Strona 1177 z 3048 PierwszyPierwszy ... 177 677 1077 1127 1167 1175 1176 1177 1178 1179 1187 1227 1277 1677 2177 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11,761 do 11,770 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kasiu a co to za wagary dzisiaj ? Gruszko jak ja bym chciała to wszystko sobie zaplanować, ustalić, postanowić i tego się trzymać tak jak Ty....
    ja to taki słomiany zapał mam do wszystkiego i szybko się zapalam i szybko gasne
    wieczorem przed zaśnięciem mam furę pomysłów na dzień jutrzejszy a potem śniadanie OK, obiad też często OK a potem to już w zasadzie czasem jest istne wariactwo i głupawka mnie opanowuje zupełna, niestety ta głupawka dotyczy tylko jedzenia

Gamma skoro wczoraj nie wrzuciłaś fotek to widocznie padłaś w locie i odsypialas wakacyjne atrakcje ale mam nadzieję, że już wstałaś i funkcjonujesz jeszcze na wolniejszych obrotach
    czy od razu idziesz do pracy czy masz jeszcze kilka dni wolnego ?
    Ciekawe jak twoja waga po wakacyjnym szaleństwie ha ha

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

KAniu widzę, że przyjemnie spędzasz czas ostatnio a w zasadzie spędzacie razem z twoim M.
    Czy specjalnie wybyliście w domu bo jest tam większe zamieszanie i hałas w związku z nową osóbka?
    tak czy owak każdy wyjazd i atrakcje z nim związane na pewno są miłe i pozwalają podładować akumulatory na kolejne dni albo tygodnie
    Mówisz, że nie dostałaś kolejnej pracy? nic to - znajdziesz lepszą ofertę i w końcu ci się uda

Kalahari no tym schronem przeciwatomowym to przebiłaś wszystkie nasze piwnice - żadna takiego nie ma !!! No chyba że bałagan w mojej może za taki robić haha
    a ślub w instytucji w której pracujesz na pewno jest czymś niespotykanym i cieszę się, że mogłas pomóc młodym w zawarciu tego związku,
    czy szanowna panna młoda jest spoza tej instytucji czy też jest z nią związana tak jak pan młody? Mam nadzieję, że wszystko się uda i zdobędziesz dzięki temu nowe doświadczenia w swojej pracy
    Jak twoja waga bo ja wróciłam niestety do bałwankowa -wczoraj i dzisiaj waga pokazała 81,5 kg Wiem, wiem, że nie ma się czym chwalić ale jak podam czarno na białym na czym stoję to może się w końcu ogarnę

Ostatnio edytowane przez sabinka57 ; 19-09-2016 o 11:29

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-images.png

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Kalahari no tym schronem przeciwatomowym to przebiłaś wszystkie nasze piwnice
    zgadzam sie - piwnica Kalharii ma 1 miejsce !
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

No ja dzisiaj to dałam plame, nie moglam się ogarnąć z rana , więc pojechałam bez jedzenia do pracy, dziecko wysadziłam pod sklepem ma sobie coś kupić,a ja dzisiaj poszczę, a właściwie nie poszczę, bo dorwalam jakieś ciastka "zdrowe" z ziarnami
    ale ohydne jak cholera, wziełam dwa, zjadłam jedno i mam dość

Maniusiu ja bym na pewno zjadła oba a jeszcze bym się rozejrzał a za trzecim a może i czwartym ha ha

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ja też głodna jestem dzisiaj ze strach...glodna i zła!
    Mam jakiś taki... ból świata... ;(

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
    sabinka57 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
    maniusia72 and sabinka57 like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry
    Kobitki kochane ... jestem jestem , tyle ze ciagla jakas zakrecona... oj trudno po takim urlopie wrocic do rzeczywistosci ... bylo pieknie, ale bardzo intensywnie i w zwiazku z tym jestem zmeczona duzo bardziej niz przed urlopem... ale wspomnieniamie bede sie dlugo karmic...

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Gamma skoro wczoraj nie wrzuciłaś fotek to widocznie padłaś w locie i odsypialas wakacyjne atrakcje ale mam nadzieję, że już wstałaś i funkcjonujesz jeszcze na wolniejszych obrotach
    Sabinko...
    zgadlas... obroty mama naprawde zwolnione i czuje sie jakbym byla tu nieobecna ...moja waga po urlopie niestety zmienila kierunek ... ale nie dziwota bo karmili nas lepiej niz swietnie i na dodatek poili do woli piwem i winem, a nasza natura jest taka zachlanna , ze jak cos zaplacone to sobie nie zalujemy...

Kalahari...
    dlaczego zawiodlam na calej linii ? gondoli sobie nie podarowalam, tylko gondolier nie byl chetny do zamarudzenia, bo gdy zstapilam na jego gondole , z nieba lunol siarczysty deszcz... nawet spiewac gondolier nie chcial... na ,moja skromna prosbe odpowiedzial, ze jak za niego powiosluje to mi pospiewa... oczywiscie nie ryzykowalam ... zmoklam w tym deszczu jak kura... zmokla tez moja zapasowa bluzeczka w plecaku i zanim ja moglam ubrac , podsuszylam ja troche na barierce przed Bazylika na placu sw.Marka, a potem dosuszalam na swojej przenosnej "suszarce" co mozna podziwiac na fotkach na Fb ... Webecja mnie zachwycila, ale czasu na podziwianie niestety bardzo malo bylo ... szkoda...

Kaniu...
    wypoczywaj i laduj akumulatorki ... ja o tych niemal calkowicie zapomnialam i teraz nam za swoje ... zamiast wypoczeta jestem jak snieta ...

milegowieczoru wszystkim zycze ...
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Uprawnienia umieszczania postów