Strona 1196 z 3048 PierwszyPierwszy ... 196 696 1096 1146 1186 1194 1195 1196 1197 1198 1206 1246 1296 1696 2196 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11,951 do 11,960 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusiu-to namalowal wyjatkowy artysta
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez kalahari Zobacz posta
    O 16 nie dam rady poniewaz kilka dni w tyg. O tej porze jeszcze “walcze “ w zk.
    Ale…przesunelam kolacje na “po 18” i calkiem niezle mi to idzie.w kryzysowych chwilach jeszcze podjadam winogrona. Agnieszko-ja juz widze u siebie “zmiany” niekoniecznie korzystne estetycznie-ale na moim etapie jeszcze chec schudniecia wygrywa zdecydowanie z ………..
    Magda i to jest właśnie to....gdy widzisz rezultaty, to jest po prostu szkoda je zaprzepaścić ,
    Trzymam kciuki
    Obrazek świetny...czuje, że wiem jaki artysta mógł go namalować

Sabinko, ja Ci kochana żadnych wykładów robić nie będę bo sama jeszcze do niedawna miotałam się z wagą w te i wefte Zauważyłam, że teraz jest jakiś mało sprzyjający czas na odchudzanie. Trzymam się cały czas, ale stale jestem głodna i walka z tym głodem jest coraz trudniejsza. Liczę, że to przejściowe Może i u Ciebie jest tak samo ?

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Aaaa jeszcze powiem wam, że 16 godzina, tylko na początku jest trudna, potem człowiek się przyzwyczaja ...co to zresztą 16!...był czas ( pamiętacie), gdy jadłam ostatni posiłek o 13 ...16 więc, to już luzik

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie dziewuszki!

Uff! Kolejny szkolny dzionek za mna...nie jest latwo z nauka...ale jakos idzie!
    Biore ten nowy lek, ktory przepisal mi urolog i widze litery/liczby lekko rozmazane, a dzis mialam z rana sortowanie alfabetyczne.
    Trzeba wam wiedziec, ze w jezyku niemieckim to nie jest takie proste jak w polskim, bo sa slowa, ktore pisze sie z tzw umlautami i wtedy w zapisie robia sie z jednej literki dwie i wtedy wszystko sie kicka...
    Mimo tego, ze z nauka jest jak jest ,to dzis rano mialam lekki kryzys spowodowany watpliwosciami-czy aby nie zrobilam sobie w zyciu "za wygodnie"...mam na mysli mieszkanie w internacie i zostawienie domu na pastwe losu...
    Podzielilam sie tymi rozterkami u siebie na watku i zaraz dostalam siarczystego wirtualnego klapa od naszej Gruszeczki...

Gruszko-jestes kochana, ze napisalas co napisalas... wlasnie to mi bylo uslyszec potrzebne...

A ja mam faktycznie zryty berecik...dopiero cieszylam sie, ze mam jak mam z tym internatem...a juz zaczelam miec o te radosc do siebie samej pretensje... Bo moze jednak nie powinnam? Bo matka Polka powinna sie poswiecac dla rodziny?
    Ech...szkoda gadac! A wszystko dlatego, ze odleglosciowo jestem blisko domu i do tego niespodziewanie mam auto do dyspozycji...
    Dostalismy je od tesciowej po smierci tescia.
    Mam wiec mozliwosc dojazdu samochodem...no ale ...gdybym dojezdzala musialabym godzine wczesniej wstawac (poranne korki).
    No i w ciagu dnia nie mialabym wlasnego pokoju do odpoczynku i miejsca gdzie moge robic to samokateteryzowanie...
    To wszystko prawda.

No ale wyrzuty sumienia sie we mnie tak czy owak tla...
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

A ja dzisiaj znowu wybieram się do kina, tym razem na "Śmietankę towarzyską " Wody Alena, idę z moją "piwna" koleżanką po raz pierwszy na seans tylko dla pań
    Jedno z naszych kin organizuje raz w miesiącu seans w cyklu "Szminka movie" tylko dla kobitek, z reguły jest jeszcze jakaś "babska" atrakcją - dzisiaj Panie mogą w holu kina powymieniac się ciuszkami, torebkami i innymi gadżetami, lub sprzedać je za niewielkie pieniążki
    Po filmie przychodzimy do mnie na .....- kto zgadnie na co????

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Tak się zastanawiam czy nie odpuścić sobie tego odchudzania tylko trochę się boję, że wtedy poplyne zupełnie....może za bardzo się spinam i za dużo myślę o tym ale czasu mam aż nadto a wtedy głupie myśli chodzą po głowie

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Rene65
    Rene65 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wilkowice

Smutno mi, to sobie do Was pomacham

Byliśmy wczoraj u naszego onkologa po ostatnie wyniki tomografii. Lekarz powiedział mężowi, że praktycznie nie ma już wątroby i nie ma dla niego nadziei. On już wie, że umiera. Atmosfera w domu straszna. A ja tak strasznie się boję..............tego wszystkiego, i samotności i, że się załamię i nie udźwignę tego wszystkiego. Jak się nie ma rodziców, to partner jest całym światem, a teraz Bóg mi to zabiera.
    P.S. Mąż na razie czuje się dobrze ( fizycznie, bo psychika mu siadła)

Nie pocieszać, nie ja pierwsza i nie ostatnia. Piszę żebyście wiedziały co u mnie się dzieje. I pisać, żeby nie było, że po moim wpisie nie ma już co pisać.
    Ostatnio edytowane przez Rene65 ; 29-09-2016 o 16:44

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Rene jak tu nie pocieszać ale oczywiście uszanuje Twoją prośbę choć aż mi sie serce kraje zaglądaj do nas i pisz jak najcześciej to może trochę oderwiesz sie od smutnych myśli . Sabinko odpoczynek od diet to czasem dobra rzecz... byle nie za długo tak sobie myśle miłego wieczoru z przyjaciółką Ci życzę . Ciekawa jestem Twojej opini o filmie Allena bo mojej koleżance bardzo sie podobał , ale ona jest lekko zafiksowana na jego punkcie .

Awatar Rene65
    Rene65 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wilkowice

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Rene jak tu nie pocieszać
    No, trochę można

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Reniu...a co lubisz najbardziej? Czym moznaby ci sprawic przyjemnosc? I odgonic troche szarosc...
    Moze roze?

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Albo podroze? Moj najstarszy jest teraz wlasnie w Hanoi...

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Uprawnienia umieszczania postów