Madziu- wczoraj byla u mnie w pokoju corcia i na lepku "wyszukala i wlozyla w zakladke" polska telewizje...ogladam sobie teraz ja do woli... a ty chyba pytalas o bezplatne filmy tak?
Ale pewnie chodzilo ci o takie inne ...hitowo-swiatowe?Mnie osobiscie ta telewizja wystarczy...bo w weekendy ogladam z rodzina dodatkowo rowniez i te nowosci...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Gruszeczko- pieknie napisalas to co napisalas... to rzeczywiscie mile, co przezylas na tym spotkaniu...
A powiedz- co twoj maz na to "najlepsze ciacho na roku"?
Sabinko- dzieki za twoje zyczenia spokojnego tygodnia w internacie... bo spokoju faktycznie potrzebuje...ale wierz mi, ze nie pragne ani nie szukam tutaj nowych kontaktow...
Ledwo sie wyrabiam z utrzymaniem tych juz posiadanych...
Moi znajomi z poprzedniego kursu, plus polskie kolezanki tutaj dopominaja sie juz o mozliwosc odwiedzin, pisza maile, whatsappy, telefonuja...Cieszy mnie to rzecz jasna, ale czas nie jest przeciez z gumy...a ja mam jeszcze rodzine no i was moje kochane...
Lubie tez samotnie poserfowac w internecie lub poogladac sobie jakis fajny film...kiedy to wszystko robic-no kiedy?
Nie stronie jednakze od ludzi i tutaj- pomagamy sobie wzajemnie w nauce, gdy ktos ma z czyms problem w komputerze, jemy tez razem obiady.
Dzis bylo mi bardzo ciezko na zajeciach excela...troche znowu zaczelam sie martwic jak ja dam sobie rade na testach, ktore sa zaraz po moim powrocie z Polski. Po raz kolejny dotarlo do mnie przy tym- ze co jak co...ale myslec matematycznie to ja nie potrafie i na pewno nie powinnam szukac takiej pracy, gdzie bedzie trzeba to codziennie robic...
Moj Radus znalazl wlasnie taka robote...ciekawe jak tam jego dziesiejsza rozmowa poszla... pewnie dopiero wieczorem sie dowiem...![]()