To tylko skromny wycinek....
zrobilam ponad 2000 fotek... oczywiscie okolo polowy trzeba wykasowac ale i tak powyzej 500-600 zostanie
To tylko skromny wycinek....
zrobilam ponad 2000 fotek... oczywiscie okolo polowy trzeba wykasowac ale i tak powyzej 500-600 zostanie
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
No Gammo tyle się naoglądałam i na Facebooku i tutaj, że już chyba wybierać się do Chorwacji nie ma po co haha
A tak naprawdę to ci zazdroszczę tej wyprawy ....też bym tak chciała....
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Jestem...tylko co ja mam napisać?
Tęsknię......czasami brakuje mi sił......i ciągle myślę jak będzie dalej....jak sobie ze wszystkim poradzimy?
Jolu...piszę już z przystanku w drodze do szkoły...
Jak sobie poradzicie?
Nie myśl teraz o tym...
Martwienie się do przodu...jeszcze nigdy nie pomogło...![]()
Życie przynosi zawsze rozwiązania...gdy przychodzi na nie pora... pomyśl ..ilu sprawom już podołałas ...
Jesteś cudowną matką i córką...podziwiam cie bardzo.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Dzień dobry dziewczynki.
Jolu.... zgadzam się z dziewczynami..... też myślałam że sobie nie poradzę jak "świat" i masę problemów zwaliło mi się na głowę. Myślę o Tobie cieplutko i wspieram myślami.
Dziś mam szkolenie więc za wiele nie poczytam bo na to ostatnio mam tylko czas.
Miłego dzionka wszystkim
hej dziewczyny
człowiek nie wie ile jest w stanie podołać, dopóki nie musi się z tym zmierzyć
kilka lat temu myślałam że już nic dobrego mnie nie czeka, atu proszejest super
dasz radę Jolu. ja też cię podziwiam
dzięki za kawę Kasiu
pozdrawiam dziewczyny
Reginko zdjęcia bardzo fajnie, widac na nuch, że dobrze się bawiłaś
moje dziecko przywiozło z Pragi 440 zdjęć, więc coś wspólnego macie![]()
Dzień dobry
Agnieszko a gdzie nam się zapodzialas? Zaspałaś czy zbuntowalas się i nie będziesz już sam robić kawki rano ?Kasiu dzięki za kawę i wspaniały sposób budzenia w hotelu haha
Jolinko dziewczyny mają rację...nie martw się na zapas... wszystko się jakoś ułoży i ze wszystkim sobie poradzicie, wiele z nas przechodziło już przez to i dobrze wiemy, że nie ma co wybiegać w przyszłość i martwić się na zapas... i bez tego masz dużo zmartwień i stresów, przytulam cię bardzo bardzo mocno...
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka