Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Witajcie kobietki w piekna sloneczna sobote...

Zamieszczone przez
Agnieszka111
Reniu, ja jestem całym sercem za tym, żeby czasem walnąć prawdę prosto w oczy. Staram się tak w życiu robić, by mówić to co myślę, oczywiście nie agresywnie i nie brutalnie, bo tak nie umiem.
Agnieszko ...
ja czasami w zartach pytam, czy mam byc mila czy szczera... niestety czesto szczerosc bywa zle odbierana, choc zawsze dokladam wszelkich staran, zeby byc mila... zycie nauczylo mnie juz, ze czasami lepiej nie otwierac dzioba ... tyle tylko, ze uwazam iz takie przemilczanie, jest sprzeczne ze szczeroscia... szczerosc i prawdomownosc to sa piekne cechy, ale niestety na wymarciu ... a to czy dyskusja bedzie kulturalna czy nie zalezy od poziomu dyskutujacych ...

Zamieszczone przez
kasiaogrodniczka
A z mowieniem prawdy w oczy i krytykowaniem innych...mam jak ty Jolu- bojac sie, ze ktos przestanie mnie lubic, czasami zachowuje to co mysle, jesli mysle inaczej niz moj rozmowca...-dla siebie!
ja tez nie zawsze i nie wszystko "wale prosto z mostu" ... tez potrafie zachowac dla siebie to co mysle , ale napewno nie ze strachu , ze ktos przestanie mnie lubic...podobnie jak i Aga ja :
"Milczę, gdy wiem, że moja prawda niczego nie zmieni...bo wtedy po co ja mówić..."
Jolu ...
klamstwo, to mijanie sie z prawda z niskich pobudek ... to o czym piszesz , to moim zdaniem nie jest klamstwo ... to podtrzymywanie na duchu i motywacja do wiary ze bedzie dobrze ... okrutnie jest klamstwo ktore sprawia bol, ale slowa dajace wiare i nadzieje,naprawde nie moga byc nazywane klamstwem ... nawet jesli mocno mijaja sie ze stanem faktycznym... jak w przykladach podanych przez Agnieszke ...
Mniusiu...
bez paniki... robota nie zajac... a nawet jesli tak,to niech sobie do lasu ucieka... mi tez rodzinka plany pokzyzowala... wpadl do mnie najstarszy syn zrodzina i calkiem mnie wybil z rytmu , a mialam tak ladnie wszystko zaplanowane ...
smigam wiec do roboty, choc calkiem zglupialam od czego mam zaczac ....
Milej slonecznej soboty wszystkim zycze...
Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 28-03-2015 o 13:56
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]