WitajRene, z tego co wiem to się nada ....kalahari mówi, że tylko białe nie :mdr:.
Wysyłam Ci mnóstwo pozytywnych fluidów :unlove::unlove::unlove::unlove::unlove::unlove::u nlove::unlove:..... napewno się przydadzą .
Wersja do druku
WitajRene, z tego co wiem to się nada ....kalahari mówi, że tylko białe nie :mdr:.
Wysyłam Ci mnóstwo pozytywnych fluidów :unlove::unlove::unlove::unlove::unlove::unlove::u nlove::unlove:..... napewno się przydadzą .
Dzięki
jak waga?
jak zechcesz odpisać, przeczytam już jutro......:)
Ostatnio zaniedbałam. Teraz jest 75 kg
Witam w nareszcie deszczowy poniedziałek . U nas pierwszy deszcz od trzech miesięcy! trudno to nazwać deszczem...bardziej kapuśniaczek :)
Załącznik 37271
Magda, wczoraj o tym poczytałam i tez trochę mi pasuje :) Dzięki, bo wczorajszy wieczór spędziłam zagłębiając się w tajniki synestezji... :D
Miłego dnia dziewczyny :)
Magda, a czy Twoje skojarzenia są wyłącznie jedzeniowe?:mdr:
Dzien dobry!
Ja tez sie melduje do kawki Agniesiowej...bez wzgledu na pogode czy inne czynniki zewnetrzne!:mdr:
Jedziemy kolo 9-tej dopiero, wiec mam jeszcze troche czasu. Lubie budzic sie sama z siebie i byc wypoczeta.
No i oczywiscie lubie moc miec czas zajrzec tu z rana do was...:money:
Krysiu-ciesze sie, ze wasza czworonozna przyjaciolka znowu dobrze sie czuje. Nasza sunia tez brala przez dlugi czas leki i "funkcjonowala" na nich jak zloto...:p A guzki faktycznie nie bolaly...
Reniu- kicia wspaniala! I taka ma dystyngowana poze! Podoba mi sie.:)
Ja tez odbieglam troche od mojej dawnej wagi prawda Soniu? :beurk:
W czasie, z ktorego sie znamy ( a bylo to w 2010 czy 2011 chyba...:yes: ) wazylam okolo 68kg:oops:
Ide powoli sie szykowac- chce zabrac corci troche ciezszych zimowych rzeczy, bo ona dojezdza normalnie autobusem a my jedziemy dzis samochodem.
Skoda, ze nie ma juz naszej psinki...ona tak lubila rodzinne wycieczki...:aww:
http://animalsy.pl/upload/5c0c2a68b5...fe04c64888.png
Dzień dobry :)
Wstałam dziś jak na mnie trochę wcześniej bo jakoś już spać dłużej nie mogłam a zwykle nad ranem śpi mi się najlepiej :)
Za oknem znowu szaro buro i ponuro ale cieszę się bo zawita do mnie Gamma z całą ferajna bo jest z nią corka i wnuki :)
Kasiu udanej wyprawy po córkę a Agnieszko tobie życzę żeby twój sprzęt do komunikowania się ze światem szybko ożył bo bez niego to teraz nie da się żyć :) - prawda?
Rękę śliczna kółeczka :)
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka