Oj chyba nie ...Agnieszko- nasz Alek jest zwariowany ale i bardzo tradycyjny! ;)
A tak urzadzilam swój pokój ...fajnie prawda? :) http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...907afc1318.jpg
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Wersja do druku
Oj chyba nie ...Agnieszko- nasz Alek jest zwariowany ale i bardzo tradycyjny! ;)
A tak urzadzilam swój pokój ...fajnie prawda? :) http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...907afc1318.jpg
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
no niezły numer !
pokoik bardzo przyjemny
Bardzo po domowemu :)
No ale teraz juz znikam! Jeszcze raz milego dzionka dziewczyny!
Niech bedzie z wami sila i...mocz!:mdr:
Dzień dobry:)
Agnieszko jak zwykle dzięki za pyszną kawkę :) Właśnie zwlekłam się z łóżka i moja się dopiero parzy więc lykne sobie najpierw twojej:)
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Laugizorli cieszę się, że jakoś poukladalas sobie sprawy ze swoim chłopem ale ciekawe czy to już na dobre się poprawił czy za jakiś czas znowu będziesz miała z nim problemy... wiem co to znaczy bo ja ze swoim miałam problemy długo aż w końcu podziękowałam mu na dobre za współpracę....
Rene przytulam Was oboje bardzo mocno i dużo siły życzę wam obojgu....
Kasiu bardzo ładnie urządziłaś sobie ten pokoik, super że zadbałas, żeby było w nim tak po domowemu, na pewno będziesz się w nim lepiej czuła a wyrzuty sumienia? no cóż zawsze mamy jakieś dylematy i zawsze wydaje nam się, że coś robimy nie tak, że ktoś na tym traci ale w tym przypadku ważne, żebyś ty zadbała o siebie a twoi Panowie to w końcu duzi chłopcy i sobie poradzą:) tym bardziej że w weekendy będziesz przecież w domu :)
Agnieszko wczorajszy film bardzo mi się podobał, w zasadzie taki typowy film tego reżysera, trochę przegadany ale bardzo sympatyczny:)
co do konkursów w kinie to można było wygrać wczoraj jakieś tam kosmetyki - wygrała pani dwa miejsca obok mnie i rząd przede mną, dosłownie przede mną, tak że wygrane przeszły mi dosłownie koło nosa :(
Oczywiście martwię się też Krysią która nie zagląda ale i zastanawia mnie milczenie Gammy ...
co prawda miała wybierać się do Polski ale coś dziwnie długo się nie odzywa ....
a w moim kinie nie ma takich akcji, szkoda