Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
wnioskujac z wczorajszej rozmowy z Kasia i postow jakie pojawily sie tu po moim wpisie, widze, ze chyba powinnam wyrazic sie jasniej

Zamieszczone przez
krysiapysia
Jeżeli jedna osoba odważy się napisać to, co jej leży na sercu, a druga nie zgadzając się z tym też napisze to, co jej leży na sercu, to przecież dobrze. Czy przez to którakolwiek z nich jest be? Oczywiście, że nie – każda ma po prostu jakieś swoje zdanie.
Kochane ...
nie obrazilam sie na nikogo i nie napisalam ze odchodze z forum, tylko, ze potrzebuje pauzy aby przeanalizowac swoja postawe, swoj sposob komunikowania i to jak wyrazam swoje zdanie, bo kolejny raz dotarlo do mnie , ze moje opinie, sprawiaja, ze inni czuje sie , pouczani, posadzani,czy karceni... a nigdy nie bylo to moim zamiarem... kiedy jednak tak bywa to dla mnie sygnal , ze cos jest na rzeczy i ze powinnam dokladnie zastanowic sie nad soba i nad soba popracowac...postanowilam wiec wziac sobie "urlop" od forum,nie wiem jak dlugi i z jakimi wnioskami go zakoncze , ale tylko tak moge odciac sie calkowicie i dokladnie przeanalizowac moje reakcje i podjac dalsze decyzje... jednak wiem jak odbierane jest znikniecie bez slowa z forum, wiec postanowilam poinformowac o tym oficjalnie... bo tak moim zdniem zachowuja sie dojzali ludzie i prosze o uszanowanie mojej decyzji i nie odbieranie jej jako obrazenie sie na kogokolwiek - tym razem to prawdopodobnie Agnieszka tak sie poczula ,ale wierz mi Kochana, ze tak nie jest ... mozesz spac spokojnie, to naprawde nie jest tak jak byc moze wyglada...
Kasiu... a zmienic sie powinnam aby nie ranic innych , bo to naprawde przykre , kiedy do ciebie dotrze , ze nawet w najlepszej wierze i w najlepszych intancjach, ale niestety ranisz innych ...
Milego dni wszystkim zycze ..
P.S. moja decyzja nie byla pochopna i zanim ja podjelam, dokladnie ja przemyslalam i zajelo mi to kilka ladnych dni wiec nie ma tu mowy o nieprzemyslamym , czy porywczym zachowaniu...
Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 06-10-2016 o 06:36
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]