WitajRene, z tego co wiem to się nada ....kalahari mówi, że tylko białe nie.
Wysyłam Ci mnóstwo pozytywnych fluidów..... napewno się przydadzą .
Witam w nareszcie deszczowy poniedziałek . U nas pierwszy deszcz od trzech miesięcy! trudno to nazwać deszczem...bardziej kapuśniaczek
images (9).jpg
Magda, wczoraj o tym poczytałam i tez trochę mi pasujeDzięki, bo wczorajszy wieczór spędziłam zagłębiając się w tajniki synestezji...
Miłego dnia dziewczyny![]()
Dzien dobry!
Ja tez sie melduje do kawki Agniesiowej...bez wzgledu na pogode czy inne czynniki zewnetrzne!
Jedziemy kolo 9-tej dopiero, wiec mam jeszcze troche czasu. Lubie budzic sie sama z siebie i byc wypoczeta.
No i oczywiscie lubie moc miec czas zajrzec tu z rana do was...
Krysiu-ciesze sie, ze wasza czworonozna przyjaciolka znowu dobrze sie czuje. Nasza sunia tez brala przez dlugi czas leki i "funkcjonowala" na nich jak zloto...A guzki faktycznie nie bolaly...
Reniu- kicia wspaniala! I taka ma dystyngowana poze! Podoba mi sie.
Ja tez odbieglam troche od mojej dawnej wagi prawda Soniu?
W czasie, z ktorego sie znamy ( a bylo to w 2010 czy 2011 chyba...) wazylam okolo 68kg
Ide powoli sie szykowac- chce zabrac corci troche ciezszych zimowych rzeczy, bo ona dojezdza normalnie autobusem a my jedziemy dzis samochodem.
Skoda, ze nie ma juz naszej psinki...ona tak lubila rodzinne wycieczki...
![]()
Dzień dobry
Wstałam dziś jak na mnie trochę wcześniej bo jakoś już spać dłużej nie mogłam a zwykle nad ranem śpi mi się najlepiej
Za oknem znowu szaro buro i ponuro ale cieszę się bo zawita do mnie Gamma z całą ferajna bo jest z nią corka i wnuki
Kasiu udanej wyprawy po córkę a Agnieszko tobie życzę żeby twój sprzęt do komunikowania się ze światem szybko ożył bo bez niego to teraz nie da się żyć- prawda?
Rękę śliczna kółeczka
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka