To tylko skromny wycinek....
zrobilam ponad 2000 fotek... oczywiscie okolo polowy trzeba wykasowac ale i tak powyzej 500-600 zostanie
Wersja do druku
To tylko skromny wycinek....
zrobilam ponad 2000 fotek... oczywiscie okolo polowy trzeba wykasowac ale i tak powyzej 500-600 zostanie
Reginko, super Załącznik 37202
No Gammo tyle się naoglądałam i na Facebooku i tutaj, że już chyba wybierać się do Chorwacji nie ma po co haha :)
A tak naprawdę to ci zazdroszczę tej wyprawy ....też bym tak chciała....
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Dzien dobry!
A co to? Prawie 7 rano a kawencji niet? No to czas zapodac...
http://kawaly.tja.pl/dowcip/10279.jpg
Sie panie czestuja...:mdr:
http://www.ekaffee.com/images/Kaffee.jpg
Jestem...tylko co ja mam napisać :(?
Tęsknię......czasami brakuje mi sił......i ciągle myślę jak będzie dalej....jak sobie ze wszystkim poradzimy?
Jolu...piszę już z przystanku w drodze do szkoły...
Jak sobie poradzicie?
Nie myśl teraz o tym...
Martwienie się do przodu...jeszcze nigdy nie pomogło... :(
Życie przynosi zawsze rozwiązania...gdy przychodzi na nie pora... pomyśl ..ilu sprawom już podołałas ...
Jesteś cudowną matką i córką...podziwiam cie bardzo.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Jestem tego samego zdania :love:
Dzień dobry dziewczynki.
Jolu.... zgadzam się z dziewczynami..... też myślałam że sobie nie poradzę jak "świat" i masę problemów zwaliło mi się na głowę. Myślę o Tobie cieplutko i wspieram myślami.
Dziś mam szkolenie więc za wiele nie poczytam bo na to ostatnio mam tylko czas.
Miłego dzionka wszystkim
hej dziewczyny
człowiek nie wie ile jest w stanie podołać, dopóki nie musi się z tym zmierzyć
kilka lat temu myślałam że już nic dobrego mnie nie czeka, atu prosze :) jest super :)
dasz radę Jolu. ja też cię podziwiam
dzięki za kawę Kasiu
pozdrawiam dziewczyny
Reginko zdjęcia bardzo fajnie, widac na nuch, że dobrze się bawiłaś
moje dziecko przywiozło z Pragi 440 zdjęć, więc coś wspólnego macie :)
Dzień dobry :)
Agnieszko a gdzie nam się zapodzialas? Zaspałaś czy zbuntowalas się i nie będziesz już sam robić kawki rano ?Kasiu dzięki za kawę i wspaniały sposób budzenia w hotelu haha :)
Jolinko dziewczyny mają rację...nie martw się na zapas... wszystko się jakoś ułoży i ze wszystkim sobie poradzicie, wiele z nas przechodziło już przez to i dobrze wiemy, że nie ma co wybiegać w przyszłość i martwić się na zapas... i bez tego masz dużo zmartwień i stresów, przytulam cię bardzo bardzo mocno...
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka