Strona 1191 z 3048 PierwszyPierwszy ... 191 691 1091 1141 1181 1189 1190 1191 1192 1193 1201 1241 1291 1691 2191 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11,901 do 11,910 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

ciao..
    no nie!!!
    widze, ze znowu zaczyna sie zbiorowa histeria...
    wycofuje sie, nic tu po mnie . wpadne moze w przyszlym tyg. okolo wtorku-czwartku - moze na pewno.
    macie zdrowie.....i energie-szczere gratulacje

buzka!!!!!
    Ostatnio edytowane przez kalahari ; 25-09-2016 o 14:19
    sabinka57 lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Przyjemna, leniwa niedziela
    Zabrałam męża na zakupy,bo pomimo posiadania uprawnień od lat 30 jeździć się jeszcze nie nauczylamAle on lubi te nasze wypady więc nie mam wyrzutów sumienia.
    I znowu byłam bardzo dzielna ,bo oparłam się różnym pokusom.Ale wiedziałam co mnie czeka w domu - genialne risotto popijane bialym winkem.I warto byłó trochę poczekać bo genialne bylo rzeczywiście.Jeszcze raz niech zyje Pape, bo to z jego diety jest moja moc.
    Pogoda bajeczna, chwilami nawet za gorąco ( 24 stopnie, nie do wiary).Roweru nie było ,bo wstałam za późno a niedziele poza sezonem moją ścieżkę okupują kościółkowcy,bo jest w cieniu.Niech im będzie przy niedzielia ja sobie odbiję w tygodniu.
    Jeszcze 12 km ( może już jutro) i pyknie mi 3000km na rowerze.Sama nie mogę w to uwierzyć.Jak na babeczkę 55 ze słuszną wagą to miód i delicje.
    Kasiu
    bardzo ci zazdroszcze spotkań ogródkowych, tylko ciasta stanowczo za dużo.myślę,że goście wszystkiego nie zjedli,choć na pewno pyszne i tobie zostalo na pokuszenie
    Ja mam takie spotkanie za tydzień na ranczu przyjaciół w większej grupie i już się cieszę, jedziemy z noclegiem.Uwielbiam tam być ,bo panuje całkowita dowolność i każdy robi co lubi.Dla mnie to wymarzona sytuacja, kiedy mogę sobie na chwilę odetchnąć od towarzystwa ( które bardzo lubię,a nawet kocham) i nikt nie ma mi tego za złe
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

No i goście byli i juz pojechali
    Było miło, tak jak się spodziewałam, bo to cudowni ludzie
    Kasiu, nie mogę się gniewać że nie przyjechali do nas wczoraj, wylądowali w piątek, podróz jednak jest kilkunastogodzinna. Ciocia ma bardzo problemy z przestawieniem się na czas europejski, dziś też ziewała i widać było zmęczenie. Umówiliśmy się jeszcze na przyszłą niedzielę, ale to już w kieleckim u dziadka .
    W każdym razie ,mój stres był niepotrzebny, bo posiedzieliśmy na tarasie, pogoda dziś dopisała a jeść nie chcieli
    a ja dostałam piekne perfumy ( niedługo mam urodziny) jak to miło jak ktoś o mnie pamięta

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Pozdrowienia z Mielna

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam wieczornie!
    Ale ci Sabinko dobrze! Chyba bym chetnie nawet moj ogrodek na te twoja plaze i morze zamienila!
    Fajne foteczki! tylko ta pierwsza mnie troche przestraszyla!

A ja dzis u siostry na obiadku rodzinnym bylam. Jej dzieci mialy w zeszla niedziele oba dwa urodziny i dzis zalegle swietowalismy w waskim gronie...a po powrocie za pakowanie sie wreszcie zabralam.
    Bo jutro z rana czas mi jechac...
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Wstalam po 8 godzinach snu, ale nie byl to dobry odpoczynek, bo zasypialam z ciezka glowa i z taka sie obudzilam...
    Ciagle mysle co wszystko zabrac i co zalatwic przed wyjazdem...
    Na szczescie nie jest to daleko i jakby co waznego zapomniec...to zawsze mozna do domu przyjechac.
    Maz na imprezce kolezanki nagabywal, ze ma od poniedzialku wolne lozko...ale dziewczyny nie chcialy, bo mowily mu, ze boja sie iz Kasia bedzie na kontrole wpadac!

Dzis bede miala tam pewnie krotko zajecia-raczej tak organizacyjnie zapewne- to moge spokojnie sie rozpakowywaniem i zadomowianiem zajac... Mam nadzieje, ze i wifi tam w pokojach bedzie...

Milego dnia wszystkim zycze!

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzięki Kasiu za kawkę i powodzenia Ci życzę Wierzę, że trafisz na fajnych, życzliwych ludzi No i koniecznie napisz jak Ci tam
    Dobrego dnia wszystkim życzę

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Kasiu czekam na wieści, mam nadzieję że masz WIFI
    Powodzenia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Kasiu dziękuję za kawkę, kochana jesteś, że nawet przed podróżą myślisz o nas
    życzę ci powodzenia na "nowej drodze życia", bo jakby nie było w pewnym sensie nowe życie przed tobą : poza domem, w akademiku, bez najbliższych, wśród zupełnie nowych ludzi, w zupełnie nowym otoczeniu, pełne nowości...

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dziękuję bardzo za ciepłe słowa otuchy...
    Faktycznie jakby nie patrzeć...to zupełna rewolucja w mym dotychczaswym życiu... no ale...nie takie rzeczy się już przechodziło!
    WiFi jeszcze nie rozgryzlam więc narazie pisze z komorki
    Pokój wygląda jak w sanatorium ale wymagania wobec nas są tutaj jakby ciut inne...w końcu nie jesteśmy tu dla wypoczynku ... dzis od razu nas przywitali nas straszeniem egzaminami i obostrzebiami gdy się choruje...nie przychodzi na zajęcia etc! ...

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Uprawnienia umieszczania postów