u nas to jest biznes, ośrodki zarabiają na każdym egzaminie, więc im zależy by oblać jak najwięcej osób jeśli się da
no cóz mamy to za soba
u nas to jest biznes, ośrodki zarabiają na każdym egzaminie, więc im zależy by oblać jak najwięcej osób jeśli się da
no cóz mamy to za soba
Wpadlam na chwile na przerwie do pokoju i zagladnelam tu do nas...
Jolinko- trzymaj sie kochanie...jestesmy wszystkie z toba myslami...
Zycze wam, zeby chociaz w tym Wroclawiu byly jakies dobre wiesci...
Maniusiu- a twojej corci z serca gratuluje! wiem tez jaki to kamien spadl ci z matczynego serca...
Ja jade dzis do domu i oczekuje, ze moze tez tam beda dobre wiesci...
Nasz Radek byl wczoraj i przedwczoraj na tzw dniu probnym... i mamy nadzieje, ze dzis podpisze umowe o prace...
Sabinko...a ja lubie czytac ciebie... masz w sobie tyle empatii!![]()
Kasiu trzymam kciuki za Radka
Kasiu ja też trzymam kciuki za twojego syna i życzę miłego pobytu w domku
Ciekawe czy twoi panowie nauczyli się wykazać zawartość lodówki czy dalej robią zakupy a np warzywa są w lodówce ha ha
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
a niedawno oglądałam taki odcinek rodzinki.pl. Tam panowie tez nie jedli tego co było w lodówce tylko pizzę
Ciemna i zimna jesien to nie jest to co lubię.A nawet śmiałó mogę napisać ,żę tego nie lubię.Nie lubię takiej jesieni również za to,żę ukradła mi moje przejażdżki rowerowe.Nawet próbowałam ją przechytrzyć,ale odwago starczyło mi na 2 okrążenia...Jazda z duszą na ramieniu czy mnie ten wicher przewróci czy oszczędzi nie jest przyjemna.
Ale było tak pięknie,że wróciłam do domu po aparat i zrobiłam morzu i niebu 800 zdjęć.Wybrałam kilka,chciałam je tu wkleić,ale ciągle coś mi krzyczy,że za duże,a na miniaturkach to już nic nie widać.A przecież widzę,że wstawiacie takie ładne i duże.
Agnieszko,Kalahari
wielkie brawa za osiągnięcia wagowe
Kalahari,twojego bałwanka chętnie przytulę na zimę,a wiosną rozpuszczę![]()
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
dzięki dziewczyny za gratulacje ale nie ma czego , za czwartym razem zdała, żeby było za pierwszym to co innego, no ale co tam ...
za pierwszym razem nie zaliczyła na placu manewrowym no ale to też kosztowało jak normalny egzamin
no a trzy razy miasto
Maniusiu nieważne za którym razem - ważne że zdała
Gruchszko też nie lubię takiej pogody ale co zrobić - musimy to przetrwać
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
niestety pogoda nas nie rozpieszcza, u mnie mrozik, ale już wole to niż pluchę
a dodam bo już wam pisałam o kuracji litem, naprawdę działa,
to moje dziecko nawet się nie stresowało tak bardzo tym razem i może dlatego zdała