Maniusia ma rację- człowiek nawet nie wie z jakimi problemami potrafi się zmierzyć i dopiero jak jego samego to dotknie to okazuje się że jest bardzo silny...
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Wersja do druku
Maniusia ma rację- człowiek nawet nie wie z jakimi problemami potrafi się zmierzyć i dopiero jak jego samego to dotknie to okazuje się że jest bardzo silny...
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...e727baccba.jpg
Załącznik 37205
Jolu - nie wiem, co jeszcze więcej mogłabym dodać po tym, co tak mądrze ujęła Kasia i dopisały dziewczyny. Jeżeli chociaż pisanie byłoby jakąkolwiek pomocą, to rób to kochana. Tulę.
Kasiu, bardzo sympatycznie wygląda twoja chrześnica :). Z okularami to ewentualnie możesz popróbować przez kogoś – to znaczy znaleźć osobę z podobną wadą i pożyczyć je od niej na chwilę. Ale jeżeli tak bardzo potrzebujesz okularów, to faktycznie, po co ci to?
Reginko – mam nadzieję, że już odpoczęłaś po wywczasach? :mdr: To co, za rok powtórka?
Krysiu okularów progresywnych chyba nie da się przymierzyć czyichś i sprawdzić jak w nich widzimy bo są bardzo indywidualnie dobierane, w moim przypadku trwało to dosyć długo i dokładnie ale fakt, ze od razu mi podrasowały czyli badanie było prawidłowe :) poza tym trudno byłoby chyba znaleźć kogoś o tak podobnych parametrach, dioptrie do dali i bliży, rozstaw źrenic i diabli wiedzą co tam jeszcze :)
wybieramy się dzisiaj do kina na film "Słudzy boży" - podobno dobrze zrobiony polski film sensacyjno-kryminalny z Topą którego bardzo lubię :)
a jeszcze chciałabym pójśc na Bridget Jones bo podobno bardzo śmieszna :mdr:
Agnieszko nie zajrzałaś prawie ale mam nadzieję, że to nie kolejna anglistka i zmiana planu jest tego powodem ? :beurk:
Sabinko, ciekawa jestem opinii o filmie bo czekam na niego
Sabinko – pewnie masz rację. Zupełnie nie pomyślałam, że progresy to coś więcej niż normalne okulary. Mam nadzieję, że film będzie ci się podobał – bawcie się dobrze :)
Agnieszko – byłaś wczoraj wieczorem, więc mam nadzieję że po prostu przestawiłaś sobie tylko porę dnia i zaraz tu do nas zajrzysz :confused:
oglądam
https://cda-online.pl/boska-florence/
Agnieszko, też mam nadzieję że zajrzysz tu wkrótce
piekny, wzruszający film
Kasienko – wzruszający ten tekst o pieskach. Tak sobie pomyślałam, że jak już wrócisz z tych swoich uczelni to koniecznie, ale to koniecznie powinnaś powitać w domu nową sunię.
Maniusiu – to film o którym niedawno pisałyśmy. Jeżeli oglądałaś też teatr z Jandą, to ciekawi mnie porównanie.
Załącznik 37207
Witam ze środową kawą
Załącznik 37208
Wczorajszy reset dobrze mi zrobił, dziś będzie dobry dzień ...Zawsze bardzo silnie nostalgicznie odczuwam nadejście jesieni. Wiąże się to z poczuciem utraty wakacyjnej beztroski i powrotu do codziennego, z góry narzuconego kieratu.
Wczoraj sprzątałam ogródek na jesień. Chowałam meble i sprzęty używane tylko latem, dziś muszę jeszcze skosić trawę.
Miłego dnia Wam życzę :)