Strona 12 z 3048 PierwszyPierwszy ... 2 10 11 12 13 14 22 62 112 512 1012 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Leencia
    Leencia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Galway

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Skoro tu taki kurs krok po kroku, to i ja sie o cos zapytam Kasiu po pierwsze jak Ty to robisz, ze wrzucasz zdjecie w posta i widza je tylko wybrani? A po drugie jak to zdjecie w ogole wrzucic? Kiedys to robilam, ale dzisiaj w ogole mi nei wychodzi
    gamma56 lubi to.

Forum JestemFit.pl - Zapraszam do siebie

Awatar Bulletproof0001
    Bulletproof0001 jest nieaktywny Moderator
    Wpisy na blogu
    27

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    Ja sie tak niebawie.... nic mi nie wchodzi....
    krótka prosta instrukcja:
    1. musisz skopiować link do obrazka, czyli tak jak pisała kasiaogrodniczka - prawy przycisku myszy i wybierasz "kopiuj adres obrazka" (tylko nie pomyl z "kopiuj obrazek" bo się wtedy nie uda)
    2. w poście, w którym chcesz wstawić zdjęcie/obrazek/grafikę piszesz: [ img]wklejasz link do obrazka[/img ] (tylko wszystko bez spacji)
    3. wysyłasz i uśmiechasz się, bo Ci się udało

link do obrazka zawsze kończy się skrótem .jpg, jpeg, .gif lub .png

powodzenia

Zapraszam do siebie: BE FIT Bulletproof Diary

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dobry wieczór po ciężkim , długim dniu... już myślałam, że to dzisiaj się nie skończy
    Koniec miesiąca i tak mam zawsze w pracy, szybko, szybko, dużo, a jeszcze... ufff zamiast o 16:30 wyszłam z pracy o 18-tej, z bólem głowy, zmęczona okropnie i tak pomyślałam, że najlepszym lekarstwem to to będzie fitness i faktycznie pobiegłam na 19-tą na body scuplt, tak nam dał wycisk nasz trener, że wszystko mi przeszło, teraz po kąpieli, już właściwie gotowa na jutrzejsze boje w pracy przysiadłam wreszcie do Was, z filiżanką kawy
    Gammo, nie wiem jak to jest z tą wodą z cytryną, piję bo mam problemy z jelitami, z trawieniem czy już sama nie wiem z czym i tak wyczytałam, że dobrze jest zacząć dzień od szklanki ciepłej wody z cytryną i tak robię, na pewno mi nie zaszkodzi, a opinie są różne
    Widzę, że TY dalej opiekujesz się "babcią" nie wiem czy to ta sama, ale podziwiam Cię, trzeba mieć dużo cierpliwości i wyrozumiałości, żeby się z tym uporać.
    Kropeczko, czasami to fajnie jak jakiś dzień ucieknie, jutro pomyślisz, że to czwartek i jak szybko tydzień się skończy, gorzej jest w drugą stronę
    Agnieszko, zmieniłaś avatara i tak pomyślałam, że dobrze, że ja zmieniłam nick, bo byłyby dwie Adelki
    Sabinko, Teściowa to tak w " , mam tak jak Ty, dosłownie, jesteśmy z L szósty rok, ale nie mieszkamy razem, jego rodzina traktuje mnie jak rodzinę i tak już mówię -teściowa- kiedyś tłumaczyłam przy tym wszystkim, że to tak nic=by ect, a teraz mi się już nie chce, jakie to ma znaczenie , prawda?
    Leenciu, dzięki, że tu jesteś, bo dużo mogę od Ciebie podpatrzeć, właśnie pchnęłaś mnie w stronę babki jajowatej, mam to i powinnam pić, tutaj (Szwajcaria francuskojęzyczna) nazywa się plantagis ovate (choć to chyba z łaciny), od jutra mocno postanawiam pilnować tego, bo mam problemy z przemianą materii , w weekend pozwolę sobie wejść do Ciebie, może dowiem się coś na temat 5:2 bo mnie to intryguje
    Kasiu, jak Twoja Przyjaciółka, masz jakieś dobre wieści ?
    Jeśli chodzi o pisanie tutaj, to chyba wszyscy piszą tak w odpowiedzi, powoli się przyzwyczajamy. Jest sympatycznie
    Natuś co u Ciebie , jakoś Cię tu mało ?
    Dziewczyny, uciekam jeszcze zajrzę na fb i do sypialni, żeby rano zaparzyć Wam świeżą, pachnącą... Dobranoc...
    Leencia and gamma56 like this.

Awatar evige
    Mieszka w
    Suisse

nie wiem jaki robię błąd, że podwójnie wysyłam posty, muszę to rozgryźć i nie tylko to dobranoc...

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Cytat Zamieszczone przez Leencia Zobacz posta
    Skoro tu taki kurs krok po kroku, to i ja sie o cos zapytam Kasiu po pierwsze jak Ty to robisz, ze wrzucasz zdjecie w posta i widza je tylko wybrani? A po drugie jak to zdjecie w ogole wrzucic? Kiedys to robilam, ale dzisiaj w ogole mi nei wychodzi
    Leenciu- zdjecia z albumow prywatnych moga byc ogladane tylko przez osoby, ktore zaprosimy do przyjaciol. Ma to te zalete, ze jesli ktos spoza forum nas czyta to przynajmniej nie widzi prywatnych fotek...
    Prywatne wiadomosci tez mozemy wysylac tylko do znajomych- ale to nam system podpowiada gdy probujemy wyslac wiadomosc do kogos z forum (robimy to wchodzac w jego profil i wybieramy "prywatna wiadomosc")- to sie przydaje gdy chcemy komus podac jakies dane osobowe, numery telefonu etc- a nie chcemy ich dawac do tekstu zeby kazdy widzial.

Ja zdjecia wklejam do albumu (to jest ciut skomplikowane wiec moze nie wszystko naraz) a potem z albumu robie to metoda kopiuj obrazek i wklejam w tekst postu. Tej metody zamieszczania obrazkow, ktore podaje Bulettka nie znam i przyznam, ze ja robie to tylko tak jak opisywalam. Widac po tym...ze wiele drog prowadzi do Rzymu!
    Moze to zalezy od typu przegladarki? Ja mam Firefox (ta z liskiem)...
    Leencia and gamma56 like this.

Awatar Bulletproof0001
    Bulletproof0001 jest nieaktywny Moderator
    Wpisy na blogu
    27

mój sposób jest uniwersalny dla każdej przeglądarki, przy czym nieco menu może się różnić, postanowiłam to zobrazować

Punkt pierwszy - szukam obrazka w internecie i kopiuje jego adres:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    kliknij jeżeli nie widzisz

Punkt drugi wklejanie adresu:
    kliknij jeżeli nie widzisz

Oto efekt końcowy:

kasiaogrodniczka and gamma56 like this.
    Zapraszam do siebie: BE FIT Bulletproof Diary

Awatar evige
    Mieszka w
    Suisse

Dzień dobry nic się u mnie przez noc nie zmieniło, wpadłam tylko pożyczyć Wam miłego piątku Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_11644685.jpg
    Jestem już zmęczona całym tygodniem i czekam na jutro niecierpliwie
    Kasiu próbowałam wczoraj wkleić emotka ze strony, którą podałaś i wg Twoich wskazówek i niestety , ale... jeszcze się nauczę ))

kropeczka41 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań
    Wpisy na blogu
    1

Witajcie w piąteczek Dzisiaj już jestem na bieżąco z dniem hihihi

Za wiele nie na pisze i nie poczytam bo mam szkolenie i zmykam zaraz. Ale wpadłam Wam życzyć miłego dnia

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-pi-tek.png
    Pamiętniczek Kropeczki41 - zapraszam

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

Talking Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

ciao,ciao
    stawiam kawe,
    u nas jeszcze ciemno i pada ale w pl pewnie jeszcze ciemniej---
    wyprawilam dziecko na uniwerek tzn. lekko i dyplomatycznie popychajac wypchnelam go z domu
    zmienilyscie nicki i wszystko mi sie kreci, moze ktos zrobi liste starych i nowych nickow+imie i wysle na maila? grazie.:
    kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

Strona 12 z 3048 PierwszyPierwszy ... 2 10 11 12 13 14 22 62 112 512 1012 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów