Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Kurde telefon mi się zablokował na amen :cry:od 6 godzin bardzo miły skądinąd pan operator usiłuje i go odblokować i nic z tego...Kasiu wysłalam Ci priva.
Magda https://forum.jestemfit.pl/pamietnik...i-teraz-7.html zapraszam jak masz ochotę poczytać :)
Magda, nie wiem czy do końca jestem synestetykiem, bo musiałabym się bardziej przeanalizować :mdr:, ale mam coś takiego, że dzielę klasy ( zespoły dzieci) na jasne i ciemne. Jedne z nich kojarzą mi się na jasno inne na ciemno i tak naprawdę nie ma znaczenia to, czy którąś z nich bardziej lubię. Mam tak od wielu, wielu lat. To samo dotyczy niektórych ludzi...
1 załącznik(ów)
agnieszko!!!witam w klubie synestetykow
i otwieram klub szczesciarzy pod czaZałącznik 37269rnym kotem...kto ma takiego?
W głowie ..ja![emoji31]
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
agnieszko-tak nad twoim przypadkiem trzeba sie zastanowic i go jakos sklasyfikowac.:mdr:bo jednak u ciebie sa to dwa zmysly wzroku..czyli takie same
moze tu chodzi o aure?
. u mnie 2 zupelnie inne zmysly wystepuja jednoczesnie.
wiesz, ja mam chyba gorzej, bo np. miesiac grudzien (sama nazwa-czyli slowo) kojarzy mi sie z zupa krupnik...
a wrzesien z wisniami w syropie--
i na tym zakoncze zeby was nie wystraszyc.
ps. styczen z budyniem....:)
itd. itd.
wrocilam z rzymu, kupilam sobie bluzeczke GAS. w kolorze ciemnei czerwieni z roznymi mazaniami a teraz musze sie zajac kotem bo strasznie jeczy-chyba jest glodny.
Kalahari na pewno będziesz super wyglądać w tej ciemnej czerwieni :)
Ja mialam prawie 15 kat Filipa czarnego ale miał biały sliniaczek i skarpetki....
Czy pomimo tych białych dodatków mogę wstąpić do klubu szczesciarzy pod czarnym kotem?
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...2c8a478b93.jpg
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Co prawda Filipa nie ma już ze mną od kilku lat ale był wspaniałym Kotem ....
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
hmmm. zastanawiam sie..kot niczego sobie i ty tez..:)
a wiec zostajesz czlonkiem
klubu szczesciarzy po czarnym kotem.
moj wlasnie zjadl i sie uspokoil....
nie wiem jak go nazwac na wypadek gdyby tu mial zamieszkac...
i juz sa wyobrazam ktoregos z sasiadow jak mnie ochrzania, ze mu daje jesc, wiec dlatego tu siedzi.
niestety juz mialam taki przypadek..
ale co ja moge zrobic skoro koty,psy przybledy ,zebracy,biedni i inni kryminalisci do mnie lgna?
no co?????
kasiu...w glowie to kazdy ma takiego kota.....
ale ewentualnie, jesli sie do tego przyznajesz-to cie wciagne na liste czlonkow..ok?
Sabinko – mam nadzieję, że Reginka dotarła?
Madziu – wprawdzie jestem psiarą, ale kot zdecydowanie urokliwy i po czarnemu mroczny :mdr:. Widać, że wybrał sobie ciebie. Chyba wiedział co robi, skoro się na spokojnie zadamawia. Szczęściarz! (właściwie mógłby się tak nazywać :p – a jak to brzmi po włosku?). Gratuluję siódemki z przodu! Ze zdziwieniem stwierdzam że potrafisz być konsekwentna i dążyć do celu. Możesz mnie ochrzanić za to zdziwienie, ale twoja artystyczna dusza i konsekwencja nijak nie chcą mi się połączyć w jedność. Ale dobrze się czasem mylić. Co do synestezji, to słyszałam o niej. Tyle, że akurat kojarzę sobie całkiem skrajny przypadek - sawanta, geniusza matematycznego. Już nie pamiętam, czy cyfry „widział” zapachami czy kolorami. Ciekawa przypadłość, a w każdym razie na pewno nadaje większy koloryt twojemu widzeniu rzeczywistości. Potraktuj ją więc może jako dar a nie jako dopust? A październik z czym ci się kojarzy?
Agnieszko – wyruszyłam na poszukiwanie twojego zdjęcia (tego przed i po), ale chyba się spóźniłam.
Kasiu – tak się zastanawiam czy twoim panom nie przydałaby się instrukcja obsługi lodówki. A konkretniej zaplanowanie i rozpisanie im, co i ile mają sobie z niej codziennie wyciągnąć. Wiem, że celem jest usamodzielnienie, ale bez szczegółowego planu naprawdę mogą mieć z tym na początku kłopoty.
Pan mi powiedział, że jutro muszę iść do plusa, bo on nie jest mi w stanie pomóc z odblokowaniem :cry: ja pierniczę no po prostu świetnie- mam nadzieję, że mi to zrobią. na szczęście podobno to nie wina aparatu tylko sieci :(
Niestety, absolutnie nie piszę się do klubu kota, bo ich nie lubię :( sorki :mdr:
Magda niezłe masz te skojarzenia :D:D