celem, bo oczy nie beda mogly sie przyzwyczaic...

Madziu- zycze zeby uroczystosc odbyla sie bez niespodzianek i byla pieknym wydarzeniem w zyciu twego podopiecznego.

Widaj Gammusiu z urlopu powrocona!

Dobranoc dziewczynki...do jutra!

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

images (6).jpg

Witam i stawiam kawę na dobry dzień i tydzień
    U mnie to będzie pierwszy, przepracowany normalnie

Kasiu, ja nie mam doświadczenia z takimi okularami. Mam koleżankę, która ich używa i jest zadowolona, druga je wywaliła

Magda, taki ślub, to przeżycie nie tylko dla osadzonego. Wyobrażam sobie, że wszyscy jesteście podekscytowani

Sabinko, lody, to nie taki wielki grzech no, nie kupuj ich po prostu

Krysiu, Kasiu, usiłowałam zrobić im zdjęcia i nawet kilka mi się udało, ale te psy są tak ruchliwe, że zdjęcia są niewyraźne, zamazane. Mówię wam- razem, to diabły wcielone- bardzo się lubią, a najbardziej wzajemnie gonić i podgryzać. Myślę, że gdyby to były dwa psy lub dwie suki, to byłoby to niebezpieczne dla nich . A tak to, na szczęście się bawią. Ale i tak trzeba było ich rozdzielać żeby uspokoić.

Witaj w domu Reginko

Pozdrawiam wszystkie Zawziętaski

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry! Agusiu...

Weekend minal...trzeba wracac na sciezke cnoty ...nie ma ze boli...

Dobrego poniedzialku dziewczynki!

Kania jest nieaktywny Nowy na forum

[cześć]
    No coś mi się zdaje, że ciepło to już było
    Na noc w hotelu podkręcili ogrzewanie bo niestety pogoda się zrobiła jak w listopadzie. Przynajmniej ręczniki suche
    Wczoraj cały dzień ciapał deszcz. Pojechaliśmy do Kolbuszowej zwiedzić skansen. Akurat było święto ichnie. Zwiedziliśmy chatę chłopską, potem widzieliśmy jak pszczelarz robi świece i figurki z wosku pszczelego. Później w szkole była nauka tańców. Przyznam że z początku mój MM był tak uparty, że nie chciał iść w tany, tak kiedy mnie porwali w obroty, był już mniej uparty i sztywny. Dał się ponieść chwili. Tym sposobem uczyliśmy się tańczyć oberka, krakowiaka, bo polkę to już umiałam.
    Potem degustacja potraw. Nakarmiłam mojego chłopa pierogami ruskimi i już mogłam z nim robić co chciałam.
    Akurat załapaliśmy się na mszę trydencką w tamtejszym kościele. Kurde, słuchałam jak świnia grzmotu, bo łacina to niestety nie przy mnie pisana. Jedynie kazanie było po polsku. A okadzali dymili.... M dostał takiego kaszlu, że całe szczęście że miałam w torebce tabletki na kaszel. Nigdy w życiu nie widziałam czegoś takiego, no może na filmach. Miałam skojarzenie Chłopów albo Potopu. W sumie na ławkach leżały zeszyty z opisem i tym wszystkim jak ten obrządek leci ale bez okularów to i tak g...o widziałam. No więc co ludzie robili to i ja za nimi.
    Później po mszy śpiewał chór, młodzież z jakiegoś liceum. Ładnie śpiewali. Nawet M słuchał jak urzeczony. [kwiatek]
    No niestety nie dotrwaliśmy do końca bo 18ta się zbliżała i pora było wracać. Na potańcówce też nie zostaliśmy. Trochę szkoda, bo byłby niezły ubaw. Moglibyśmy zobaczyć co dała nam ta nauka tańca.
    O swojej diecie nic nie będę pisać, bo chyba znowu przytyłam.
    Kasia ja tez mam okulary do czytania. Drugie dostałam do dali. Raz wyszłam w nich w miasto. Stwierdziłam że lepiej widzę bez nich.
    Później przerobiłam na drugie do czytania gdy mnie się wzrok popsuł. I ogólnie nie znoszę okularów. Mam je bo muszę.
    Ładne fotki.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Kania Zobacz posta
    Ja znowu poplynelam...były lody...dużo lodów....źle się z tym czuję
    Sabinko
    nie kupione = nie zjedzone!
    Kasiu
    rysunek jak zwykle boski
    agnieszko
    wielkie brawa za spadki,jesteś już prawie u celu

Wróciłam wlaśnie z roweru, pogoda bajeczna a morze nie do opisania.Niesamowite jak taki maly kawałek morza może dostarczyć takie morze przyjemności,pogody ducha i dobrej energii.
    W sprawie diety zrobilam u siebie na wątku małe podsumowanie ostatnich 2 tygodni.Trochę się znowu o sobie dowiedzialam i wiem trochę lepiej co robić.
    Przesuwam rower na po śniadaniu.Chcialabym zjeść je ok.7.00.Zeby się dobrze jeździlo chcę odczekać 2-3 godz.
    Chciałabym,zeby główny posiłek był zawsze ok.13.00 więc śniadanie musi być dość wcześnie.
    Wreszcie przyszła pogoda dla mnie - słońce,chmury,wiatr, 15 stopni.i mogę powyciągać jesienne ciuchy. Na jesień i wiosnę mam najfajniejsze i najbardziej ulubione rzeczy,a jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to wiosną będą mocno za duze
    Dlatego bardzo już bym chciała w nie wskoczyć i nie ugotować się.
    Gammo
    super jest sobie odpoczywać po odpoczynku

Krysiu
    cieszę się,ze dieta ci sluzy, na spadające kg też przyjdzie czasja też zawsze wiem po rzeczach jak jest bez codziennego ważenia się.
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Kania Zobacz posta
    No coś mi się zdaje, że ciepło to już było
    Mam nadzieję,że tak źle nie będzie!
    Może nie przytylaś dzięki tym tańcom.
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Pozdrowienia z wagarach...

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

A roboty mam huk i tyle chęci co nic! aga..chciałam poczytać to o motywacji i mi się też nie otwiera...

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
    Agnieszka111 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Krysiu i Kasiu to o motywacji co wrzucila Agnieszka to to wykropkowane to jest słowo "kobieta"
    Ja poczytałam oczywiście i większość pasuje do mnie ale niewiele mi to pomogło... wszystko już wiem ale poradzić sobie nie mogę
    ale nie poddaje się

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Uprawnienia umieszczania postów