Strona 1183 z 3048 PierwszyPierwszy ... 183 683 1083 1133 1173 1181 1182 1183 1184 1185 1193 1233 1283 1683 2183 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11,821 do 11,830 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Zapraszam na kawkę images (16).jpg,
    sabinka57 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu, o tej godzinie, o której Ty pisałaś swojego posta, to ja przewracam się już na drugi bok
    krysiapysia lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!
    A ja do kawki dorzucam garsc informacji na temat koncu lata i poczatku jesieni...bedzie co poczytac pijac kawe Agusi...

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Widze, ze troche sie nie zrozumialysmy...toz ja kocham jesien! Szczegolnie te kolorowa! Ale i ta slotna nic mi nie robi, gdy siedze przy swiecach, slucham szumu deszczu za oknem i popijam herbatke!

Moje smuteczki dotyczna refleksji nad przemijaniem. No i konczeniem sie ... Nazwalam je jednak tylko smuteczkami, bo one tak lekko podszczypuja i pobolewaja...Jest mi zal moich pieknych kwiatow w ogrodzie, ktore starzeja sie i...odchodza...
    To troche tak jak z ludzmi...

W tym roku koniec lata zbiegl sie tez z koncem pewnego etapu w mym zyciu. Konczy mi sie czas "przygotowywania do nauki" i zaczyna etap prawdziwej "nauki" -takiej z ocenami, sprawdzianami, egzaminami...
    Jak bedzie? Nie wiem... Nigdy nie balam sie nowych wyzwan... jestem tylko troche w duszy rozchwiana w emocjach...

Czemu?
    A dlatego ze, nie lubie pozegnan...bo kontaktow z ludzmi nie traktuje powierzchownie a relacje miedzyludzkie to dla mnie cos bardzo waznego.

Nie wyobrazam sobie np odejsc z forum z dnia na dzien...po prostu przestac pisac...zostawiajac za soba dziure...

Wczoraj poznym wieczorem pieklam blache sernika na dzisiaj do szkoly. Na pozegnanie i jako wyraz wdziecznosci za wspolnie spedzony czas. Jutro bowiem ide co prawda na kilka godzin tam jeszcze, ale mam o 14 badanie na urologi w klinice i bede troche w stresie.

Milego dnia dziewczyny! Pieknego, spokojnego, slonecznego...

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Agnieszko...
    dzieki za kawe ... widac juz po tej kawie jak bardzo zawalona jestes robota ...zycze ci wiec oby jak najszybciej minelo ta powakacyjne "trzesienie ziemi" i wszystko potoczylo sie juz zupelnie spokojnie az do kolejnych ferii

Przepis na sliwki brzmi smakowicie, wiec chyba dobrze, ze jestem zbyt leniwa zeby je zrobic, bo zapewne pozarlabym wszyszkie ...

Dzis niestety definitywny koniec mego urlopu ... za moment smigam do swojej babci ...wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja, ze uda mi sie wyskoczyc na 4 dni do Slupska, wiec juz sama o tym mysl dodaje mi tak bardzo deficytowej energii do pracy , bo za tydzien znow bede smigac autostrada w kierunku Odry...

ciagle zapominam wypowiedziec sie w kwestii okularow progresywnych... u mnie nawet te "dopasowane" przez okuliste ,przez pierwszy tydzien absolutnie sie nie sprawdzily... na szczescie zrobilam je w renomowanej firmie - Filman i po tygodniu mialam wizyte kontrolna u optyka... bez chwili zastanowienia pomierzono , wymierzono, posprawdzano wszystko jeszcze raz i wykonano nowe okulary ... i te okazaly sie strzalem w dziesiatke... juz nastepnego dnia bylam z nich bardzo zadowolona i takjest do dzis... fakt faktem ze bez nich czuje sie jak bez reki i nie wyobrazam sobie jak moglam bez nich funkcjonowac... polecam wszystkim, choc slyszalam, ze nie wszyscy sa w stanie sie do nich przyzwyczaic... ale mnie sie wydaje ze z czasem jak wszystko tak i okulary progresywne sa coraz lepszej jakosci , bo wszelkie technologie rozwijaja sie w blyskawicznym tempie, wiec i progresy coraz lepsze ...

Milego dnia kobitki ... to juz czwartek , wiec na horyzoncie weeckend a co za tym idzie.. luzik

28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, podpisuję się pod Twoim postem obiema rękami i nogami

Gammuś, u mnie już troszkę z górki, choć jak to w szkole, ciągle się coś dzieje. Fajnie, że pojedziesz sobie odpocząć po urlopie

Awatar Dronka72
    Dronka72 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Mcilego dnia napisze wieczorem

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

ale mi Sucharek niespodziankę zrobił, zaprosił na sobotę na obiad ciocię i wujka którzy przyjeżdzają z Kanady
    fajnie będzie z nimi posiedzieć, ale kiedy się przygotować
    posprzątać by trzeba, zakupy zrobić ....
    już jestem w panice

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Agnieszko dasz radę- ogarniesz, posprzątasz, ugotujesz ....po co martwic sie na zapas...Myślę że domownicy ci pomogą i wszystko będzie OK a spotkanie z dawno niewidziana rodzina pewnie będzie sympatyczne
    Jak ci się układa z mamą bo kiedys skarzylas się że jest trudno... Czy jakoś unormowało się i jest lepiej?

Gammo mam nadzieję, że jak będziesz pomykać do swojego ukochanego Słupska to wpadniesz do mnie chociaż na jakąś kawę albo i coś więcej
    czy mogłabyś zdradzić tajemnice czy jechałaś na Chorwację z polskim biurem czy niemieckim? Jakie były mniej więcej koszty bo Chorwacja to moje marzenie i chciałabym tam się wybrać i przy okazji dużo zobaczyć a ty chyba tym razem miałaś zwiedzania multum...
    A że waga podskoczyla? No cos za cos kochana

Kasiu już nie raz pisałam że podziwiam cię za to, że chce ci się uczyć..
    na razie to była taka niby nauka chyba ale teraz zacznie się na poważnie : egzaminy i inne "atrakcje"... Trzymaj się i mam nadzieję, że się nie zawiedziesz na tej nowej szkole

Agnieszko dzięki za kawkę, za każdym razem jest pięknie podana i na pewno zaparzona z sercem..
    A skutecznie się nie dawaj

Krysiu nie wiedziałam (chyba mi jakoś umknęło), że odchudzałas się z Pomroy ...
    wiem, że robiła to Agnieszka i ja też próbowałam. Ciekawa jestem ile wytrwalas skoro zauważyłaś krótsze spanie? Po ilu tygodniach to nastąpiło?

Gruszko na pewno opisane przez ciebie śliweczki są pyszne ale znając siebie chyba nie miałabym co wkładać do słoiczków ha ha

Kalahari jak uroczystość wtorkowa? wszystko się udało?
    Dzięki za miłe słowa o mnie ale nie rozumiem dlaczego czulas się osamotniona?

Gruszko dzięki za rady jakie mi dałeś, na pewno byłyby pomocnye gdybym tylko potrafiła się do nich dostosować.... mówisz, żeby nie kupować smakołyków i robic robić zakupy po jedzeniu ?Ja jak mam na coś ochotę to jak tego nie ma w domu to po prostu idę kupić i nie ma mocnych...co do lodów to kupiłam opakowanie 900 ml i wszamałam na raz a wczoraj jakiś diabeł mnie podkusił i zamówiłam sobie wieczorem pizzę - sporą !!!! zjadłam ją sama.... no po prostu tragedia

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Zapomniałam napisać o filmie " Sługi boże" - bardzo mi się podobał, moim zdaniem warto zobaczyć a poza tym bardzo lubię Bartłomieja Topę, oglądam serial "Druga szansa" i on tez tam teraz gra
    Jeszcze wybieram się na Bridget a poza tym czekam na "Dziewczynę z pociągu" i "Inferno"

dzisiaj idę do biblioteki odebrać książkę "Zanim się pojawiłeś" - film był super a książki jestem bardzo ciekawa, moja córka twierdzi, że bardzo dobra...

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Jak ci się układa z mamą bo kiedys skarzylas się że jest trudno... Czy jakoś unormowało się i jest lepiej?
    niestety jest gorzej, ale się staram tym nie przejmować, bo zgłupieję

Uprawnienia umieszczania postów