Strona 1223 z 3048 PierwszyPierwszy ... 223 723 1123 1173 1213 1221 1222 1223 1224 1225 1233 1273 1323 1723 2223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 12,221 do 12,230 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Madziu- wczoraj byla u mnie w pokoju corcia i na lepku "wyszukala i wlozyla w zakladke" polska telewizje...ogladam sobie teraz ja do woli... a ty chyba pytalas o bezplatne filmy tak?
    Ale pewnie chodzilo ci o takie inne ...hitowo-swiatowe? Mnie osobiscie ta telewizja wystarczy...bo w weekendy ogladam z rodzina dodatkowo rowniez i te nowosci...

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Gruszeczko- pieknie napisalas to co napisalas... to rzeczywiscie mile, co przezylas na tym spotkaniu...
    A powiedz- co twoj maz na to "najlepsze ciacho na roku"?

Sabinko- dzieki za twoje zyczenia spokojnego tygodnia w internacie... bo spokoju faktycznie potrzebuje...ale wierz mi, ze nie pragne ani nie szukam tutaj nowych kontaktow...
    Ledwo sie wyrabiam z utrzymaniem tych juz posiadanych...
    Moi znajomi z poprzedniego kursu, plus polskie kolezanki tutaj dopominaja sie juz o mozliwosc odwiedzin, pisza maile, whatsappy, telefonuja... Cieszy mnie to rzecz jasna, ale czas nie jest przeciez z gumy...a ja mam jeszcze rodzine no i was moje kochane...
    Lubie tez samotnie poserfowac w internecie lub poogladac sobie jakis fajny film...kiedy to wszystko robic-no kiedy?
    Nie stronie jednakze od ludzi i tutaj- pomagamy sobie wzajemnie w nauce, gdy ktos ma z czyms problem w komputerze, jemy tez razem obiady.
    Dzis bylo mi bardzo ciezko na zajeciach excela...troche znowu zaczelam sie martwic jak ja dam sobie rade na testach, ktore sa zaraz po moim powrocie z Polski. Po raz kolejny dotarlo do mnie przy tym- ze co jak co...ale myslec matematycznie to ja nie potrafie i na pewno nie powinnam szukac takiej pracy, gdzie bedzie trzeba to codziennie robic...
    Moj Radus znalazl wlasnie taka robote...ciekawe jak tam jego dziesiejsza rozmowa poszla... pewnie dopiero wieczorem sie dowiem...

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Potwierdzam zdanie Gruschki dokładnie to samo czułam na spotkaniu z klasą w czerwcu a w przyszłym czerwcu mam powtórkę z rozrywki i to już poważniejsza sprawa, bo to zjazd absolwentów całego ogólniaka, więc będą tez stare sympatie ze starszych klas ... i ja się już strasznie na te spotkania cieszę . W tym roku miałam taką tremę, że szok .Teraz wiem, że wszyscy równo się starzejemy, często tyjemy itd, a te spotkania są dla mnie bezcenne.

Kasiu, ja gdy chcę pobyć sama, to nic ani nikt mnie od tego zamiaru nie odwiedzie W tym wypadku jestem bardzo zdesperowana i stanowcza. jest mi to potrzebne dla "zdrowia psychicznego", dlatego lubię sama wyjeżdżać na weekend do spa lub w ogóle wyjeżdżać sama na kilka dni .

Wiecie, że gdybym teraz zaczęła się odchudzać, to na pewno bym tyle nie schudła. Normalnie cały czas bym coś jadła. Trzymam się dzielnie, ale chodzę jakby mnie ktos na minę wsadził. Najlepiej idzie mi odchudzanie, gdy mam święty spokój, luz, nie pracuję i nikt mnie nie wkurza

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Madziu , ja filmy oglądam na CDA, wpisuję w google tytuł filmu i słowo CDA i oglądam.
    STRONA [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    ale źle się szuka na tej stronie więc lepiej wygooglać

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

polecam, fajny lekki, dowcipnyy
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    A powiedz- co twoj maz na to "najlepsze ciacho na roku"?
    Kasiu
    byłam bez męża,ale zabawa przecież byla słowna i nie zrobiłam niczego,czego nie mogłabym mu oppwiedzieć.
    Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Najlepiej idzie mi odchudzanie, gdy mam święty spokój, luz, nie pracuję i nikt mnie nie wkurza
    Mam dokładnie tak samo
    A co do spotkań to naprawdę nie warto samemu zatruwać się myślami o swojej "gorszości" bo takie kontakty naprawdę są bezcenne.no chyba,że się tych ludzi nie lubiło a szkoły całkiem nienawidziło...
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Wiecie, że musiałam reklamować swój telefon? Okazało się, że to, co ostatnio się z nim działo, to była jego wina. Na szczęście jutro odbieram nowy, bo mam już dosyć tego, który mam w zastępstwie- przedpotopowa nokia- nic w nim nie ma, tylko numery telefonów!

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dziewczyny może coś doradzicie - chciałabym kupić sobie płaszcz taki bardziej wyjściowy bo mam same sportowe pikowance - gdzie szukać? nie za drogi oczywiście i żeby była taka trochę większa rozmiarowka bo wiele sklepów ma tylko do 42

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Agnieszko czytałam wczesniej że twój telefon idzie do wymiany a teraz tego nie ma....czyżbym jakieś zwidy miała?

Kasiu mam nadzieję, że twój Radek dostał tę pracę?

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko ja cały czas widzę swój post
    Wyjściowe płaszcze niedrogie są w Reserved i wiadomo w solarze i simple , ale tez wiadomo-drogie więcej nigdzie nie widzialam

Uprawnienia umieszczania postów